Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Chciałem wszystkich powiadomić że Biała Dama już nie jest taka ładna,właśnie 2 godziny temu miałem dzwona na arkuszowej.Nie mogę wstawić zdjęć,ale wygląda nieciekawie.Ja zaraz jadę do ortopedy i na prześwietlenie bo już nie ruszam nogą i boli mnie biodro.Policja była,pan się przyznał a ja jakoś do siebie dojdę. <_<Wrzonio poproszę o nową kamizelkę L bo moja się już zepsuła !piwko
dzialkowiec Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ojojojojjj !piwko oby nic się w kościach nie połamało - trzym sie
Pleban Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nie jest dobrze, oj nie jest. Krzytro trzymaj się i dobrze żeś cały.
Komar Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Bzzzzzz Zdrowia życzę. Sezon już prawie zakończony będziesz miał czas na naprawy. Pozdrawiam.
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 BzzzzzzZdrowia życzę. Sezon już prawie zakończony będziesz miał czas na naprawy. Pozdrawiam. Oj,chyba będzie kasacja !piwko
Komar Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Bzzzz Aż tak źle??? !OK Przykre. Umarł król niech żyje król. Będzie nowy lepszy !piwko Pozdrawiam. PS czekamy na relacje i fotki. Napisz jak w szpitalu Cię zdjagnozowali. Jeszcze raz zdrowia.
pisklak Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Szybkiego pworotu do zdrowia dla ciebie i sprzęta !piwko Ja dzis rano po zatrzymaniu sie na swiatlach przed rondem Waszyngtona, gdzie do hamowania wybralem pas suchego asfaltu i podparciu się noga natrafiłem na cos co przypominało niezłą slizgawkę. Chyba nie był to lód bo okolo 9:00 temperatura powietrza była zdecydowanie na plusie, być może jakiś olej, ale nie chce mysleć co by było gdybym na nim spróbował hamować (szczególnie, że przede mną stały juz inne samochody) ... Zaraz czeka mnie droga do domu i mam nadzieje, ze dotrę bez przeszkód. Po raz kolejny ten sam wniosek: trzeba być czujnym jak ważka :-) Pozdr. Pisklak
Administrator Artix Opublikowano 28 Października 2009 Administrator Opublikowano 28 Października 2009 Pisac mozesz, sezonu juz wiele nie zostalo, grunt zes caly a biala dama dostanie nowe ubranko na nowy sezon w nowym kolorku lub odnowionym na koszt slepego jelopa. Zdrowka zycze przede wszystkim
Abach Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzysiu nie siedź przed kompem, tylko zasuwaj do tego lekarza !piwko
ptaku_1 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia zycze, szkoda troszke Bialej damy bo slyszalem ze miala isc na sprzedaz.
dr.big Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Przede wszystkim zdrowka !piwko , a za skuter to i tak zaplaci TU !OK
czaro69 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia... A kierownik katamaranu pewnie zdziwiony był skąd się tam znalazła white lady ! !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2009 A widzisz gagatku !piwko Chciałeś mnie pokonać w ilości kilometrów i Cię dopadło I tak miałeś już dosyć majki więc nie ma co płakać. PS. Zamawiam przednią lampę !OK
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 PS. Zamawiam przednią lampę yes.gif OK !piwko
Wookash Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Zdrówka przede wszystkim! Trza uważać :/
Gość auksencjusz Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro, szybkiego powrotu do zdrowia no i mniej niemiłych sytuacji na drodze życzę.
ewave Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro: Szybkiego ozdrowienia. Nie daj się
Mareczek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia. !piwko !OK
Bobas Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 No to trzymamy kciuki za nogę i biodro. Powodzenia !piwko
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Października 2009 Administrator Opublikowano 28 Października 2009 Krzytro, leć prześwietać gnaty bo to najważniejsze a sprzęt... hmm... nie ma tego złego- będzie nowy !piwko
Gość Vex Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Może nie będę oryginalny, ale mam nadzieję, że ze zdrowiem będzie wszystko OK! A skuter...szkoda pięknego białego lakieru, ale to tylko rzecz nabyta, a nowych nóg nie kupisz. Wierzę, że będzie OK!!! Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie! 3mam kciuki !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Krzysiu szybkiego powrotu do zdrowia, a cała reszta to potem
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Października 2009 Już po prześwietleniu,nic nie jest połamane.Będę żył(chyba) !piwko
Więcek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Żyć, żyjesz bo na forum piszesz,a po dzwonie od razu do mnie dzwoniłeś i to najważniejsze. Życzę zdrówka i szybkiego wyleczenia kontuzji !piwko Jeżeli chodzi o białą damę, no cóż, na nowy sezon będzie biały kawaler !OK
iQ! Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 trzymam kciuki za Twoje gnaty.
Rekomendowane odpowiedzi