Skocz do zawartości
Forum Burgmania

OGAME

Czy na zlotach organizator powinien udostępnić zainteresowanym dostęp do netu w celu puszczenia flot i odparcia ataków w Ogame??  

30 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Powyższa sonda jest przeznaczona dla wszystkich użytkowników forum nie tylko dla graczy Ogame i ma na celu zbadanie opini . Od razu zaznaczę że pytanie jak i odpowiedzi nie s? tendencyjne !wchair

Opublikowano

To widze, ze Szpak juz laduje do kufra lapka z karta gprs, chociaz watpie czy bedzie to dzialalo w Bieszczadach !wchair :lol::D ...

Opublikowano

Jestem za p[ozycj? "nwet po spożyciu %", choć bym j? poprawił na "zwłaszcza po spożyciu%".

Sam nie gram od lat. Dokładniej od czasu, kiedy ponad 2 tygodnie nie spałem, bo po powrocie z pracy grałem w Red Alerta. Zgrałem i na szczę?cie nie wypu?cili nowszej wersji jaki? czas. Wyspałęm się i przekonałem, że jestem podatny na takie nałogi.

Pozdrówka

Opublikowano

Hmmm....ta ankieta jest nieco stronnicza....nieco...

• Administrator
Opublikowano

Już nie jest !wchair

• Klubowicze
Opublikowano

Już nie jest :lol:

Proszę o zaprzestanie praktyk żółto trójk?towych w moderowaniu postów poważnych użytkowników forum bo inaczej będzie !wchair

• Administrator
Opublikowano
:D a mi sie podoba dopisek !wchair :) niech i tak bedzie :) choc jestesmy zupelnie zdrowi na umysle :lol:
Opublikowano

Już nie jest  :lol:

Nom...i kolejny jedynie sluszny glos zostal oddany :) !wchair

Aczkolwiek nie zgodzilbym sie z takim wlasnie okreslaniem poziomu inteligencji graczy...zeby grac we wszelkiego rodzaju strategie, trzeba jednak posiadac chocby zdolnosc kojarzenia :D A to maja juz osmiornice.

• Administrator
Opublikowano

ŻADNEGO OGAME!!! MAXI- SKUTERY Sˇ NAJWAŻNIEJSZE !!!

!bicz

:lol:

Opublikowano

dobrze prawi ... nalejcie mu !!!!

Opublikowano

:D

Witam

A ja z dum? przyznam się , iż zakre?liłam opcje ,,na każde życzenie '' :) bardzo mi sie podoba gdy mogę mieć to co lubię na każde życzenie :lol:

A Ogame lubie - bardzo :) i my?lę , że nie ma zbyt wielkiej różnicy pomiędzy klikaniem sobie co jaki? czas flotek na jaki? obcych gostków a siedzeniem w interneci i nie klikaniem :)

Uuuuu ale mi złota my?l wyszła !bicz :)

A i jeszcze musze sie przyznać wszystkim : TAK jestem Ogamwcem :) ale nie szkodliwym :) i wszystkim życzę aby im tak dużo frajdy sprawiały tak proste zabawy jak mi :))) i naszej grupie Ogemowców :)

Opublikowano
TAK jestem Ogamwcem !bicz ale nie szkodliwym :lol:

Każdy nałaogowiec tak prawi..... nieszkodliwy.... hyhyhy....

Pozdrówka

Opublikowano

Witam

Bigu mylisz sie , zaznaczyłem ostatni? opcje ;)

i niech mi nikt nawet nie kombinuje !bicz z laptopem bo powiedzmy ... że nie ma zasięgu :lol:

:ph34r:

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak tez sie spodziewalem :ph34r: !bicz ...

• Klubowicze
Opublikowano

Suma nałogów jest stała. Ja wolę te przyjemniejsze !pomidor. Żadnego Ogame!!

Opublikowano

o jejku jejku jejku !!!

!pomidor

Opublikowano

Jeza co sie z Wami dzieje :D nie dosc ze na spotkaniach czwartkowych przewodnim tematem jest ogame to jeszcze tu :D ...moze psycholog sie przyda jednak niektorym !pomidor :)

ŻADNYCH OGAME -ów!!!!!!!!!!!!!!!! :ph34r:;):)

Opublikowano
Jeza co sie z Wami dzieje  :D  nie dosc ze na spotkaniach czwartkowych przewodnim tematem jest ogame(...)

Serio :ph34r: ??? To chyba w nastepny czwartek nie przyjade do R66 !OKK ... A czy psycholog poradzi, jak osiagnac w ogame TOP 10 !NOT ?

• Administrator
Opublikowano

Hehe Rybka sek w tym ze ty sie prawie nie pojawiasz na czwartkowych spotach. Nie wiem czy deuteru ci brakuje zeby dojechac czy co whist a co do TOP10 hehe oj ciezko bedzie, w kazdym razie w 2 tyg 7 tys pkt to chyba niezly wynik whist Pozdrawiam poztywnie zakreconych i innych :) !OKK

Opublikowano
Hehe Rybka sek w tym ze ty sie prawie nie pojawiasz na czwartkowych spotach. Nie wiem czy deuteru ci brakuje zeby dojechac czy co  :P

nio niestety nie mam sprzeta :P i nie mam czym przyjechac. A teraz mnie jeszcze angina dopadla :P i od tyg leze w wyrku !OKK i mam juz serdecznie dosc :P

Jeza co sie z Wami dzieje  :P  nie dosc ze na spotkaniach czwartkowych przewodnim tematem jest ogame(...)

Serio :P ??? To chyba w nastepny czwartek nie przyjade do R66 :P ... A czy psycholog poradzi, jak osiagnac w ogame TOP 10 :P ?

oj Bigu widze ze z Toba naprawde zle :P, ale mysle ze wszystko da sie wyleczyc :P:P:P