Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę w Szklarskiej od 18 do 23 stycznia. Dołączy ktoś na stoku??Zaczęło podać !bicz !bicz

Gość grzesio31
Opublikowano

od 11 do 18 stycznia bede w bialce tatrzankiej !sciana moze w podobnym terminie bedzie tam ktorys z Szanownych Kolegow aby spotkac sie przy grzancu i porozmawiac o moim przyszlym skuterze? whist

Opublikowano

Dzisiaj jeździłem na Wierchomli, Krynica Zdrój (Jaworzyna) podobno też ok.

Polecam

Wyjeździłem się porządnie.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Gdyby ktos, byl w Szczyrku to bedzie milo sie spotkac, bede od czwartku do niedzieli, co prawda sluzbowo wiec bede w pracy ale zawsze milo bedzie sie zobaczyc !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Ja będę w Zakopanem od 1 lutego,jak ktoś ma ochotę się spotkać to zapraszam na !happybth

• Administrator
Opublikowano

Ja w zasadzie teraz co tydzien od czwartku do niedzieli bede siedzial sobie sluzbowo raz w Szczyrku raz w Białce, w Krynicy, Bukowinie wiec Krzytro jesli bedziesz do 11 lutego w Zakopcu to damy rade !happybth W pracy mam kare bo wszyscy wiedza ze nie znosze gor, bo mi ladne widoki zaslaniaja

• Sympatycy
Opublikowano
Ja w zasadzie teraz co tydzien od czwartku do niedzieli bede siedzial sobie sluzbowo raz w Szczyrku raz w Białce, w Krynicy, Bukowinie wiec Krzytro jesli bedziesz do 11 lutego w Zakopcu to damy rade :lol: W pracy mam kare bo wszyscy wiedza ze nie znosze gor, bo mi ladne widoki zaslaniaja

Ten świat jest do dupy, ja żeby pojechać tam gdzie fajne widoki zasłaniają

góry, muszę urlop wziąć i jeszcze płacić... :lol::lol::P

Mam nadzieję, że "bura" jeszcze ze 2 tygodnie potrzyma...

pzdr

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Zaczynają się ferie w pomorskim więc w dniach od 20.02. będę w Czarnej Górze k/Białki Tatrzańskiej przez cały tydzień i najczęstszym bywalcem będziemy na stoku "Kotelnicy",więc jeśli ktoś w tym czasie będzie blisko,bliziutko a nawet w tym samym miejscu to bardzo chętnie się spotkamy i wymienimy kilka miłych słówek,może nawet przy "grzańcu" i wieczornym :lol: . :(

Będziemy - znaczy że jadę z córeczką a żonka niestety w pracy.

tel.kom.- 691151973