Gość Mrozu Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Czy pojazd poniżej należy do kogoś od nas a może ktoś tu wie co to jest dokładnie. Ciekawa konstrukcja i chciałbym się o niej dowiedzieć czegoś więcej.
Gość auksencjusz Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 TUTAJ JEST STRONA INTERNETOWA TEGO WYNALAZKU Kosztuje około 60 tysięcy. Mówili o nim nie tak dawno w wiadomościach. Tutaj krótki artykulik z money.pl Największą wadą Re-Volta jest to, że wymagane jest prawo jazdy kategorii A. Niestety na razie nasze prawo jest takie, że nie ma możliwości jazdy tym pojazdem posiadając tylko kategorię B. Pozdrawiam !NOT
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2009 Projekt powstaje w bólach już od dawna. Pięć lat temu miałem okazję siedzieć w prototypie. Jakość wykonania się poprawiła, ale ta kierownica z poloneza......... Jakoś nie przekonują mnie te ekologiczne projekty jednak porównując cenę SAM'a do Vectrixa nie jest tak źle.
pisklak Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 A dzisiaj w Warszawie otwarta została pierwsza elektrostacja gdzie mozna doładować swoją zabawkę !NOT http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7...samochodow.html Pozdr. Pisklak
Gość Mrozu Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Dziękuje Wam Panowie za pomoc, nie ukrywam,że cena nie jest zachęcająca, szczerze myślałem,że to jest coś z silnikiem spalinowym.
dr.big Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Orzech, fajna kiera !NOT . PS. Przyspieszenie do 50 km/h cale 7 sekund? To troche duzo... W tyle to przyspieszaja srednie skuterki klasy 50ccm.
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2009 Orzech, fajna kiera !NOT . Musze sobie taką do Smarta załatwić
Gość Mrozu Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 W tym co stał u mnie pod blokiem kiera była zmieniona, więc wszystko wyglądało całkiem zgrabnie.
mak Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 60 kPLN za takie g... !scooter !scooter Dobre. !scooter Fajny też jest czas ładowania na stacji - podjeżdżasz i idziesz w kimkę na 6 godzin. Żeby jeszcze było w czym się przespać, bo w tym zielonym czymś to nie bardzo !scooter Nie ma co, spalinowe silniki mają się czego bać... !scooter
Rekomendowane odpowiedzi