Gość jj23 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 proponuję uczcić to święto mimo pogody zapewne mało skuterowej w jakiś godny prawdziwego skuterzysty sposób,oczywiście rajd ;szlakiem katyńskim;jest nierealny ale nawet zaakcentowanie tej daty na forum uważam za wyraz pamięci o Tych dzięki którym jezdzimy .
dr.big Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 (...)godny prawdziwego skuterzysty sposób(...) A jaki sposob jest "godny prawdziwego skuterzysty"? PS. No i kto jest tym "prawdziwym skuterzysta" !scooter ?
SimonWarka Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 P.S. W ten szczególny dzień zapraszam do Stolicy WLKP na jedyne w swoim rodzaju i w tym dniu Rogale Marcińskie - uczta dla brzucha jedyna taka w roku
phil Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja uczczę to jadąc samochodowy Rajd Niepodległości
Gość jj23 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 proponuję uczcić to zapewne deszczowe święto obecnością na spotkaniu na naszym forum aby częściowo zbliżyc się do 120 obecnych w kwietniu zeszłego roku,zazwyczaj jak wiadomo bywa kilkanaście osób-może pojutrze około 20-tej będzie więcej.
Administrator Artix Opublikowano 11 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2009 No ja swieto uczcilem taplajac sie w blocie przez 5 godzin
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2009 No ja swieto uczcilem taplajac sie w blocie przez 5 godzin Jako i ja
Administrator Artix Opublikowano 11 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2009 Hehe jeszcze 2-3 wyjazdy i Orzech stanie sie jeepniety
Rekomendowane odpowiedzi