Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

5

• Marynarz

4

• magart

4

• Kordian

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie bardzo mam co zrobić z potomkiem, czy przyjazd 4oo będzie bardzo źle widziany? Żonę jeszcze jakoś zmieszczę na skuta, ale synka jużn nie bardzo :D. poza tym musi chłopak zaszczepiać sobie odpowiednie hobby !OKK

• Administrator
Opublikowano

Zdrowie niestety trochę zaniemogło więc nie dam rady przyjechać... !YES w wersji summer i dojadę/dziemy tym zimowym.

Jutro dzwonię do Zdzisława Wiewióra coby przygotował delikatny płomień w Roztoce whist ... jednak z uwzględnieniem pogody deszczowej tzn. ewentualnej rezygnacji czyli wybrania wariantu awaryjnego... no ale właśnie, Worlan- jaki mamy wariant awaryjny? !OK

• Sympatycy
Opublikowano
(...) no ale właśnie, Worlan- jaki mamy wariant awaryjny? B)

Może melina Szorstkiego???????????? B)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

To tylko dowcip !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Po "opowieściach i pokazach" w zależności od pogody: jeśli będzie brzydko (deszcz, zimno, ogólnie  !sciana ) zostajemy w Niepokalanowie - zarezerwowana jest sala, gdzie będzie można wypić ciepłą herbatkę i pogadać "o starych karabinach"; można też zobaczyć jak to zakonnicy są strażakami (muzeum straży i obecnie używany sprzęt), albo jak wygląda "od środka" drukarnia... Parę opcji jest. A jeśli będzie na dworze cudnie - proponuję i mam prośbę do Warszawskiej Braci: ognisko w Roztoce (z N-owa 23 km).

eMKa miał wcześniej przygotowany plan awaryjny :lol:

Jeżeli pogoda dopisze i pojedziemy do Roztoki na ognicho, biorę na siebie zakup kiełby, musztary i pieczywka. Mam nadzieję, że sklep w Lesznie będzie otwarty. Może ktoś inny zorganizuje tacki i widelczyki ?

• Administrator
Opublikowano

Ognisko u Wiewióra zarezerwowane. !sciana

Podana godzina przybycia 13-14 sta.

Opublikowano
Może ktoś inny zorganizuje tacki i widelczyki ?

Ja to wezmę ze sobą...

Opublikowano

pogodynka pogodynką ale mam przeczucie że zmokną nam... ciała <_<

Opublikowano

To jak startuje ktoś jutro spod 66?? W tym sezonie kupiłem <_< i nie miałem okazji jeszcze się na spotkaniach pokazać ;) ale na zakończenie zamierzam się wybrać :)

Opublikowano
To jak startuje ktoś jutro spod 66?? ...

a i owszem szczegóły w dziale regionalnym <_<

Opublikowano

A dziękuję dziękuję i już zaglądam <_<

Opublikowano

I co z tą pogodą? Chyba również podjadę na 4oo, zamiast 2oo. Oponki troszke mi słabo na deszczu chodzą, nie chce zakończyć jazdy poślizgiem... Do zobaczenia

• Sympatycy
Opublikowano

Sezon przymknięty :D

Pogoda dała nam w kość ale generalnie było !OK

eMKa, wielkie dzięki za przewodnictwo po Niepokalanowie oraz ogólnie za organizację. Przyznam się, że choć mam niespełna 40 km to nigdy tam nie byłem, aż wstyd :(

Pokaz zdjęć i opowieści o IX Rajdzie Katyńskim :) , szkoda tylko, że historia dzięki której powstał rajd nie jest chlubna :(

Jeszcze raz dzięki :D

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał mój przedmówca :

"Sezon przymknięty" - majka zapadła w sen zimowy.

Wielkie dzięki eMKa za całość... było super :D

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również wielkie dzięki za spotkanie. :D

eMKa dzięki za krótką lekcje historii.Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja również chciałbym bardzo podziękować naszemu Kapelanowi za mszę i gościnę w zdumiewającym :D klasztorze i Wam wszystkim Koleżanki i Koledzy za kolejny sezon, spotkania itd, itp. I masz rację Orzech mnie też wstyd, podwójnie bo o tym miejscu słyszałem wielokrotnie, ale jechać mi się nie chciało. Już teraz czekam na sezonu odemknięcie :D

• Klubowicze
Opublikowano

My rowniez już w domu.

Emka wielkie podziękowania za zorganizowanie ciekawego przymknięcia sezonu, a

wszystkim Burgomaniakom za miłe spotkanie. :D

Szacun dla tych co przybyli, a mieli zdecydowwanie dalej niż te 40 km z W-wy.

Wstyd się przyznać ale my tez pierwszy raz byliśmy w Niepokalanowie. Jestesmy zauroczeni atmosferą tego miejsca. Jeszcze raz dzięki Emka za odkrycie Niepokalanowa i za ciekawą relacje z Rajdu Katyńskiego.

Dzięki Arecki i Krzytro za wspólny powrót. :D

Trochę FOTEK

Ewik i Wrzonio

Opublikowano

I ja również dziękuje za spotkanko . Faktycznie mieszkamy tak blisko a nie wiele wiemy o tym miejscu . Wycieczka bardzo udana . Pozdrowienia dla wszystkich .

Opublikowano

Nie będę oryginalny dziękując eMKce za bardzo ciekawe przymknięcie sezonu, ale podziękuję (dziękujemy) :D

I niech wszyscy warszawiacy, co przestraszyli się mżawki niech zostaną zawstydzeni przez rzeszę obecnych (..bo ze Śląska można było dojechać !OK ) :D

Tutaj kilka fotek:

Los photos

Opublikowano

Przyznam, że jechałem do Niepokolanowa z pewną nieśmiałością, ponieważ z całego towarzystwa osobiście poznałem się jakiś czas temu jedynie z MariuszemB.

Moje obawy były niepotrzebne i chcę bardzo podziekować wszystkim za miłe spotkanie, fajnie spędzony czas i że mogłem poznać wielu z Was osobiście.

Szkoda tylko, że niestety byłem zmuszony opuścić Was wcześniej.

EMKa, wielkie brawa za zorganizowanie przymknięcia sezonu i mam nadzieję, że spotakmy się w ... Darłówku.

A tutaj kilka dzisiejszych fotek.

Pozdrawiam

Piotr

• Sympatycy
Opublikowano

Sezon można uznać za przymknięty bo do zamknięcia jeszcze trochę !OK :D .

Dzięki za przejażdzkę i wspólne spędzenie czasu, szkoda że pogoda trochę nie dopisała.

EMKa dzięki za zorganizowanie spotkania, dobre słowo i odkrycie na nowo tego niesamowitego miejsca jakim jest Niepokalanów :D .

Opublikowano

No dobra już zapodałem i moje fotki

dostępne TUTAJ

• Klubowicze
Opublikowano

Podziękowań nigdy nie za wiele, tak więc i ja dziękuje za przygotowanie i przeprowadzenie spotkania i przymknięcia sezonu 2009

Dzięki wielkie dla wszystkich z którymi miałem przyjemność się spotkać i obcować w tym sezonie.

Opublikowano

Tak oglądam te zdjęcia i aż zazdroszczę (choć to paskudnie podobno) że nie mogłem dołączyć do tak zacnego grona... choć z drugiej strony jak patrzę na te piękne maszyny to myślę że gdzie ja tam z tą moją podróbą...

Opublikowano

Ja tez troszku zazdroszcze moze nastepnym razem sie uda.

@Dakota sprzet nie wazny liczy sie kierownik, na cale szczescie to forum gdzie licza sie ludzie a nie sprzety ktorymi sie jezdzi.