Bierut Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Mam pytanie jak w temacie. Wiem, że jest "niebieski słoń" na Sikorskiego. I dalej coś na Ursynowie i Ostrobramskiej. Orientujecie się może czy jest jakaś na Mokotowie, Ochocie ?
Pieniek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Jest nowa myjka - nie pamiętam nazwy - na Radzymińskiej róg Bieżuńskiej po prawej stronie jadąc w kierunku Marek. W promocji 1 min = 1 PLN, raz tam myłem 400 i wrażenia ok. Strumień wody jest odchylony od osi lancy o ok. 30 stopni co ułatwia mycie zakamarków i podwozia. Dla mnie plusem jest licznik odliczający sekundy do końca kredytu a nie całe złotówki jak nm w "EHRLE" Pozdrawiam.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 27 Października 2009 Administrator Opublikowano 27 Października 2009 Jest nowa myjka - nie pamiętam nazwy - na Radzymińskiej róg Bieżuńskiej po prawej stronie jadąc w kierunku Marek. W promocji 1 min = 1 PLN, raz tam myłem 400 i wrażenia ok. Strumień wody jest odchylony od osi lancy o ok. 30 stopni co ułatwia mycie zakamarków i podwozia. Dla mnie plusem jest licznik odliczający sekundy do końca kredytu a nie całe złotówki jak nm w "EHRLE"Pozdrawiam. Ale Radzyminska to ani Mokotow ani Ochota! Czytajmy ze zrozumieniem.
Marynarz Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ja korzystam z BP na Ostrobramskiej bo mam pod pracą, a z tego co wiem to u nas na mokotowie w tym temacie to raczej posucha jest !happybth Wrażenia jak najbardziej pozytywne...
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2009 Koło CH Reduta w Al. Jerozolimskich, na stacji BP jest bezdotykowa. Ja z niej nie korzystałem, ale to chyba najbliższa Tobie lokalizacja... pzdr
Bierut Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki za informacje. I to by było na tyle. !happybth Faktycznie blisko Centrum to tylko CH Reduta, potem na Conrada, no i Dolina Służewiecka i Ostrobramska. Mało tego jak na tak duże miasto. Swoją drogą niezły sposób na interes, tylko działka jest potrzebna.
Rekomendowane odpowiedzi