Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Kordian, jeszcze sporo czasu. Postaram się skrobnąć coś w "mazowieckich".

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

13

• orzech

12

• Wrzonio

9

• helmutek76

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z przykroscia musze odwolac swoje uczestnictwo(i kolezanki) w spotkaniu (sila wyzsza). Jednak mam nadzieje spotkac Was na ogolnopolskim zlocie w Warce.

Opublikowano

Niestety również jestem zmuszony zrezygnować z Bieszczad, do zobaczenia na następnym spotkaniu !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Marku, jakieś zmiany w liście uczestników !OK , ja nie zrezygnowałam z wyjazdu !YES

Znikneła też gwiazdka przy Wrzoniu !scooter czyżby przelew nie dotarł?

Opublikowano
Marku, jakieś zmiany w liście uczestników !OK , ja nie zrezygnowałam z wyjazdu !YES

Znikneła też gwiazdka przy Wrzoniu !scooter czyżby przelew nie dotarł?

Nic się nie zmieniło wszystko z mojej strony aktualne i ze strony ośrodka.

Co do jakiś niejasności na liście to tylko przez to że dostaje PM to o rezygnacji to o zapłacie więc pewnie coś zawsze przegapię.

Ja czekam na was od czwartku w Ustrzykach więc tam się zobaczymy a to jeszcze tylko 3 dni.

Opublikowano
Ja czekam na was od czwartku w Ustrzykach więc tam się zobaczymy a to jeszcze tylko 3 dni.

Witam, napisz coś proszę o kosztach ( w przybliżeniu) bo nie wiem czy mam umawiać się z przedstawicielem Prowidenta !scooter

Opublikowano

Witam, napisz coś proszę o kosztach ( w przybliżeniu) bo nie wiem czy mam umawiać się z przedstawicielem Prowidenta !piwko

Koszta jak co roku będą duże tzn. 65 pln za dobę od osoby.Co do cen atrakcji to nie mogę powiedzieć bo nie wiem kto co i jak ale myślę ze dodatkowe 100 pln wystarczy.

Czyli reasumując 300 pln to aż za dużo. !piwko i myślę że jeszcze na paliwo zostanie.( chyba nie wiem jak kto porządzi).

• Klubowicze
Opublikowano

Pilot nie dam rady pojechać

Opublikowano

Chyba przyjade autem - pogoda raczej mało przyjemna. Może ktoś chce się zabrać ?

Opublikowano

Krzyżówka jutro wyrusza z ekipą 2-osobą popołudniu, już nie możemy się doczekać!happybth

Kto właściwie jedzie?? !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

My jedziemy !happybth

My czyli W-wa.

Na 17 powinniśmy zawitać !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
Oj coś pogoda wam nie sprzyja  !happybth  !happybth  !happybth

Ale te Bieszczady mają sens :D

Myślę Orzeszku, że jesteś zbytnim optymistą co do przyjazdu o 17:00 w taką niepewną (wilgotną) pogodę. !happybth

Opublikowano

Ja właśnie startuje , jade autem - pogoda fatalna 6 st. i leje. Do zobaczenia wieczorem !happybth Jak ktoś chce się zabrać to zapraszam mój. ne 664989811 !happybth

• Użytkownicy
Opublikowano

Trzeba korzystać z okazji i podszkolić się wjeździe w trudniejszych warunkach !happybth

Za chwil kilka do boju !happybth

Opublikowano

Jeden Jamochłon wyjeżdża na pobicie Bieszczad z ekipą- wolimy zlot niż Juwenalia:P

Więc do zobaczenia na miejscu:)

Opublikowano

Z poślizgiem jednodniowym, ale jadę ;) !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Pierwsza noc za nami, APAP krąży !scooter

Dzisiaj śmigamy na szybowisko i nad Solinę.

Pogoda do du..

Idę na pifko ;) , miłej pracy dla wszystkich !piwko

Opublikowano

Trwa ta nierówna walka ;) "herbatka" już prawie wypita, walczymy dalej !scooter

Opublikowano

A mi tylko żal...

J.D. ;)

Opublikowano
Trwa ta nierówna walka  ;) "herbatka" już prawie wypita, walczymy dalej  !scooter

00202_trunki_10tgrk6l_min.jpgSzkoda że mnie tam nie ma .

Niepowtarzalny_smak_3464570.jpgMoże kiedyś Lucjanku będziesz miał „fabrykę” z takimi beczkami .

Pozdrowienia dla Wszystkich Biesiadników2druga.gif2druga.gif

Opublikowano

Kurcze, wlasnie doszly mnie b. nieprzyjemne wiadomosci z Bieszczad !OKK . Podobno 3 skutery "wpadly" do rowu... Jezdzcom na szczescie nic sie nie stalo!

Opublikowano

Rozmawiałem z Wrzoniem, trzy sprzęty wypadły z drogi !OKK .Prosił przekazać, że wszystko wporządku.

• Klubowicze
Opublikowano

Oj, joj, oj niedobrze! !OKK

Trzymam za nich kciuki.

Gość Osioł
Opublikowano

Mozna wiedziec kto i jakim sposobem?

• Klubowicze
Opublikowano

Pogoda się wyklarowała słoneczko świeci i już nie pada.

No niestety Bargacz na wąskiej dróżce wypadł tylnym kołem z drogi i wpadł do rowu. Niestety nie obyło się bez szkód , jego plecaczek Ela spadła na plecy po małym koziołku skutera i złamała żebro. Następne dwa sprzęty tylko zsunęły się na pobocze i wylądowały w trawie. To mój SW i motor, na kórym jechała Mamuśka ze swoim kierownikiem. Bargacza Burgman trochę ucierpiał (złamał klamkę hamulca i złamał dolny plastik), ale pojechał dalej.

A generalnie tak się bawimy:

P5066246.JPG

PICT0051.JPG

PICT0063.JPG