Gość kuras Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Wlasnie przyjechalem moim nowym nabytkiem jakim jest piagio beverly 500 i chcialbym sie z wami podzielic wrazeniami a sa calkiem pozytywne. Burgmana sprzedaje jutro ktos dal mi juz zaliczke no i niech idzie w sina dal... Piagio beverly 500 kupilem w sumie przez przypadek bo jechalem do goscia obejrzec transalpa a wyjechalem skuterkiem ,tak to juz bywa w zyciu. Jak na razie jest to moj najlepszy skuter jaki kiedykolwiek mialem jesli chodzi o komfort podrozy (duze kola) no i dwie tarcze z przodu jak i waga on jest po prostu lekki Lepiej sie zbiera niz moj burgman i jest mniej plastikow. A co Wy sadzicie moi drodzy o Beverly????? Przebieg 25 000 ,udokumentowany kazdy przeglad rocznik 2005 i dalem za niego 800 £ . pozdr Odnośnik do komentarza
yorick Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Gratulacje, dla mnie bomba! Pojemnościowo to jeszcze nie moja parafia ale design i styl pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza
Agnus Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Witam! Też, kiedyś... chciałem kupić skuter... i pomiędzy Hondą Pantheonem, Yamahą Majesty, Kymco GrandDinkiem i People (wszystkie 250 ccm) znalazł się również Beverly 500. Ten ostatni był na tzw. dalekim celowniku ale wtedy (2007 r.) oferty i ceny były zaporowe. Piękne, klasyczne kształty, duże koła, silniczek o odpowiedniej mocy, reflektor oświetlający drogę a nie rowy (prawie jak w Junaku !placz1 ) ... tyle, że pozycja nie do zaakceptowania przeze mnie. Wybór padł na YP 250. I jestem szczęśliwy! Życzę Tobie zadowolenia z pomykania nowo nabytym !scooter Pozdrawiam Agnus Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Mialem kiedys Beverly 500 i bylem z niego naprawde zadowolony, nietypowy wyglad, dosyc niska waga jak na 500ccm byly jego niekwestionowanymi atutami . KLIK. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Piękny sprzęt, zawsze mi się podobał. Gratulacje osiemset funciaków ? pzdr Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Fajny sprzęt ale cena zaje... . Gratki , miłego kulania . Odnośnik do komentarza
Sympatycy Lucjan73 Opublikowano 25 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Przebieg 25 000 ,udokumentowany kazdy przeglad rocznik 2005 i dalem za niego 800 £ . pozdr Cena naprawde ciekawa i średnio zarabiający człowiek może w kilka tygodni odłożyć kase na fajny sprzęcik Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Wielkie gratki z takiego będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza
Klubowicze Profesor Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Gratulacje zakupu nowego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi