Skocz do zawartości
Forum Burgmania

La Burgman 400 by France ala La C1- ka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pakiety to sie za komuny dostawało z krajów dobrobytu :(:) ... widać komuna powraca ;):(:P

Opublikowano

Nie no rewelacja!!

Najbardziej ubawiło mnie cyt. ..."gratis dorzucę Suzuki MTL Super Classic 125ccm 1999 r." ....

Co? pięknego- to taka promocja "kup cztery pi?ty dostaniesz gratis".

Opublikowano

w salonach mogli by zrobic cos takiego " kup caly transpotr Burgmanow An 650, a An 400 Black dorzucimy w prezencie" :D:P

Opublikowano

|roda Wlkp???

Toż to jedyne 11 kilometrów ode mnie...

Chyba podjadę tam i obejrze tego Burgiego. Je?li s? jacy? chętni to proszę o zapisy bo taka OKAZJA może juz się nie trafić :D:P

Opublikowano

Je?li masz blisko, to jedĽ i zdaj relację z oględzin ... może okazje się jednak czasem zdarzaj?.... !w00t

Opublikowano

Witam...

Weekend mam zajęty co do godziny, ale w poniedziałek zadzwonię do go?cia i je?li będzie aktualne to podjade oblukać to cacko...

Oczywi?cie proszę nie liczyć na jakie? super aptekarskie oględziny i mega dokładny opis tego co widziałem, bo ja przecież pocz?tkuj?cy Maxi Maniak i laik w tych sprawach, ale jak to wygl?da, czy jeĽdzi i jak jeĽdzi to chyba będę umiał sprawdzić...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Weekend mam zajęty co do godziny, ale w poniedziałek zadzwonię do go?cia i je?li będzie aktualne to podjade oblukać to cacko...

Czy może udało Ci się obejrzeć tego Burgiego? W poprzedniej aukcji się nie sprzedał. Teraz wystawiony ponownie z jeszcze bardziej "atrakcyjn?" cen?.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70070790