Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2009 Jest w stajni! Do zmierzchu wykręciłem nim pierwsze 110 km. Poezja... A co do jutra rano, to jadę z całym majdanem do Poznania - wiozę krzesła dla syncia. Już nie mogę doczekać się wiosny...
Gość Romano77 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Marku o ktorej to Milno??? Jak mozesz zabiesz moje moje fanty- kamizke i to do luserek. Moze uda mi sie pojechac z wami. Pozdro.
Bob Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 marek moje kamizelki tez zabierz postaram sie dojechac
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Października 2009 Trochę się pozmieniało ze względu na pogodę (mżawka) spotkaliśmy się w Goleniowie (oczywiście na skuterach), koledzy pochwalili się nowymi kuframi, później herbata ciastka pogaduchy i rozjazd do domów. Oczywiście ja już w domu.
damianibeata Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Kilka dni mnie nie było na forum i widzę że się do mnie wybieraliście !scooter Coś pogoda nie sprzyja,ale może będzie jeszcze okazja. A jeśli nie w tym roku , to może zorganizujemy jakieś małe "Zachodnio-pomorskie otwarcie sezonu 2010 "w Mielnie !OKK
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Października 2009 I bardzo dobry pomysł, ale pewnie jeszcze przyjadę w tym roku.
dr.big Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 (...)A jeśli nie w tym roku , to może zorganizujemy jakieś małe "Zachodnio-pomorskie otwarcie sezonu 2010 "w Mielnie W tym roku na "otwarcie" sezonu byl Koszalin i Darlowek .
damianibeata Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 bilety zapraszam, a po drodze możesz pozbierać kogo się da
Bob Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Pogoda pasujacy termin i jestem
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2009 !OK Zgadzam się z przedmówcą! Dr.big, widzę, że zmieniłeś wpis przy swoim profilu z "jakiś tam będzie" na "Vespa PX" - pochwal się (chyba, że przeoczyłem cóś niecóś)
dr.big Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Haha, jest juz caly temat o tym skuterze, pod tytulem "ulepszone" beda pewnie opisywane tez inne peiksy ...
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2009 to może zorganizujemy jakieś małe "Zachodnio-pomorskie otwarcie sezonu 2010 "w Mielnie !happybth W zachodnio-pomorskim najczęściej jestem tylko przejazdem więc bardzo miło i na pewno przyjemnie było by wypocząć w tych rejonach przy okazji rozpoczęcia sezonu 2010r. !happybth
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2009 Haha, jest juz caly temat o tym skuterze, pod tytulem "ulepszone" beda pewnie opisywane tez inne peiksy !placz1 ... No tak... Na swoja obrone mam tylko to, ze ten post jest umieszczony w dziale technicznym, a nie do chwalenia sie.
Gość Romano77 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 W Goleniowie było naprawde sympatycznie Bilety, Hubert22 sprawdzeni połykacze kilosów. Kufry zrobiły wrażenie ale jako boczne dwa V46 poszeżyły SW do gabarytów fiata 126p. !happybth. Pozdrawiam serdecznie. PS. Klubowe kamizelki sa spoko.
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Października 2009 Dzisiaj piękna pogoda pośmigałem trochę po mieście w nowej kamizelce było super. przyszyłem do niej naszywkę grupy i przytwierdziłem na trzy napa do kurtki (polecam).
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2009 Pogoda dzisiaj ładna więc pojechałem do Grudziądza w nowym stroju i jestem załamany. Strasznie głupie uczucie jak przed Tobą katamarany zaczynają heblować bo jedzie ktoś na wzór policji.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2009 Dzisiaj piękna pogoda pośmigałem trochę po mieście w nowej kamizelce było super.przyszyłem do niej naszywkę grupy i przytwierdziłem na trzy napa do kurtki (polecam). Ha Bilety, nie umówiliśmy się... Myślałem, że przed 1. listopada "się rozjechałeś" gdzieś. Ja znalazłem 2 godzinki i z moim młodszym synem zrobiliśmy niewielką wycieczkę przez Dąbie (jest trochę wyprzedaży w Moto-Akcesoriach koło Drobimexu) do miejsca spotkań motocyklistów na "autostradzie" do Chociwla, gdzie dałem trochę pojeździć mojemu nieletniemu synkowi, który w sierpniu zrobił kartę motorowerową. Przy okazji, jako plecaczek miał kamizelkę i dzielnie "bronił" nas swoim wyglądem (patrz zdjęcie). Poza tym na zdjęciu można zobaczyć również torbę przekrokową, którą kupiłem w Louisie ze trzy tygodnie temu. Mieści się bez konieczności używania rzepów, a przymocowana jest do haczyka na siatkę.
Rekomendowane odpowiedzi