michu Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Kogo jak kogo , ale Marka nie trzeba dużo namawiać
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2009 Chętnie ale mam zaplanowany wyjazd wcześnie rano do Berlina i wrócę około 15-tej
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2009 Troche szkoda ale może ktoś się pojawi??
Bob Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja dzis zrobilem ponad 200km byla aprilla Fundiego Jutro...zobaczymy ale napiszcie o ktorej bedziecie w chojnicach
Gość Lisem Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Moją,moją Jeszcze raz serdeczne dzieki.Fundi,chcialbym Cie prosic o nr telefonu,chcialbym skonsultowac z Tobą pare rzeczy Da radę?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja dzis zrobilem ponad 200km byla aprilla FundiegoJutro...zobaczymy ale napiszcie o ktorej bedziecie w chojnicach Czyżbyś zakupił moje byłe cacko? O 10,00 startujemy z Bydzi ok. godziny i będziemy w Chojnicach
Gość Lisem Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja dzis zrobilem ponad 200km byla aprilla FundiegoJutro...zobaczymy ale napiszcie o ktorej bedziecie w chojnicach Czyżbyś zakupił moje byłe cacko? O 10,00 startujemy z Bydzi ok. godziny i będziemy w Chojnicach Twoje cacko sprawiłem sobie ja a Bob przyjechał Apką z Gdanska.No i w zwiazku wlasnie z tą akcja kupna tegoż sprzetu prosilbym o Twoj nr komorki i konsultacje kilku spraw
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2009 prosilbym o Twoj nr komorki i konsultacje kilku spraw Wysłałem na PM
upiór Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam z wieczora !tut . Koledzy proszę o zadawanie konkretnych pytań do kolegi Fundiego , i za dużo nie pytać , bo kolega gotowy jeszcze się popłakać i zdradzić zacną markę !tut . Pozdrawiam serdecznie . Marek szkoda !tut .
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2009 No i złapałem jakiegoś wirusa, leżę od wczoraj w łóżeczku a tu taka ładna pogoda. Nie mam temperatury ani innych bólów po za gardłem. Trzeba być twardym i się nie dać. Myślę że w poniedziałek już ruszę moją zacną marką do pracy.
jack daniels Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 !OKK !OKK To zdrowiej chłopaku i to jak najszybciej bo pogoda piękna i szkoda coby się zakurzył w garażu. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do formy J.D. !OKK !OKK !OKK
michu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Marek zdrowiej szybko , bo ZACNA płacze sama w garażu , a próbowałeś szybkiej kuracji !OKK ?
damianibeata Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Marek to takie twarde sztuki jak Ciebie też choroby biorą? U mnie jak narazie wszyscy byli chorzy,oprócz mnie, bo ja nie mam czasu na głupoty . Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia.
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2009 Nie jest tak źle po konsultacji z lekarzem, bakterie na gardle - trzy tabletki antybiotyku i jestem jak nowy.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2009 Zdrowiej chłopaku zdrowiej. Sprawdzaj w lustrze czy dziurki w nosie nie podnoszą się do góry !happybth !happybth Zdrówka życzę.
Burgerman Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zdrowiej chłopaku zdrowiej. Sprawdzaj w lustrze czy dziurki w nosie nie podnoszą się do góry !scooter !scooter Zdrówka życzę. No i czy ogonek się nie zakręca !czary
Rekomendowane odpowiedzi