kmodzele Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o formę "testu", to mnie razi duża ilośc literówek, żeby nie powiedzieć błędów językowych. Jeśli autor nie czuje się pewnie w tym zakresie, może podrzucić tekst przed publikacją jakiemuś koledze humaniście. Jeśli chodzi o meritum, brakuje w tekście wzmianki o tym, że nowy X nie ma handbarów. Stary ma (małe, ale ma). I w nowym i w starym modelu można zamontować większe. Nie wspomniano o zasadniczej różnicy w kokpicie: w starym modelu jest on zintegrowany z kierownicą (obrót kierownicy powodował obrót kokpitu i szyby); nowy model ma kierownicę "wyniesioną" na zewnątrz - a kokpit "przyrośnięty" do korpusu motocykla. Zarówno w starym i nowym modelu: - brakuje dodatkowego wyłącznika silnika. - brakuje akcesoryjnej torby przekrokowej, - brakuje akcesoryjnych bocznych sakw / kufrów. Te ostatnie nie są wadą, o ile nie chcemy X-a zaprzęgać do dłuższych wyjazdów. Przyznam: wizualnie nowszy model bardziej podnieca moje oczy. Choć staremu nie mam nic wizualnie do zarzucenia.
Rekomendowane odpowiedzi