Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Zawsze uważałem że, Francuzi lubi? być inni niż reszta ?wiata i że maj? swoje wizje ale jak zobaczyłem ich przeróbkę An 400 na wersje "zadaszon?" to rece mi opadły... Moje pierwsze skojarzenia słowne z tym co zobaczyłem to: wiata, przystanek, szklarnia, An 400 ala C1 . Nie chcę nawet my?leć co się dzieje z tak? wersj? podczas silnego wiatru tak przy 120 km/h... że o widoczno?ci w czasie deszczu nie wspomne Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Czy oni tam przegladu technicznego zadnego nie maja, ktory takich idiotow usuwa z drog publicznych ??? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Października 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Czy oni tam przegladu technicznego zadnego nie maja, ktory takich idiotow usuwa z drog publicznych ??? Jedziesz na przegl?d z oryg. szyb? a po stempelku spowrotem zakładasz "szklarnie" i heja w miasto lansować się .... Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 18 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Powiem wam ze wypas, jazda przystankiem to musi byc niezle doznanie, cholera ze tez wczesniej na to nie wpadlem, oryginalna wersja ja bym jeszcze zalozyl wycieraczke. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
ERMI Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 nono gdybym to ja co? takiego zrobił to dopiero było by zaskoczenie !V Oczywi?cie ten przystanek w moim wykonaniu był by o wiele lepiej zrobiony. Osobi?cie pomysł mi się podoba. Widać kto? miał do?ć jeżdzenia i moknięcia. I na tyle odwagi żeby to wprowadzić w zycie. Znaj?c wła?ciwo?ci polikarbonów po połowie sezonu z przeĽroczysto?ci konstrukcji zrobi się mglisto?ć i dalsza jazda będzie po prostu zbyt niebezpieczna. Ale francuzom gratulujemy odwagi Odnośnik do komentarza
pidzam Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Franca potrafi fi fi. Ale daszek u gory powinien byc otwierany,no moze jeszcze jakies firanki!? Odnośnik do komentarza
Gość Kamil Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Oczywi?cie ten przystanek w moim wykonaniu był by o wiele lepiej zrobiony. A co? Miałby ławeczki dla oczekuj?cych? Czy osłone przed bocznym wiatrem? !V Odnośnik do komentarza
ŻABA Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam, Ciekawe czy na zegarach wy?wietla sie rozkład jazdy? A może to jest Burgman-taxi?? !V Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ermi: Laweczki, oswietlenie, muzyke ... i ... rozklad jazdy . edit: Zaba mnie wyprzedzil z rozkladem !V Odnośnik do komentarza
ortos Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Moje pierwsze skojarzenia słowne z tym co zobaczyłem to: wiata, przystanek, szklarnia, An 400 ala C1 Proszę nie obrażać C1 Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 18 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 No cóż widocznie nie wystarczał im odpowiednik C1 robiony przez renault: A tak swoj? drog? to w Paryżu wiekszo?ć skuterów ma duze szyby , im większa tym lepsza, najlepiej Vespa z daszkiem .... Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ermi: Laweczki, oswietlenie, muzyke ... i ... rozklad jazdy !V . Nie nalezy zapominac o tolerancji: przyspieszenie - 0 min opoznienie - do 4 min Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 18 Października 2005 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Mi osobi?cie podobne plany nie przeszkadzaj?... Ale je?li kto? miałby się za taki "bajer" zabierać, to powinien to zrobić ZE SMAKIEM, a nie zrobić co?, co całkowicie pozbawi jego skuter wygl?du... Teraz wygl?da to BEZNADZIEJNIE a nie wydaje mi się, zeby wła?ciciel miał za zadanie oszpecić swój skuter... Widziałem wiele wysokich szyb w Burgmanach wła?nie we francji i wiele z Nich było zrobione BARDZO fajnie z głow?... Tutaj go?c poszedł na łatwiznę i wzi?ł PLEXI(czy co? w tym stylu) troszkę podgi?ł pod wpływem ciepła i przykrecił na żywca... Przypomina Mi się reklama Żywca, Tutaj mogliby?my własnie napisac "Prawie jak C1" !V ... Pozdrówka, Kuba Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Przypomina Mi się reklama Żywca, Tutaj mogliby?my własnie napisac "Prawie jak C1" ... Tylko prosze mi tu nie mylic z citroenem !V Odnośnik do komentarza
Gość Svempas Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Jeszcz sobie mógł rolete antywłamaniow? zrobi? w tym AN !V A co to tego że kto? ma do?ć moknięcia to niech sie do katamarana przesi?dzie !V Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 to jest na prawde brzydkie ... ale troche chyba histeryzujecie ... pamietac nalezy że tam .. w kraju żabojadów skutery nie s? przedmiotem takiego kultu jak u nas ... myjemy je, dbamy, serwisujemy zgodnie z okresami ... tam to jest pojazd uzytkowy, nie wazne czy antek, czy ypka czy inna chojnia ... Vespy z szybami jak z autobusu i wiele innych absurdów można tam zobaczyc ... a to tylko dlatego ze jest im to praktyczne ... Odnośnik do komentarza
ERMI Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 hehehe ławeczki to już s?. Ale rozkład jazdy, boczne firanki i o?wietlenie jażeniowe dało by się wsadzić (oczywi?cie szyberdach obowi?zkowo heheh. !V Tylko wtedy nie będzie to przystanek a po dodaniu aparatu fotograficzznego można by mówić ze jest to obwoĽny lab do fotek legitymacyjnych Odnośnik do komentarza
PITer Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 co wy chcecie ja bym sie nie obrazil jakbym dostal takie brzydactwo:) Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Października 2005 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 czesc na moje oko to burgman w wersji papamobile,klasa! pozdrawiam pawel883 Odnośnik do komentarza
rudy_56 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 My?lałem, że komentujacie czarnego burga 400 K5 z francji - "po ?lizgu" przebieg 500 km , który pewnie jutro pojawi sie na allegro Tak .. to nie dla mnie temat :-) Paweł No i sie pojawił !V http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68704969 Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 fajny burgi, ale wydaje mi sie, ze go troche nisko cenia..... ale tylko mi sie wydaje.... Odnośnik do komentarza
rudy_56 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Bardzo nisko jak na taki rocznik, co do stanu sie nie wypowiadam ... Paweł Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ravenka Opublikowano 19 Października 2005 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Czarne 400 zawsze lec? na lew? stronę!OKK Zdjęcia s? słabej jako?ci, ale raczej wygl?da na delikatnie po ?lizgu. Większo?ć z siły uderzenia o glebę zatrzymało się zapewne na centralce, bo uchwyt od pasażera nie jest nawet porysowany. Ale i tak ze zdjęć wszystko nie wynika. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 19 Października 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 fajny burgi, ale wydaje mi sie, ze go troche nisko cenia..... ale tylko mi sie wydaje.... A ja my?lę, że ten handlarz lubi robić prezenty i dlatego wystawił tak? super okazje. Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Mariusz chodzi mi o to, ze moze byc cos wiecej niz tylko plastiki... a jezeli chodzi o "strone wypadku" to duza wiekszosc moich znajomych, ktora miala szlifa (lacznie ze mna) zaliczyla lewy bok... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi