Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również dziękuje za dzisiejszy dzień, za Mszę i zwiedzanie Sanktuarium oraz możliwość poznania tej "wyprawy życia". Choć nie udało mi się dotrzeć ani skutem ani moto, to i tak miła atmosfera udzieliła mi się i mogłem poraz pierwszy spotkać Was wszystkich obecnych (choć nieśmiało było). Do zobaczenia w przyszłym sezonie.

Pomyślcie o przyszłorocznym RK. Wydaje mi się, że warto pojechać.

Pozdrawiam

Paweł

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

5

• Marynarz

4

• magart

4

• Kordian

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też dziękuję za spotkanie,widzę że z wiarą też coraz lepiej bo i śpiewy bylo slychać.Oby tak dalej!Pozdrowienia dla Emki za blogosławieństwo i kolegom za bezpieczny powrót.

• Sympatycy
Opublikowano

Pierwszy raz byłem na "przymknięciu"sezonu.Dziękuję eMKa za organizację.

Fajnie było się znów spotkać.

Wielki szacun dla grupy śląskiej za przyjazd na 2oo w taką pogodę i mam nadzieję że dojechaliście szczęśliwie do domu.

Przepraszam że musiałem opuścić w połowie prezentację zdjęć i opowieść z wyjazdu eMKi ale droga daleka i pogoda nie ta.

Pozdrawiam

Opublikowano

Siemik Ty masz wolne mogłeś zostać !happybth

Opublikowano

Widzę,że mimo złej pogody, atmosfera była słoneczna :angry: .Szkoda że nie mogłem się wybrać, ale na otwarciu sezonu 2010 napewno się pojawię(lub pojawimy) i będę mógł poznać Was osobiście !piwko . !happybth

• Sympatycy
Opublikowano
Siemik Ty masz wolne mogłeś zostać ;)

Ja tak ale trzej pasażerowie z kujawskiego obawiali się wracać po zmroku i w deszczu w 4oo :D . ;) !TAZ ;) to i na południe polski by pojechali :D

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie , Markowi eMce za organizację i jak zawsze dobre słowo na pokrzepienie duszy ;):D .

To było tylko przymknięcie sezonu , dla mnie trwa prawie cały rok :D !TAZ ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Miło było Was wszystkich zobaczyć. Marek, dzięki za całokształt. !TAZ

Szacunek dla Ślązaków za przyjechanie na :D .

Krzytro, jak Ty mi pasujesz do sygnatury Bafki. :D "jedna twarz a dwa oblicza raz anioł a raz diablica"- czytaj w rodzaju męskim. ;)

IMG_0517.JPG

a tu FOTKI

Opublikowano

I ja bardzo dziękuję za spotkanie i wspólny przelot.Dla mnie to był pierwszy raz i strasznie byłem ciekaw. Teraz widzę że z niecierpliwością będę czekał kolejnej okazji na spotkanie i wspólne śmiganie. Fajnie mi z Wami było! Pozdrawiam!!!

PS. No i słowo od Pasterza bardzo mi dobrze zrobiło :-)

Opublikowano

Wielkie dzięki ;)

Dla Emki za organizację całości ;)

Dla przybyłych za to,że przybyli :D

Dla Ani,Roniego i ich córki za super ugoszczenie zmęczonych podróżnych ;)

Dla Ani i Jacka za miłe towarzystwo :)

Dla Wawa,Winpio,Kartona,Bemola77 za wspólną podróż(krótszą i dłuższą) :D

Dla voita za przystanki w maku ;)

!TAZ POZDRO :)

• Administrator
Opublikowano

eMKa, dzięki za to, że chciało Ci się (po raz kolejny) przyjechać i przygotować dla Braci i Sióstr Burgmanii całą ceremonię. ;)

Dziękuję również tym, którym chciało się przejechać setki km'ów pomimo pogody... hmm, mało korzystnej.

Nawet jeśli nie z każdym udało mi się zamienić "parę słów" to i tak fajnie było Was wszystkich zobaczyć. !TAZ

Pozdrowienia dla całej ekipy z wczorajszego Niepokalanowa :D

Opublikowano

Serdeczne dzięki i szacunek dla

- Kapelana Burgmanii za organizację spotkania w tak fajnym miejscu oraz błogosławieństwo,

- ekipy mazowieckiej za współny przelot (był to mój pierwszy raz w tak dużej grupie),

- wszystkim przybyłym za wspólnie spędzony czas,

- właścicielom termosa za ciepłą herbatę !TAZ

Jak to ktoś już powiedział sezon tylko przymknięty - zatem byle do wiosny ;)

Opublikowano

Przyłaczam się do podziękowań, w szczegónośic dla Marka eMKa za organizację i prowadzenie. To był mój pierwszy przejazd w tak dużej grupie i było super. Niestety z przyczyn rodzinnych musiałem opuścić imprezę wcześniej, mam nadzieję, że otwarcie uda się zaliczyć w pełni. Teraz tylko pozostaje przeturlać się przez przymknięty szarobury sezon...

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za spotkanie !scooter :)

• Administrator
Opublikowano

I ja dziekuje za mile uduchowione przymkniecie sezonu. Milo bylo zobaczyc wszystkich

Jeszcze raz Wielkie dzieki Emka

Opublikowano

Ja napiszę krótko- dziękuję za spotkanie

Opublikowano

ja też dziękuj i pozdrawiam !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Z mojej strony również podziękowania za spot

!scooter

Roni i Ania.

Opublikowano

Dziekuję za miłe towarzystwo i pozdrawiam, wszystkich z którymi się nie pożegnałem (rodzina wzywała) :blink:;)

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, moje pierwsze ogólnopolskie.

;) Specyfika miejsca bardzo ciekawa i interesującą.

Dla kolegi Emki za organizację całości i wspaniała

opowieść- relację z Rajdu Katyńskiego. Taka lekcja historii z innej perspektywy.

:blink:

Kilka fotek :

Przymkniecie sezonu

Opublikowano

I ja chciałem podziękować wszystkim za spotkanie :blink:

Opublikowano

Podziękowania Kolegom za miłe spotkanie :blink: .

Koledze Markowi podziękowanie za osobisty wkład w organizację jak i za słowo Boże .

Do miłego i szerokości ;) .

Opublikowano

Witam!

Żałuję, że i mnie nie było tym razem (choć daleko), ale niestety: 10.10. - 12h pracy,

11.10. - 12h pracy i dzisiaj nocka - 12h. Letnie zaległości (pożyczone) czas "spłacać" !sciana

Może za rok.

Pozdrawiam

Agnus

Opublikowano

Oglądając Wasze zdjęcia aż mi żal d...pe ściska że nie udało mi się dojechać !bicz może jak zdrówko pozwoli i !sciana będzie cały to na rozpoczęcie dojadę !OK

Opublikowano
Oglądając Wasze zdjęcia aż mi żal d...pe ściska że nie udało mi się dojechać !bicz może jak zdrówko pozwoli i !sciana będzie cały to na rozpoczęcie dojadę !OK

Bemol , już za parę miesięcy będziemy witać.

!zeby a ty wracaj szczęśliwie do zdrówka bo to najważniejsze.