Administrator Artix Opublikowano 28 Września 2009 Administrator Opublikowano 28 Września 2009 Namawial, namawial i namowil
iQ! Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Postaram sie przybyc. Mam nadzieje ze do tego czasu pan Mirek z Hajnowki naprawi mi cvt:)
mak Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 My odpadamy Kolejna impreza w tym roku, na której nie będziemy !placz1 !placz1 !placz1
Gość siwyjanisz Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Mam nadzieję, że się uda przyjechać ... może nawet z małżowinką
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2009 Jeśli tylko deszcz rzęsisty nie będzie padał to na " Sezonu 2009 przymknięcie"dojedziemy.
Ysabel Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ja też się melduję .... nie zawsze doscieram na czas, ale zawsze jestem !yeah
adamgt Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Spróbuję dotrzeć, moze nawet z małżonką chociaz nie wiem jak Hondzia da radę w dwie osoby na taka odległość
magart Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Na otwarciu nie byłem, to na zamknięciu wypadałoby się pojawić (kto wie może rodzinką !happybth )
monk Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Nie zgrzeszę zabierając żonę z samochodem? Z racji swego błogosławionego stanu na plecaczek się nie nadaje, a chętnie spędziła by niedzielę z nami? Bylibyśmy więc na 6oo i mielibyśmy zamknięcie szyku !happybth
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2009 Bylibyśmy więc na 6oo !happybth na trzech kołach już widziałem ale na 6oo jeszcze nie !tut Oczywiście jest to żart !tut Spotkanie w gronie przyjaciół jest najlepszą alternatywą na dalsze pochmurne i deszczowe dni kończącego się sezonu. !tut
Makrotek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ja tez sie wybieram . Oby tylko pogoda dopisala....
RobB. Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Przepraszam WSZYSTKICH z którymi się umawiałem na spotkanie w niedzielę, ale niestety nie będę mógł dotrzeć do WAS wypadły mi chrzciny siostrzeńca i chciał nie chciał zamiast w motokurtkę trzeba wdziać garniak - bardzo żałuję Jest takie powiedzenie:"chcesz rozbawić Pana Boga to powiedz co będziesz robił jutro" Pewnie w tej chwili pęka ze śmiechu, bo ja już tydzień temu planowałem.... Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja pooglądać slajdy z Rajdu Katyńskiego i posłuchać wspomnień Marka. Życzę WAM moc wrażeń i bezpiecznej drogi Pozdrawiam RobB.
bemol77 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Grupa śląska też wyśle swoje przedstawicielstwo Ciekawe kogo ze śląska masz na myśli ? No jak to kogo-CIEBIE Myślę że grupa śląska przybędzie w dość silnym składzie będzie kilka
eMKa Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 (...) ale niestety nie będę mógł dotrzeć do WAS wypadły mi chrzciny siostrzeńca i chciał nie chciał zamiast w motokurtkę trzeba wdziać garniak - bardzo żałuję (...) Oj żałka, żałka Ale jak mawiają - co się odwlecze to nie uciecze. Do następnego zatem RobB'ie !placz2
medipos Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Witam, też się melduję pod R66 :-)
prodzyn Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Nie wiem czy widzieliście prognozę pogody na weekend, ale przewidywania są niezaciekawe, przymrozki w nocy i deszczowo.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2009 Prodzyn. Trza być twardym, nie miętkim !V . Przymrozki w nocy to nie dla nas, a może nie pokapie. Wiadomo tylko jaka pogoda była wczoraj i jest teraz, a te długoterminowe prognozy to ostatnio coś nie wychodzą, a każdy portal ma inne rewelacje. Tu nie jest źle. http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=niepokalan%F3w
Kordian Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 No właśnie ja mam nadzieję ze kłamią z ta pogodą he he he.. Najwyżej będzie się troszkę dłużej jechać i wolniej. .......... !V ...........
ptaku_1 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Ja korzystam z pogodynka.pl, uwazam ze maja 80% skutecznosc
andrea-torun Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Andrea z Torunia bedzie tez.W zaleznosci od pogody albo skutusiem albo autusiem.Do zobaczonka drodzy przyjaciele.Ten sezon mialem fatalny,ale o tym pogadamy przy ognichu.Pierniki juz zamowione u producenta.A-choj !V !YES !V
Rekomendowane odpowiedzi