magart Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 ....Tu nie jest źle. http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=niepokalan%F3w I tej wersji powinniśmy się trzymać !OKK W końcu eMKa ma koneksje i te parę godzin bezdeszczowej pogody załatwi
adamgt Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Nie bardzo mam co zrobić z potomkiem, czy przyjazd 4oo będzie bardzo źle widziany? Żonę jeszcze jakoś zmieszczę na skuta, ale synka jużn nie bardzo . poza tym musi chłopak zaszczepiać sobie odpowiednie hobby !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Października 2009 Administrator Opublikowano 8 Października 2009 Zdrowie niestety trochę zaniemogło więc nie dam rady przyjechać... !YES w wersji summer i dojadę/dziemy tym zimowym. Jutro dzwonię do Zdzisława Wiewióra coby przygotował delikatny płomień w Roztoce ... jednak z uwzględnieniem pogody deszczowej tzn. ewentualnej rezygnacji czyli wybrania wariantu awaryjnego... no ale właśnie, Worlan- jaki mamy wariant awaryjny? !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2009 (...) no ale właśnie, Worlan- jaki mamy wariant awaryjny? Może melina Szorstkiego???????????? . . . . . . . . . To tylko dowcip !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2009 Po "opowieściach i pokazach" w zależności od pogody: jeśli będzie brzydko (deszcz, zimno, ogólnie !sciana ) zostajemy w Niepokalanowie - zarezerwowana jest sala, gdzie będzie można wypić ciepłą herbatkę i pogadać "o starych karabinach"; można też zobaczyć jak to zakonnicy są strażakami (muzeum straży i obecnie używany sprzęt), albo jak wygląda "od środka" drukarnia... Parę opcji jest. A jeśli będzie na dworze cudnie - proponuję i mam prośbę do Warszawskiej Braci: ognisko w Roztoce (z N-owa 23 km). eMKa miał wcześniej przygotowany plan awaryjny Jeżeli pogoda dopisze i pojedziemy do Roztoki na ognicho, biorę na siebie zakup kiełby, musztary i pieczywka. Mam nadzieję, że sklep w Lesznie będzie otwarty. Może ktoś inny zorganizuje tacki i widelczyki ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Października 2009 Administrator Opublikowano 10 Października 2009 Ognisko u Wiewióra zarezerwowane. !sciana Podana godzina przybycia 13-14 sta.
dzialkowiec Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Może ktoś inny zorganizuje tacki i widelczyki ? Ja to wezmę ze sobą...
bemol77 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 pogodynka pogodynką ale mam przeczucie że zmokną nam... ciała
Piro Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 To jak startuje ktoś jutro spod 66?? W tym sezonie kupiłem i nie miałem okazji jeszcze się na spotkaniach pokazać ale na zakończenie zamierzam się wybrać
magart Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 To jak startuje ktoś jutro spod 66?? ... a i owszem szczegóły w dziale regionalnym
Piro Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 A dziękuję dziękuję i już zaglądam
prodzyn Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 I co z tą pogodą? Chyba również podjadę na 4oo, zamiast 2oo. Oponki troszke mi słabo na deszczu chodzą, nie chce zakończyć jazdy poślizgiem... Do zobaczenia
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Sezon przymknięty Pogoda dała nam w kość ale generalnie było !OK eMKa, wielkie dzięki za przewodnictwo po Niepokalanowie oraz ogólnie za organizację. Przyznam się, że choć mam niespełna 40 km to nigdy tam nie byłem, aż wstyd Pokaz zdjęć i opowieści o IX Rajdzie Katyńskim , szkoda tylko, że historia dzięki której powstał rajd nie jest chlubna Jeszcze raz dzięki
Marynarz Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Dokładnie tak jak napisał mój przedmówca : "Sezon przymknięty" - majka zapadła w sen zimowy. Wielkie dzięki eMKa za całość... było super
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 11 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Ja również wielkie dzięki za spotkanie. eMKa dzięki za krótką lekcje historii.Pozdrawiam.
Niunio Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Ja również chciałbym bardzo podziękować naszemu Kapelanowi za mszę i gościnę w zdumiewającym klasztorze i Wam wszystkim Koleżanki i Koledzy za kolejny sezon, spotkania itd, itp. I masz rację Orzech mnie też wstyd, podwójnie bo o tym miejscu słyszałem wielokrotnie, ale jechać mi się nie chciało. Już teraz czekam na sezonu odemknięcie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 My rowniez już w domu. Emka wielkie podziękowania za zorganizowanie ciekawego przymknięcia sezonu, a wszystkim Burgomaniakom za miłe spotkanie. Szacun dla tych co przybyli, a mieli zdecydowwanie dalej niż te 40 km z W-wy. Wstyd się przyznać ale my tez pierwszy raz byliśmy w Niepokalanowie. Jestesmy zauroczeni atmosferą tego miejsca. Jeszcze raz dzięki Emka za odkrycie Niepokalanowa i za ciekawą relacje z Rajdu Katyńskiego. Dzięki Arecki i Krzytro za wspólny powrót. Trochę FOTEK Ewik i Wrzonio
sebulba1971 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 I ja również dziękuje za spotkanko . Faktycznie mieszkamy tak blisko a nie wiele wiemy o tym miejscu . Wycieczka bardzo udana . Pozdrowienia dla wszystkich .
monk Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Nie będę oryginalny dziękując eMKce za bardzo ciekawe przymknięcie sezonu, ale podziękuję (dziękujemy) I niech wszyscy warszawiacy, co przestraszyli się mżawki niech zostaną zawstydzeni przez rzeszę obecnych (..bo ze Śląska można było dojechać !OK ) Tutaj kilka fotek: Los photos
Sacetti Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Przyznam, że jechałem do Niepokolanowa z pewną nieśmiałością, ponieważ z całego towarzystwa osobiście poznałem się jakiś czas temu jedynie z MariuszemB. Moje obawy były niepotrzebne i chcę bardzo podziekować wszystkim za miłe spotkanie, fajnie spędzony czas i że mogłem poznać wielu z Was osobiście. Szkoda tylko, że niestety byłem zmuszony opuścić Was wcześniej. EMKa, wielkie brawa za zorganizowanie przymknięcia sezonu i mam nadzieję, że spotakmy się w ... Darłówku. A tutaj kilka dzisiejszych fotek. Pozdrawiam Piotr
Sympatycy Arecki Opublikowano 11 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Sezon można uznać za przymknięty bo do zamknięcia jeszcze trochę !OK . Dzięki za przejażdzkę i wspólne spędzenie czasu, szkoda że pogoda trochę nie dopisała. EMKa dzięki za zorganizowanie spotkania, dobre słowo i odkrycie na nowo tego niesamowitego miejsca jakim jest Niepokalanów .
Marynarz Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 No dobra już zapodałem i moje fotki dostępne TUTAJ
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Podziękowań nigdy nie za wiele, tak więc i ja dziękuje za przygotowanie i przeprowadzenie spotkania i przymknięcia sezonu 2009 Dzięki wielkie dla wszystkich z którymi miałem przyjemność się spotkać i obcować w tym sezonie.
Dakota Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Tak oglądam te zdjęcia i aż zazdroszczę (choć to paskudnie podobno) że nie mogłem dołączyć do tak zacnego grona... choć z drugiej strony jak patrzę na te piękne maszyny to myślę że gdzie ja tam z tą moją podróbą...
ptaku_1 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Ja tez troszku zazdroszcze moze nastepnym razem sie uda. @Dakota sprzet nie wazny liczy sie kierownik, na cale szczescie to forum gdzie licza sie ludzie a nie sprzety ktorymi sie jezdzi.
Rekomendowane odpowiedzi