magart Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro łączę się w bólu - zawsze to strata. Dobrze, że Tobie poza stłuczeniami nic się nie stało. Życzę szybkiej rekonwalescencji. A maxi - cóż jak nie ten to inny, ale szkoda Białej Damy.
Pieniek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Całe szczęście, że kości całe. Wracaj do zdrówka, no i masz całą zimę na odbudowę Białej Damy albo poszukiwanie następcy. Pozdrawiam.
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2009 Co ja tu widzę Krzysiek, jak się cieszę, że z Tobą wszystko w porządku. O Majkę się nie martw. Będzie nowy. Już lecę dzwonić do Ciebie.
Klubowicze Profesor Opublikowano 28 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia.
Noguru Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzytko Szybkiego powrotu do zdrowia chodź wczoraj miałem prawie identyczna sytuacje bo w czasie deszczu głupia baba skręca na mój pas bez kierunkowskazu ledwo wychamowałem , dogoniłem na światłach i pukam się w kask a baba na mnie jeszcze wrzeszczy tak sie wkurwiłem że jebnąłem w szybę i pojechałem ale powiem że noga już mnie świeźbiła żeby przyjebać w lusterko bo i tak głupia piz.... go nie używa hehehe no nic tyle mego
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki chłopaki za słowa otuchy,jutro Orzech wrzuci jakieś fotki
Burgerman Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia . A to, że nic poważnego się Tobie nie stało to zapewne zasługa sandałów.
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 A to, że nic poważnego się Tobie nie stało to zapewne zasługa sandałów. wink.gif Nareszcie mnie ktoś rozszyfrował
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2009 Byłem, widziałem, czarna .... ups - biała rozpacz. Nic z tego nie będzie, plastiki połamane w piz.. a do tego cieknie pompa wody, na dodatek Krzytro stracił wąsy
Sacetti Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Najważniejsze, że jestes cały i zdrowy. Sprzęt sprawisz sobie nowy i lepszy, w sumie i tak chciałeś sprzedać. Możesz napisać dokładniej, co sie stało? Pzdr. Piotr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 28 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Całe szczęście sąsiad, że Tobie nic się nie stało. Biała dama (lub kawaler) będzie nowa, bo ślepy koleś zapłaci, a przy okazji masz kłopot zgłowy ze sprzedażą. A kamizelki do wiosny się jeszcze zamówi. Kuruj się z siniaków i do zobaczenia w Kątach Rybackich. Wrzonio i Ewik
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2009 Dopiero siadłem przed kompem po robocie, a tu TAKIE wieści.. Krzysiek, mam nadzieję, że zdrowotnie jest wszystko O.K. Białej Damy żal, ale najważniejsze, że z Tobą nic poważnego. Mnie się dzisiaj udało, chociaż dziadek, który jechał przede mną dał kierunek w lewo i zaczął skręcać, a kiedy ja do niego już się zbliżyłem z prawej, postanowił skręcić w prawo. Przejechałem z uślizgiem przodu wzdłuż jednego z pasów przejścia dla pieszych. Udało się a dziadek nasłuchał się trochę o swoich przodkach... Kuruj się Krzysiek i walcz o odszkodowanie. pzdr
Wookash Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro, napisz proszę ku przestrodze, jak do tego zdarzenia doszło... Jadę tamtędy w piątek.
sebulba1971 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro kit z maszyną ale wąsy Zdrowia życzę .
Glub Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzysiek, Zdrowiej Tam. Teraz przynajmniej widać będzie warstwy lakieru
Dzięgiel Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Wielka szkoda jak by co to jestem chętny na czujnik prędkościomierza dla mojej brzydszej połówki .Wracaj do zdrowia chłopie
Makrotek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro zdrówka życzę , a maszyna jak już napisano rzecz nabyta ....
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 28 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2009 Ojojoj co za złe wieści Kuruj się chłopie szybko, sandałami się nie przejmuj... Napisz czy nic nie złamane i co się dokładnie stało.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 28 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro najważniejsze że Tobie nic poważnego się nie stało.Sprzęta zrobisz,albo kupisz inny.Pozdrawiam i trzym się chłopie
oyooyo Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Zdrowiej ! To najważniejsze.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Października 2009 Administrator Opublikowano 28 Października 2009 Dobra, gadałem niedawno z Krzytrem- sandały ma całe, będzie ok
GrzechoCnik Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Szlif rzecz nieciekawa, wąsy odrosną, a zdrowie najważniejsze, którego Tobie i wszystkim życzę. pzdr
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro zdrówka życzę :)
Sympatycy Arecki Opublikowano 28 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2009 Krzysiek, szczerze współczuję, dobrze że jesteś cały. Jeżeli stan "białej damy" jest faktycznie taki fatalny to można przekornie powiedzieć: "i masz problem z głowy" . Zostaje teraz tylko życzyć powodzenia w walce z TU.
Agnus Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nie pocieszę Cię Krzytro. Na razie jesteś w szoku i adrenalina jeszcze robi swoje. Spodziewaj się dolegliwości tak mniej więcej po tygodniu. U mnie tak było, niestety. Wszystkie gnaty mnie bolały jak cholera. W końcu ból minie i oby nie było komplikacji. Tego Ci życzę. Sprzęt zawsze można odremontować lub zmienić na nowszy model. Pozdrawiam Arecki: Chyba zegar w kompie masz nie cofnięty o 1 godz.
Rekomendowane odpowiedzi