Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Silver Wing w Top Gear.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieciaki nawachaly sie kleju i majacza cos o jakis skuterach :D:D ...

PS. Moj skuter jest blaszany i ma 4 biegi !OKK ...

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

6

• Glub

6

• szorstki

5

• Barti

5

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dr.big powinieneś zamieszczać fotkę tej swojej niuni za każdym razem, kiedy o niej piszesz, bo niektórym kojarzy się pewnie tak, jak jednorożec - gdzieś bajki o skuterach z biegami pisali, ale tak naprawdę ich nie ma :)

Mojego skutera też nie ma, przecież pierwsze maxi (250-tka), to Helix !OKK - normalnie jednorożec nr2.

Gość auksencjusz
Opublikowano

Cóż za górnolotna poezja... :)

Pomijam wątpliwą wartość artystyczną, ale merytorycznej wartości ten wierszyk (?) też nie ma...

Po przeczytaniu słów refrenu "Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany" nasuwa mi się jedno pytanie: "Kto wychował podmiot liryczny?" !OKK

Opublikowano

Oj, a jak by tak miłościwie pominąć tępotę i niskość lotów, a skupić się tylko na polszczyźnie, to ile tam 'perełek', np. taki piękny rusycyzm:

"Jazda skuterami jest dla mnie obca" !happybth

albo

"Za kasę wielką kupujesz plastykowy złom" - czyli, że co - kupujesz sobie odpady po artystach plastykach? !happybth

A swoją drogą mieliśmy kiedys z kolegą taką zabawę z podmienianiem jednego słowa w różnych tekstach, i wychodziły prześmieszne sprawy.

Tutaj tak to zieje nienawiścią, że kusi mnie raczej wstawienie wszędzie zamiast "SKUTER" np Żyd, czy Słowianin w odpowieniej liczbie i odmianie, i mamy prawie "Mein Kampf" czy mix Ustaw Norymberskich z "Podręcznikiem Młodego Skauta z HJ" !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Eee tam, ja bym się nie przejmował jakimiś bezsensownymi tekstami na

niszowym "portalu" userów motorowerów (z biegami !)...

Tematem wątku jest problem traktowania Maxi, przez media i dziennikarzy

nieco bardziej opiniotwórczych.

Tutaj ewidentnie dzieciaki na motorynkach i ogarach, znalazły sobie kolejnego

po np. Policji wroga - inne dzieciaki, tyle, że na chińskich skuterkach . !happybth !happybth

pzdr