Wookash Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Nooo nie, to naprawdę wersja dla leniuchów! Boczna nożka?! Toż to herezja jedną ręką to można postawić na centralkę
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2009 Paweł, ogólnie to w najbliższym czasie będziemy lansować modę pt: "powrót do korzeni...". Miałem nosa kupując moje cudeńko z takim samym znaczkiem na przedzie Bigu gratulacje, piękna jest i stan wygląda na "igłę". pzdr
Mareczek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 No, no 80cm i duża blacha a nie mała, możesz śmigać po autostradzie. Robercie masz czym jechać na Mierzeje- wiślaną .
Wookash Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 No, skoro temat jest o Vespach, to wrzucę kilka fotek: Moja V. '81 <3 Full orthodox, bez udziwnień Zarej. jako motocykl- musiałem trochę wyprostować papierki bo poprzedni właściciel, Włoch oryginalny zrobił fiku-miku !OK I uwaga, ciekawostka- Vespa- warzywniak! A tu jeszcze kilka "rodzynków" http://picasaweb.google.pl/Wookash89/Vespy#
Mario Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Bigu brawo , super decyzja ciekawe siodełko, jak Ci sie znudzi daj znać !OK
dr.big Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Mario, kanape bede zapewne zostawial sobie do nastepnego "peiksa", siedzi sie na niej duzo wygodniej niz na seryjnej. Na razie szukam oryginalnych piaggiowskich kolpakow na kola (oczywiscie nic w stylu chromowanego modelu "wioska tanczy, wioska spiewa" ) !bicz . Szare, nierzucajace sie w oczy kolpaki... Edit: @Wookash, LML- a i Cosy raczej nie kupie, Cosa mi sie nie podoba, a LML to nie Vespa !bicz .
Wookash Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Fakt, Koza paskudna, ale znam takich, co sobie chwalą, bo wygodna !happybth A LML... no cóż, cieszy oko
Mario Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Bigu calego a nie tylko kanape, akurat LML jest ok. Bo indyjczycy wprowadzili sporo zmian i ulepszen, ktorych piaggio juz nie zrobilo, bo wiedzieli ze koncza produkcje. Sa nawet w sprzedazy specjalne zestawy nalepek "px" do LMLi !happybth Cosą fajnie sie jezdzi ale to prawda, nie jest zbyt urocza !happybth
dr.big Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Niedawno zakupione kapsle na kola do peiksa .
Klubowicze Roni Opublikowano 23 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2009 Tak mimochodem wlazłem na coś TAKIEGO Myślę, że wzbudzi wasze zainteresowanie chociażby z racji wieku. I TUTAJpodobna sprawa.
Marcino1 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 I jak tam poszukiwania PX'a? Udało się? Mi też takowy chodzi po głowie, mam GT ale to jednak nie to samo...
dr.big Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 I jak tam poszukiwania PX'a?(...) Na razie skupilem sie na innym dwukolowym "projekcie" !happybth ... PX musi troche poczekac...
dr.big Opublikowano 20 Października 2017 Autor Opublikowano 20 Października 2017 Przy okazji uzupełniania wszystkich fotek skasowanych przez zasrany photobucket ...
SimonWarka Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 To ja też dołączam do brygady PXowców i również model 80ccm, rocznik '81. Miło jest odpalić 2T i powolutku pośmigać po okolicy...
tomekmajesty Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Popieram jako VespacholikChociaż mam trochę szybszą GTS300 W planie druga - PX125Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dr.big Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dnia 4.02.2011 o 21:24, Marcino1 napisał: I jak tam poszukiwania PX'a? Udało się? Mi też takowy chodzi po głowie, mam GT ale to jednak nie to samo... Minęło ponad 8 lat... Chyba już "dojrzałem" do dwusuwa PX ? ...
Geni Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 O szacun. Wrzuć fotki, bo PX-a zawsze w modzie.
dr.big Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Spoko, na razie jestem umówiony na odbiór po świętach ? .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zapach 2T ? Powrót do młodości ? Ps. Mam chyba nawet olej Repsola w tubie do 2T ☝️
dr.big Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 57 minut temu, Geni napisał: O szacun. Wrzuć fotki, bo PX-a zawsze w modzie. W modzie na tyle, że nawet ceny za PXy z końca lat 90-tych przez te 8 lat poszły mocno w górę ? .
Geni Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 No niestety, ale podróże w czasie muszą kosztować ;). Sam też tęsknię za pracą silnika dwusuwowego oraz brakiem wszechobecnych plastików i ciekłokrystalicznych ekraników.
tomekmajesty Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 To zapraszam na forumvespaclubpolskaTam jest nas wielu:)A PX125 używany w dobrym lub bdobrym stanie to wydatek rzędu 8-10 tys zł Czyli nie tak dużo Można też spokojnie kupić LML125 ale koniecznie z org silnikiem 2 suwZ daleka od 4suwowych konstrukcji LMLLML125 dwusów to z kolei wydatek rzędu 4-6 tys zł w dobrym lub bdobrym stanie:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Znalazłem Made in Spain
Rekomendowane odpowiedzi