Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przyłączam sie :-))

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

5

• Marynarz

4

• magart

4

• Kordian

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

Namawial, namawial i namowil ;)

Opublikowano

Postaram sie przybyc. Mam nadzieje ze do tego czasu pan Mirek z Hajnowki naprawi mi cvt:)

Opublikowano

..bardzo chętnie się pojawię.

Opublikowano

My odpadamy :angry: Kolejna impreza w tym roku, na której nie będziemy !placz1 !placz1 !placz1

Gość siwyjanisz
Opublikowano

Mam nadzieję, że się uda przyjechać ... może nawet z małżowinką

• Sympatycy
Opublikowano

Jeśli tylko deszcz rzęsisty nie będzie padał to na " Sezonu 2009 przymknięcie"dojedziemy.

Opublikowano

Ja też się melduję .... nie zawsze doscieram na czas, ale zawsze jestem !yeah

Opublikowano

Spróbuję dotrzeć, moze nawet z małżonką chociaz nie wiem jak Hondzia da radę w dwie osoby na taka odległość

Opublikowano

Na otwarciu nie byłem, to na zamknięciu wypadałoby się pojawić (kto wie może rodzinką !happybth )

Opublikowano

Nie zgrzeszę zabierając żonę z samochodem? Z racji swego błogosławionego stanu na plecaczek się nie nadaje, a chętnie spędziła by niedzielę z nami? Bylibyśmy więc na 6oo i mielibyśmy zamknięcie szyku !happybth

• Sympatycy
Opublikowano
Bylibyśmy więc na 6oo

!happybth na trzech kołach już widziałem ale na 6oo jeszcze nie !tut Oczywiście jest to żart !tut Spotkanie w gronie przyjaciół jest najlepszą alternatywą na dalsze pochmurne i deszczowe dni kończącego się sezonu. !tut

Opublikowano

Będę !happybth

Opublikowano

Ja tez sie wybieram :) . Oby tylko pogoda dopisala....

Opublikowano

Przepraszam WSZYSTKICH z którymi się umawiałem na spotkanie w niedzielę, ale niestety nie będę mógł dotrzeć do WAS wypadły mi chrzciny siostrzeńca i chciał nie chciał zamiast w motokurtkę trzeba wdziać garniak - bardzo żałuję whist

Jest takie powiedzenie:"chcesz rozbawić Pana Boga to powiedz co będziesz robił jutro"

Pewnie w tej chwili pęka ze śmiechu, bo ja już tydzień temu planowałem....

Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja pooglądać slajdy z Rajdu Katyńskiego i posłuchać wspomnień Marka.

Życzę WAM moc wrażeń i bezpiecznej drogi ;)

Pozdrawiam

RobB. ;)

Opublikowano
Grupa śląska też wyśle swoje przedstawicielstwo B)

Ciekawe kogo ze śląska masz na myśli B) ? ;);)

No jak to kogo-CIEBIE whist

Myślę że grupa śląska przybędzie w dość silnym składzie ;) będzie kilka ;)B)

Opublikowano
(...) ale niestety nie będę mógł dotrzeć do WAS wypadły mi chrzciny siostrzeńca i chciał nie chciał zamiast w motokurtkę trzeba wdziać garniak - bardzo żałuję whist (...)

Oj żałka, żałka whist;)

Ale jak mawiają - co się odwlecze to nie uciecze. Do następnego zatem RobB'ie !placz2

Opublikowano

Witam, też się melduję pod R66 :-)

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście prognozę pogody na weekend, ale przewidywania są niezaciekawe, przymrozki w nocy i deszczowo.

• Klubowicze
Opublikowano

Prodzyn. Trza być twardym, nie miętkim !V . Przymrozki w nocy to nie dla nas, a może nie pokapie. Wiadomo tylko jaka pogoda była wczoraj i jest teraz, a te długoterminowe prognozy to ostatnio coś nie wychodzą, a każdy portal ma inne rewelacje. Tu nie jest źle. http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=niepokalan%F3w

Opublikowano

No właśnie ja mam nadzieję ze kłamią z ta pogodą he he he..

Najwyżej będzie się troszkę dłużej jechać i wolniej.

.......... !V ...........

Opublikowano

Ja korzystam z pogodynka.pl, uwazam ze maja 80% skutecznosc

Opublikowano

Andrea z Torunia bedzie tez.W zaleznosci od pogody albo skutusiem albo autusiem.Do zobaczonka drodzy przyjaciele.Ten sezon mialem fatalny,ale o tym pogadamy przy ognichu.Pierniki juz zamowione u producenta.A-choj !V !YES !V