piecuch4 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 ja dla przykładu jestem kucharz w pewnej Rock-owej restauracji znanej na całym świecie p.s to taki mój pomysł stworzony z niechęci do snu i jeśli się nie przyjmie proszę moderatorów o usunięcie aby nie zaśmiecać forum Odnośnik do komentarza
Gość zegar5 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ktoś nie śpi, by spać mógł ktoś!NOT))) to ja.... czyli? Siły Zbrojne.... !NOT !NOT zega5 Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Hardkor Kafe? Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Chwalić się nie będę, bo nie lubię. Ale coś powiedzieć mogę Kiedyś każdą wolną chwilę spędzałem na rowerze (bmx), potem w dojo, a teraz daję już spokojnie rosnąć brzuszkowi, czyli komputer, pies, rodzinka, i moto. Zawodowo informatyk. Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Student wydziału mechanicznego Odnośnik do komentarza
Patryk92 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 uczeń techikum budowlanego (specjalność architektonika), ale plany (czytaj: studia) wiąże raczej z projektowaniem dróg niż budynków. Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Męczyrura - czyli kierownik robót sanitarnych na budowie. Ale zajmujemy się głównie sieciami zewnętrznymi. Na instalacje nie ma czasu Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Przeważnie praca na trzy zmiany,w wolnym czasie najlepszym zajęciem jest przebywanie z dziewięcioletnią córeczką,oczywiście jeśli znajdzie troszkę czasu z tatusiem !OK no i przede wszystkim wspólnie spędzany czas z żonką i córeczką razem. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 28 Września 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Sex drugs and rock and roll Odnośnik do komentarza
damianibeata Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja z moją żonką prowadzę mały pensjonat w Mielnie i dodatkowo zajmuje się liternictwem nagrobnym.A poza tym rodzinka,rodzinka i jeszcze raz rodzinka Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 1. Rodzinka (małżonka). 2. Handel sprzętem AV. 3. Doradztwo finansowe (inwestycje głównie). 4. Tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych. Zajęć sporo, czasu mało, ale na burgmanię zawsze się sekundka znajdzie Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Września 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja po pracy ,ostatnio delektuję się swoją łajbą.No i staram się wychowywać swoje dzieci Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Po pracy tylko Balety !sciana podobnie jak Artur hi hi !vampire Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 hm... pytanie chyba jest innej treści Panowie "... pracujesz jako" !sciana to ja powiem tylko : "Ich bin doch nicht blöd" !guns no a po tym to w jesienne i zimowe wieczory po za tym co Artur gram jeszcze w World of Warcraft !vampire Odnośnik do komentarza
mariusz8180 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Poza pracą !sciana w której spędzam większośc czasu przesiaduje w garażu grzebiąc przy starych motocyklach, śmigam rowerem lub siedze na skałkach Jury Krakowsko - Częstochowskiej ale ponad wszystko stawiam swoja Rodzine !YES Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi