Gość Romano77 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Panowie czy tylko w zachodniopomorskim mamy załamanie pogody, jak nie pada to mży... jak nie mży to pada!!?? W normalnych warunkach dałby człowiek rade, dobiło mnie jakieś grypsko. Pozdrawiam !OKK
Patryk92 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 W lubuskim (czyt. Zielonej Górze) podobnie. Wczoraj na moment wyszło słońce, ale dziś wszystko mokre. Mam nadzieje, że w weekend nie będzie padać bo czeka mnie ponad godzinna wyprawa w nocy. Jeszcze by tego było mało to jakiś plecak jedzie ze mną.
damianibeata Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 No ja mam nadzieje że w sobote pogoda się choć trochę zmieni !OKK ,bo mam zamiar nakulać trochę kiometrów
Makrotek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 No to w Mazowieckim mamy lepiej. W Wawie wczoraj rano lalo !OKK , ale po poludniu juz wyszlo slonce i tak jest do tej pory . A temp. 22 stopnie. Zdaje sie ze to ostatnie chwile zeby posmigac turystycznie... Pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2009 Ja ja po ulewie w sobotę w Berlinie jeszcze nie wsiadłem na moje skrzydełko, jadę tylko na dragach. Może jutro już śmignę do pracy, jak oczywiście nie będzie lało.
jack daniels Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 A w Kotlinie jeleniogórskiej dwa dni całkiem fajnej pogody. Tylko co z tego jak Burger stoi w salonie i czeka na nowego właściciela. J.D.
Glub Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 przemokłem totalnie.... acha- nolan n103 jest do kitu, cieknie od środka...
andi.nb Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 A u nas w malopolsce !placz1 !sciana
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2009 W Bydzi wczoraj popadało a dziś jest piknie
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2009 Siemka.Wczoraj w Malborku do 17tej też padało potem wyszło słoneczko.Dziś było pochmurnie ale w miarę.Ważne jest aby niedziela nadawała się na Pogoda jak kobieta zmienną jest, szczególnie o tej porze roku .
Mareczek Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Pogoda jak kobieta zmienną jest Siemik nie ściemniaj Proszę podanie jakim prawem , gdzie to jest zapisane ( Konstytucja , Dziennik Ustaw )? Jeżeli nie ma to Kobieta musi być nie zmienną, pogody się nie będę czepiał. !scooter !scooter A w Gdańsku jest ciemno ,nie pada ,i zimno +4,5*c
KAZI Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 W Międzyrzeczu piękny rześki poranek - słyszę skrobanie szyb samochodowych - 0*C OT jeszcze tylko parę godz. w pracy i weekend
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2009 A w szczecinie teraz właśnie 7 C* cały tydzień nie jeżdziłem (niepamiętam żeby mój skut tak długo stał) idę po kulać beret.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2009 Pogoda jak kobieta zmienną jest Siemik nie ściemniaj Proszę podanie jakim prawem , gdzie to jest zapisane ( Konstytucja , Dziennik Ustaw )? Cytat z wikipedii:Kobieta zmienną jest (jak pióro na wietrze). La donna è mobile (qual piuma al vento). (wł.) Źródło: tytuł arii z opery Giuseppe Verdiego Rigoletto z 1851 roku; libretto F.M. Piave Znaczenie: używane dla określenia niestałości kobiet Kobieta zmienną jest; głupi, kto jej ufa. Souvent femme varie; bien fol est qui s'y fie. (fr.) Opis: przypisywane Franciszkowi I, ok. 1530 roku Niestałą i zmienną jest zawsze kobieta. Varium et mutabile semper femina. (łac.) Opis: Wergiliusz, Eneida, 4, 569 !sciana A co do pogody to w Bydzi 7 stopni jak w Szczecinie i nie pada
Gość Romano77 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Dzisiaj w Świnoujściu też ładna pogoda, smigam tylko po mieście ponieważ tyrzyma mnie jeszcze przeziebienie. Ale po niedzieli moze skocze do szczecina, jak pogoda pozwoli. !sciana . Pozdrawiam i dzieki za Posty....
damianibeata Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 A ja przy ładnym słoneczku zrobiłem kilka kilometrów !scooter Mielno-Polanów-Miastko-Bytów-Słupsk-Koszalin-Mielno .Z rana było trochę zimno ale póżniej zrobiło się już fajnie.No i w połowie drogi zapaliła się kontolka "oil change",z początku trochę się zmartwiłem ale po sprawdzeniu okienka poziomu oleju stwierdziłem że jest wszystko ok,więc stwierdziłem że napwno dojadę.Teraz poczytałem i dowiedziałem się,że ktuś ustawił komuterek na wymiane oil-a Dzionek zaliczam do udanych
Patryk92 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Mi pogoda w miare dopisała, ale 2h temu wracając 80km do domu troche mżawiło i była mgła jak mleko. 50km od domu wjeżdzając w mało uczęszczaną droge, gdzie lata pełno zwierzyny, napotkała mnie awaria prędkościomierza. Licznik dzienny wskazywał w tym czasie 066,6. Postanowiłem zwolnić, bo od soboty 9:00 nie spałem, a zbudził mnie sen, w którym wylatuje z zakrętu.
Gość Dragon Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Panowie czy tylko w zachodniopomorskim mamy załamanie pogody, jak nie pada to mży... jak nie mży to pada!!?? W normalnych warunkach dałby człowiek rade, dobiło mnie jakieś grypsko. Pozdrawiam !happybth To nie załamanie pogody... to jesień... W zimie jak bedzie zimno to przyczyną będzie zimowy okres...
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2009 Panowie czy tylko w zachodniopomorskim mamy załamanie pogody, jak nie pada to mży... jak nie mży to pada!!?? W normalnych warunkach dałby człowiek rade, dobiło mnie jakieś grypsko. Pozdrawiam To nie załamanie pogody... to jesień... Dragon - właściwie to masz rację trzeba będzie się przyzwyczaić, Za oknem leje a ja muszę ruszyć w drogę !scooter za parę minut.
jack daniels Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Wy to macie problemy...! A w górach już biało. !scooter
Gość Romano77 Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Przecież ogólnie wiadomo ze przyzwyczajic sie do gorszego jest znacznie ciężej . Idę przeprosić samochodzik
Rekomendowane odpowiedzi