eMKa Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 Pozwólcie, że i ja dołączę się do podziękowań. Bardzo się cieszę widząc, że tworzymy nie tylko grupę ludzi, których łączą zainteresowania, ale przede wszystkim stanowimy klub ludzi, których łączą więzy koleżeństwa i przyjaźni. Miło było spotkać "nowych" Burgmaniaków, jeszcze milej dowiedzieć się, że nie ma między nami "ściany". Dziękuję za zawsze żywy odzew na hasło: "msza na rozpoczęcie/zakończenie sezonu". Te spotkania odbywają się dzięki Wam Przyjaciele. Gdy przed dwoma laty zaproponowałem taką formułę spodziewałem się umiarkowanego zainteresowania (ale Was słabo znałem !scooter), tymczasem odzew był konkretny. I tak zostało... Dziękuję każdemu z osobna za przybycie, wspólną modlitwę (śpiew ) i... cierpliwość. Mam nadzieję na jeszcze nie jedno otwarcie/zamknięcie sezonu. I oby nas przybywało, oby nie zabrakło nikogo. Pozdrawiam z sztormowego Darłówka !scooter
pilot Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 No to dopiero dzisiaj dotarłem do Krakowa po zakończeniu sezonu w Niepokalanowie. Chciałbym wszystkim podziękować za wspólne spotkanie. Szczególne podziękowania dla Emki za organizację spotkania i bardzo interesującą relacje z Rajdu Katyńskiego ( osobiście będę chciał sie wybrać na jedną z edycji) Szuwarka, Meduzy i Artixa za popołudniowe spędzenie czasu w niedziele, dla Mamuśki i Esemesika za dwudniowy nocleg oraz Worlana za dzisiejsza ciepłą kawę. Bemol dobrze, że tak sie skończyła twoja przejażdżka wracaj do stanu pierwotnego a 200 na pewno się naprawi i w przyszłym sezonie będziesz z nami śmigał.
Rekomendowane odpowiedzi