rob1969 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Będę w Szklarskiej od 18 do 23 stycznia. Dołączy ktoś na stoku??Zaczęło podać !bicz !bicz
Gość grzesio31 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 od 11 do 18 stycznia bede w bialce tatrzankiej !sciana moze w podobnym terminie bedzie tam ktorys z Szanownych Kolegow aby spotkac sie przy grzancu i porozmawiac o moim przyszlym skuterze?
tymczysz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dzisiaj jeździłem na Wierchomli, Krynica Zdrój (Jaworzyna) podobno też ok. Polecam Wyjeździłem się porządnie. Pozdrawiam
Administrator Artix Opublikowano 27 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2010 Gdyby ktos, byl w Szczyrku to bedzie milo sie spotkac, bede od czwartku do niedzieli, co prawda sluzbowo wiec bede w pracy ale zawsze milo bedzie sie zobaczyc !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja będę w Zakopanem od 1 lutego,jak ktoś ma ochotę się spotkać to zapraszam na !happybth
Administrator Artix Opublikowano 27 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja w zasadzie teraz co tydzien od czwartku do niedzieli bede siedzial sobie sluzbowo raz w Szczyrku raz w Białce, w Krynicy, Bukowinie wiec Krzytro jesli bedziesz do 11 lutego w Zakopcu to damy rade !happybth W pracy mam kare bo wszyscy wiedza ze nie znosze gor, bo mi ladne widoki zaslaniaja
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja w zasadzie teraz co tydzien od czwartku do niedzieli bede siedzial sobie sluzbowo raz w Szczyrku raz w Białce, w Krynicy, Bukowinie wiec Krzytro jesli bedziesz do 11 lutego w Zakopcu to damy rade W pracy mam kare bo wszyscy wiedza ze nie znosze gor, bo mi ladne widoki zaslaniaja Ten świat jest do dupy, ja żeby pojechać tam gdzie fajne widoki zasłaniają góry, muszę urlop wziąć i jeszcze płacić... Mam nadzieję, że "bura" jeszcze ze 2 tygodnie potrzyma... pzdr
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2010 Zaczynają się ferie w pomorskim więc w dniach od 20.02. będę w Czarnej Górze k/Białki Tatrzańskiej przez cały tydzień i najczęstszym bywalcem będziemy na stoku "Kotelnicy",więc jeśli ktoś w tym czasie będzie blisko,bliziutko a nawet w tym samym miejscu to bardzo chętnie się spotkamy i wymienimy kilka miłych słówek,może nawet przy "grzańcu" i wieczornym . Będziemy - znaczy że jadę z córeczką a żonka niestety w pracy. tel.kom.- 691151973
Rekomendowane odpowiedzi