Gość Bartipl Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Fajna piosenka nie wiem może już jest tu na forum ale ją zapodam !scooter http://teledyski.onet.pl/10173,5354003,teledyski.html dla mnie numer 11111111 Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No trochę już jest.Gdzieś z pół roku !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Października 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 !scooter Nie no, po prostu leżę !NOT A może admin coś z tym zrobi? np. przykleii taki temat: "Piosenka "Skuter" Sidneya, jest znana powszechnie na forum Burgmanii i była omawiana w wielu wątkach - proszę zatem tych wątków nie powielać !!!" pzdr Odnośnik do komentarza
Gość Bartipl Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 sorry Szorstki ale ja zamiast klachać na forum to jeżdzę Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No trochę już jest.Gdzieś z pół roku !scooter ja zamiast klachać na forum to jeżdzę pół roku bez przerwy?? !NOT Odnośnik do komentarza
Sympatycy Mareczek Opublikowano 2 Października 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 !scooter Nie no, po prostu leżę A może admin coś z tym zrobi? np. przykleii taki temat: "Piosenka "Skuter" Sidneya, jest znana powszechnie na forum Burgmanii i była omawiana w wielu wątkach - proszę zatem tych wątków nie powielać !!!" Mnie również „Piosenka”[ Skuter ] Sidneya się podoba , często sobie słucham. Może Administrator Forum coś by zrobił żeby nagranie uruchamiało się automatycznie. !NOT Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 sorry Szorstki ale ja zamiast klachać na forum to jeżdzę !NOT !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Października 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 sorry Szorstki ale ja zamiast klachać na forum to jeżdzę "Klachać" nikt Ci nie karze, poczytać za to mógłbyś czasem. W przerwach w jeżdżeniu oczywiście. Cholera, a ja i "klacham" i jeżdżę, i do głowy mi nie przyszło, że jedno wyklucza drugie... Całe życie się człek uczy i ciągle jest zaskakiwany... !OKK pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi