Skocz do zawartości
Forum Burgmania

T-Max 750!!!

grzegorz76

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Przeglądając fotki na Google trafiłem na coś takiego

Yamaxa t-max 750! Jak dla mnie bomba.Ciekawe czy będzie już w ofercie na 2010 r i jaka będzie cena,ale skoro 500 kosztuje 44500 to aż się boje pomyśleć ile krzykną za 750.

2010-yamaha-t-max-750.jpg

• Administrator
Opublikowano

Pisaliśmy jakiś czas temu o tym projekcie. Narazie Yamaha nie podaje żadnych konkretów a wręcz milczy na ten temat.

To zdjęcie to wizja:

yamaha_tmax_750_2010_02.jpg

Schemat silnika, który miałby być montowany w nowym T-max 750:

Yamaha_T_Max_750_brevet.jpg

Przecieki mówią o wprowadzeniu do sprzedaży w 2010 roku ale czy informacje się potwierdzą przyjdzie nam poczekać.

Cena? Hmm... 11- 12 teur?

• Sympatycy
Opublikowano
Pisaliśmy jakiś czas temu o tym projekcie.

Aaa...to sorki.Tak czy inaczej wygląd ma super. <_<

• Sympatycy
Opublikowano

Jak 500-ka kosztuje 44500, to za 750 trzeba będzie zapłacić 65500. Myślę, że to będzie odpowiednia cena. !scooter

Już sobie wyobrażam przyśpieszenie tej maszyny. whist Tylko jaka będzie sprzedaż ?

• Administrator
Opublikowano
Jak 500-ka kosztuje 44500,

Grzesiu, żółta tyle kosztuje. Normalne są dużo tańsze !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
Normalne są dużo tańsze !scooter

To znaczy, że żółte to jakieś nienormalne są ? whistwhist

• Administrator
Opublikowano
Normalne są dużo tańsze  :P

To znaczy, że żółte to jakieś nienormalne są ? !OK !tut

A gdzie tam...

Po prostu są bardziej w cenie !happybth :P

Opublikowano

Myślę, że jak Yamaha chce odnieść sukces z 750-ką to musiałaby obniżyć cenę na 500-kę a nowy model cenowo zbliżyć do GP800, która ma 75KM i kosztuje niecałe 44 tysie.

Opublikowano

Ale ta sylwetka... miodzio. !happybth Szkoda, że nie ma na polskim rynku SportMajesty 250.

Co do ceny, to zaproponowane 65500 wydaje się (przy cenie 500) bardzo prawdopodobne. :P

Opublikowano

Wygląda rasowo, jak na T-Max-a przystało. Cena ... jest rzeczą wtórną ;)

Opublikowano

Teraz wystarczy poczekać do 2018 roku co by bidny rencista mógł zaszaleć i kupić ośmiolatka ( miłość od pierwszego wejżenia), Ale jak to mówią: "Jak kocha to poczeka".

;):D !TAZ J.D.

• Administrator
Opublikowano
Teraz wystarczy poczekać do 2018 roku co by bidny rencista mógł zaszaleć i kupić ośmiolatka ( miłość od pierwszego wejżenia), Ale jak to mówią: "Jak kocha to poczeka".

W 2018 roku pojawi się nowy model 2019 z takimi extrasami że na tego to nawet nie będziesz chciał spojrzeć ;):D .... ba, nawet burkniesz pod nosem "co ja w tej 750tce wtedy widziałem" !TAZ

Opublikowano

W roku 2019 to skutery i motocykle będą czymś w rodzaju hobby antyki . Podrużować i i jeżdzić na zloty będziemy na zasadzie hologramowej trójwymiarowej wirtualnej teleportacji. A może i jeszcze gorzej. ;) !TAZ :D .

Opublikowano

Panie O'Brien, Trzech do transportu. Energia.