dzialkowiec Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Z okazji 10ci lecia - jak Wam się podoba T-Max WhiteMax?
adamgt Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Białe pojazdy podobają mi się bardzo ,ten również, ale jak patrzę na T-maxa to zawsze przypomina mi się 44 tyś zł za pojazd z 43-to konnym silnikiem, fajny, ale to jednak trochę sporo. Zdecydowanie bardziej realne były ceny zeszłoroczne.
magart Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Kurcze strasznie mi się podobają białe maxi - aż głupio przyznać, że gapiłem się jak ciele w malowane wrota na Pilotowego ANa czy Krzytrową Majkę !TAZ hm... możeby tak Czarną machnąć na zimowy kolor
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2009 Niczego sobie maszyna. I te białe wstawki na kanapie. Jak jeszcze z okazji jubileuszu zrobią cene o 30% niższą, to kto wie !TAZ
dzialkowiec Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 Biała perła jest w modzie i cenie - będzie drożej !TAZ
dr.big Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Nie podoba mi sie wcale !TAZ ... Na 10 rocznice mogli sie bardziej wysilic .
dzialkowiec Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 zapomniałem dodać, że są lekkie zmiany w kokpicie, jakie to nie wiem, ale może pogrubili kreseczkę od obrotomierza Mi się kolor podoba, ale jakoś te wstawki na kanapie już nie - to samo było kiedyś z Black Maxem, gdzie do 2006 roku była ohydna czerwona wstawka na kanapie i czerwone zaciski hamulców - słusznie zresztą zrezygnowano z tego bajeru od 2007 roku !TAZ
Burgerman Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Kurcze, a ja się pospieszyłem i kupiłem żółtego Biały wygląda ślicznie Ceną katalogową się nie sugerujcie. Trzeba negocjowac, a cena sprzedaży będzie całkiem, całkiem biorąc pod uwagę aluminiową ramę. !TAZ
Lucjan73 Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 W ostatnim Świecie Motocykli jest reklama Yamahy, pisali że można indywidualnie negocjować cenę na dowolny motocykl lub maxiskuter lub do wyboru jest darmowy kredyt na dwa lata.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 12 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2009 No dobra. Można negocjować. Ile się uda? 10%? No może 15% = czyli dalej prawie 40K. To jest wciąż bardzo dużo. A ja myślałem w zeszłym roku że 36K to jest dużo... Tak samo jak z Hondą DN-01 - z 43K skoczyła na 53K !scooter A T-max sliczny, szkoda że to tylko zmiana koloru plastików. Mogliby przedłużyć go o parę centymetrów
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2009 Dla mnie jest mdły.
magart Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 a propos malowania - Orzech gdzie tak ładnie malują plastiki jak w Twojej Majce ? !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2009 a propos malowania - Orzech gdzie tak ładnie malują plastiki jak w Twojej Majce ? !scooter ???? Nie mam ani grama lakieru innego jak oryginał!!! Moja majka jest fabrycznie granatowa, pasy są zrobione z folii odblaskowej 3M.
magart Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 a propos malowania - Orzech gdzie tak ładnie malują plastiki jak w Twojej Majce ? !scooter ???? Nie mam ani grama lakieru innego jak oryginał!!! Moja majka jest fabrycznie granatowa, pasy są zrobione z folii odblaskowej 3M. Fajnie wygląda
marecki Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Kolorek spoko !scooter - zresztą inne maxi w bialym kolorze tez mi sie podobaja
drogowiec Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Biały to nie kolor...... To brak koloru... Pozdrówka
KAZI Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Ładny w modnym kolorze, ale cena powala - za taką kasę jednak bym kupił GP800.
jack daniels Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Po zobaczeniu T-maxa 750 reszta maxów dla mnie wysiadła choćby je nawet pokryto 100 karatowym złotem. J.D.
czaro69 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Wolałbym czarny.... chociaż od złej biedy można przemalować
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2009 Biały to nie kolor...... To brak koloru...Pozdrówka A ja myślałem, że to suma 3 kolorów (RGB) !bicz Ładnie wygląda w tym kolorze. Jeśli jest to jeszcze perła - to bajka. Wstawki w kanapie to dobry pomysł. Tylko ta cena !sciana pzdr
jackdent Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Biały więc pewnie służbowy !sciana
SimonWarka Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 W ciągu ostatnich..hmm....2-3 lat jestem fanem białych pojazdów. Tyle, że biały a biały to też co innego. Biały służbowy wygląda oczywiście słaby - a jeśli jest to biała perła lub po prostu coś lepszego, jestem tego fanem. T-max White naprawdę mnie zachwycił. Ogólnie mam prawie zawsze pozytywne zdania nt limitowanych serii jednośladów z Yamahy. Jest S U P E R! !happybth
Rekomendowane odpowiedzi