DIZEL Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 W piątek 09.10.09r odbędzie się koncert SIDNEA POLAKA w Galeri EL w Elblągu . Witam serdecznie kolegę w naszych Elbląskich skromnych progach . Pozdrawiam PS POLLACCO jak coś to służę pomocą .
Pleban Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 No i jak tam koncercik? Ekipa trójmiejska bawiła się na koncercie Sideya następnego dnia w gdańskim Żaku. Jarek, dzięki za dobrą zabawę i pozdrowienia. A macie fragment koncertu i polecam obejrzeć go do końca.
eMKa Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 (...) do końca. Nieee, no szacun Ale coś mnie się zdaje, że oprócz nas (zbiorowo) Pleban "osobiście" spadł ze sceny... Ten to ma parcie na masy
Sympatycy szorstki Opublikowano 15 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2009 polecam obejrzeć go do końca. Hehe, szacuneczek pzdr
Pleban Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 (...) do końca. Nieee, no szacun Ale coś mnie się zdaje, że oprócz nas (zbiorowo) Pleban "osobiście" spadł ze sceny... Ale jaja!! Prawdę mówiąc tego nawet nie słyszałem i nie to miałem na myśli. Chodziło mi li tylko o flagę i nasz klub. Nawet napisałem ..."obejrzeć"... a nie posłuchać. Ale teraz wyszedłem na chwalipiętę !OKK EMKa. Masz za dobry i zbyt selektywny słuch.
Kordian Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Bardzo fajne wyróżnienie Pleban !OKK
Pleban Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Bardzo fajne wyróżnienie Pleban !OKK Dzięki ale wierzcie, nie o to mi chodziło. Popatrzcie 5 sekund wcześniej!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Października 2009 Administrator Opublikowano 15 Października 2009 Ale teraz wyszedłem na chwalipiętę Wyszedłeś... Ukryć się nie da !OKK
Abach Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Więcej z Plebanem nie idę na żaden koncert !OKK Zawsze narobi jakąś wiochę
Pleban Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Więcej z Plebanem nie idę na żaden koncert Ja Ciebie też pozdrawiam !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2009 Jak ładnie się pozdrawiają na pomorzu !scooter
eMKa Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Przepraszam, że się wtrancam ale oni obydwa tak majo: Sie lubio i sie tak pozdrawiajo! Żeby nie było, że OT, TO się usprawiedliwię - to wszystko przeze mnie !jump - tak na wszelki wypadek...
Sympatycy Kubo Opublikowano 19 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2009 Heja. Informacja dla Małopolskich i ew. okolicznych Burgmaniaków, którzy chcieliby się stawić na koncercie Sidneya w krakowie. Oto mała informacja: Piątek, 23. Paź 2009, 19:00 Klub STUDIO ul. budryka 4 Kraków, miasteczko studenckie AGH. Narazie z osób chętnych, które chca się wybrać, to Scottie i ja... Może ktoś dołączy? Żeby nie było, że tylko Pomorzanie wspierają koncerty Sidneya Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi