stapoz Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Ćwiczenia z jazdy motocyklem Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Są nieźli, jeszcze RT'ka rozumiem ale takie cuda na Pan European'ie to szok. Swoją drogą Panowie z USA trenowali do niedawna na HD Elektra. Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Orzech... złatwimy ich Kupię smarka i bedziemy ćwiczyć . A swoją drogą nieźleim to wychodzi. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Chętnie bym sobie tak poćwiczył, ale potrzebuję magika, który sprawi mi gmole, bo Yamaha takowych nie sprzedaje. Co jest oczywiste, lecz nie chwalebne. Odnośnik do komentarza
jacek.olo1 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 ja sobie czasami w pracy ustawiam taki mały slalom na stumetrowej długości placu i ćwiczę ale widziałem jak koledzy na szlifierkach ćwiczą składanie się w zakręty na parkingu koło Liroya w centrum handlowym Marki a wiadomo treningu nigdy za wiele !placz1 pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi