Sympatycy szorstki Opublikowano 3 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2010 Glub, pracujesz 24h na dobę ? !OK Do Warki masz machnięcie beretem, zarejestruj się i wpadnij na zlot 2010 z raz albo dwa, po robocie/przed robotą... Gorzej jakby to było ze czterysta kilometrów. Ja na pierwszej Burgmani byłem 2 razy i "też było zajebiście"... Przy okazji tekst z bash.org: " X - czy na imprezach bez alkoholu też można się dobrze bawić ? Y - nie wiem, nigdy nie byłem... " pzdr
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2010 Do Warki masz machnięcie beretem, zarejestruj się i wpadnij na zlot 2010 z raz albo dwa, po robocie/przed robotą... Dokładnie.Burgmania 2010 zaczyna się od piątku,ale jestem pewny ,że już w czwartek(Boże Ciało) będzie sporo osób. Myśle,że przez te 4 dni uda Ci się wygospodarować chociaż pare godzin. !OK
Glub Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Glub, pracujesz 24h na dobę ? !OK 24h to nie ale około 10-12. i zazwyczaj w weekendy- wiesz standardowo jak w teatrze. urlop mam ustalony z góry na lipiec/sierpień eto wsio. w tzw sezonie nie ma szansy na to bym mógł się urwać na weekend. chyba że zdarzy się cud
monk Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Nie wiem jakiego masz szefa, ale z grubej rury możesz: -zawsze zachorować. -uśmiercić teściową. -być świadkiem na ślubie. -mieć sprawę spadkową czy rozwodową. -wezwanie na policję w sprawie słusznej. -okresowe badanie przeszczepionego serca. -obligatoryjne i tylko na początku czerwca zabiegi przeciwalergiczne. -może Cię sąsiad zalać/podpalić/porazić prądem. -itd.. Przecież uczymy się tego już od podstawówki
misioooo Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Zapominamy o najkorzystniejszym (nie tylko dla nas) - można krew oddać Dzionek wolnego się należy jak nic, a i komuś pomożemy przy okazji oraz dzieciakom słodkości przywieziemy.
Glub Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Nie wiem jakiego masz szefa, ale z grubej rury możesz:-zawsze zachorować. -uśmiercić teściową. -być świadkiem na ślubie. -mieć sprawę spadkową czy rozwodową. -wezwanie na policję w sprawie słusznej. -okresowe badanie przeszczepionego serca. -obligatoryjne i tylko na początku czerwca zabiegi przeciwalergiczne. -może Cię sąsiad zalać/podpalić/porazić prądem. -itd.. Przecież uczymy się tego już od podstawówki :) Właśnie nie bardzo. Jak jest emisja spektaklu to mam być, nawet umierający i mogący umrzeć na stanowisku ale mam być Gdy coś gadam o zdrowiu, lekarzu czy szpitalu to szef mówi że uciekał ze szpitala by zrobić premierę. Zapominamy o najkorzystniejszym (nie tylko dla nas) - można krew oddać Dzionek wolnego się należy jak nic, a i komuś pomożemy przy okazji oraz dzieciakom słodkości przywieziemy. Mam zakaz oddawania krwi z wpisem... Ostatnim razem jak oddawałem krew to siostry wystraszyłem. Oddałem krew i czuje się spoko, zabieram się do wyjścia a tu blackout i ryp na podłogę. Drugi raz, więc teraz mam zakaz.
monk Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 No to pozostaje Ci tylko opcja: plenerowa premiera. Namawiaj szefa na wystawienie spektaklu na "Burgmanii 2010". Zakładam, że tak doborowej i niepowtarzalnej widowni jeszcze nie mieliście
Glub Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 chyba będę musiał. najlepiej zmienię pracę !happybth
Drek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Rozumiem, że pracujesz w branży związanej z aktorami. Może poproś któregoś o lekcję "jak wywinąć się na 2 dni" hehe !happybth !happybth
Glub Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 hahaha- się dowiedziałem że od połowy czerwca mam urlop do połowy sierpnia. więc raczej marne szanse.
drogowiec Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Zapominamy o najkorzystniejszym (nie tylko dla nas) - można krew oddać Dzionek wolnego się należy jak nic (...) Tiaaa... raz po takiej wampiriadzie udałem się na imprę..... W ŻYCIU NIE MIAŁEM TAKIEGO KACA !OK Pozdrówka
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2010 Tiaaa... raz po takiej wampiriadzie udałem się na imprę.....W ŻYCIU NIE MIAŁEM TAKIEGO KACA Pozdrówka Też uważam, że to nie najmądrzejszy pomysł zabalować po oddaniu krwi. Mamy jej w organiźmie ok. 5 litrów a oddajemy jednorazowo do 450 ml (prawie 10%). Więc jak potem pozostałą częśc "nasycimy" trunkiem, to jego stężenie będzie znacząco większe niż to, do jakiego zazwyczaj jesteśmy przyzwyczjeni... pzdr
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2010 ale jaka oszczędność na takim uczestniku imprezy ;-) szast prast .... i reszta trunku dla nas :P;)
Rekomendowane odpowiedzi