Gość rybka Opublikowano 21 Października 2005 Opublikowano 21 Października 2005 jaka masakra !w00t ... reszta zdjeć http://ueba.com.br/forums/index.php?showtopic=19607&hl
Gość elwood_blues Opublikowano 21 Października 2005 Opublikowano 21 Października 2005 południowy temperament !w00t
regis Opublikowano 21 Października 2005 Opublikowano 21 Października 2005 Hmm...czyzby organizatorzy kolumny o czyms zapomnieli? Moze o obecnosci? !w00t Przykra sprawa ale sam pamietam z przejazdow skuterami z pod caffepointa, ze jazda w wiekszej grupie wymaga 5x wiekszego skupienia niz jazda w pojedynke.
Gość elwood_blues Opublikowano 21 Października 2005 Opublikowano 21 Października 2005 W S3M mamy podobne jazdy w każd? ?rodę, ale nie ma takich przygód....chociaż czasem zdarzaj? się sytuacje podbramkowe. Ale jak to mówi?... nie znasz dnia ani godziny....
Administrator Tetsuo Opublikowano 22 Października 2005 Administrator Opublikowano 22 Października 2005 Nie wiem tylko czemu temat sie nazywa Brazylia jak na znakach ewidentne napisy po rosyjsku ....
Gość elwood_blues Opublikowano 22 Października 2005 Opublikowano 22 Października 2005 Nie wiem tylko czemu temat sie nazywa Brazylia jak na znakach ewidentne napisy po rosyjsku .... HAHAHAHAA, rzeczywi?cie....może to był "rosyjski" dzień w Rio de Janeiro i wybudowano dodatkowo cerkiew (widoczna w tle). hehehehehe, dobre, u?miałem się...
Gość rybka Opublikowano 22 Października 2005 Opublikowano 22 Października 2005 Nie wiem tylko czemu temat sie nazywa Brazylia jak na znakach ewidentne napisy po rosyjsku .... hehe moj blad ...bo strona jest brazylijska...nie spojrzalam na znaki tetsuo mozesz zmienic temat ?
ERMI Opublikowano 22 Października 2005 Opublikowano 22 Października 2005 masakra straszna |wiadkiem podobnego zjawiska ale na szczę?cie nie w takiej skali, byłem na rozpoczęciu sezonu 2004 w bydgoszczy. 3 go?ci wyrwało sie do przodu kolumny z zamiarem po?cigania. No i tak zaszaleli że zniszczyli swoje maszyny.
bogumilek Opublikowano 22 Października 2005 Opublikowano 22 Października 2005 to na pewno bylo ustawione no chyba ze wszyscy slepi... a tak swoja droga, ciekawe ile czasu trwala ta kraksa
Gość Svempas Opublikowano 22 Października 2005 Opublikowano 22 Października 2005 Hmmm... nie s?dze żeb to było ustawione. Tyle maszyn które wręcz lec? w powietrzu, może to jacy? kaskaderzy ale nie s?dze
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2005 Nie wiem czy jeszcze kto? pamięta, kilka lat temu otwarcie sezonu i parada w Wawce... I ofiary nawet były... Ostatnie "otwarcia" s? już spokojniejsze w temacie parady. No może czasem jaka? dzieciarnia na pięćdziesi?tkach... BTW: Zdjęcia niezłe, na niektórych widać pasażerów/plecaczki próbuj?ce "wysi??ć... A tak naprawdę to nieskończona jest głupota ludzka. pzdr
Gość biały Opublikowano 23 Października 2005 Opublikowano 23 Października 2005 Może poprostu przedłużyła się "integracja" ( oczywi?cie bezalkoholowa ) przed parad?. Na efekt nie trzeba było długo czekać.
Rekomendowane odpowiedzi