Dzięgiel Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Wyjazd 26.09 tj.sobota katowice tam gdzie zawsze,godz.9.30
Klubowicze Migu Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 Jednak Bielsko , Mników byłby lepszy !placz1 ale !scooter .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 a to do Bielska nie jedzie się przez Mników ???? !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 a to do Bielska nie jedzie się przez Mników ???? !placz1 Przez Minków nie ale koło Migu'owa to tak. Dzisiaj zobaczyłem Dzięgiela kolekcję naszywek ze zlotów pod i nie pod zaporą trochę miejsca jeszcze na sakwie przekrokowej jest - trzeba je zapełnić. Też jadę. Migu jak masz problemy ze swoją zielonką B400 to masz jeszcze 50ccm i do BB dojedziesz. Może rano nie ale wieczorem na występu*, które Cię rajcują na pewno dotrzesz !scooter * mowa o występach kapel rockowych
Klubowicze Migu Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 Patryk !scooter 50cm jest Haliny i na występy kapel moge nie dostać !placz1
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 Patryk !scooter 50cm jest Haliny i na występy kapel moge nie dostać !placz1 Chyba się pomyliłeś za występy kapel możesz dostać!!!!
winpio Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 [ Może rano nie ale wieczorem na występu*, które Cię rajcują na pewno dotrzesz !placz1 * mowa o występach kapel rockowych jak wieczorem to może i ja pojadę nie mam powodu do obaw mnie nie ma kto bić !scooter
Klubowicze Migu Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 Ja chyba namiot wezme !scooter !placz1 .
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 [ Może rano nie ale wieczorem na występu*, które Cię rajcują na pewno dotrzesz !placz1 * mowa o występach kapel rockowych jak wieczorem to może i ja pojadę nie mam powodu do obaw mnie nie ma kto bić !scooter Może zapoznaj się z programem i wybierzesz co Cię interesuje
winpio Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 [ Może rano nie ale wieczorem na występu*, które Cię rajcują na pewno dotrzesz * mowa o występach kapel rockowych jak wieczorem to może i ja pojadę nie mam powodu do obaw mnie nie ma kto bić Może zapoznaj się z programem i wybierzesz co Cię interesuje dzięki Patryk ,ale ja wybrałem już dawno, (DOBRE TOWARZYSTWO) to mój wybór i od tego właśnie zależy mój : ewentualny wieczorny przyjazd, cała reszta to tylko otoczka !YES
vindzior Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ja niestety odpadam jestem w biłgoraju na mistrzostwach polski brd alę mimo to życze udanej imprezki pozdro
waw Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Ja mimo wielkich chęci niestety nie jadę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 ja też nie mogę
Bafka Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Joasia ,waw witajcie w klubie ja też nie jadę
Gość Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ja też nie jadę więc jestem w waszym klubie
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 Dobije do was na miejscu rano praca .
Klubowicze karton Opublikowano 26 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2009 byłem spotkałem Patryka i Miga ale to już nie ta zapora co rok temu zato na zlocie w mnikowie super mnustwo maszyn impreza pewnie super ale pojechałem do bielska błąd
vindzior Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 w tym roku czemu inna zapora korozja sie wdała czy co?? a może to przez maszyny...?
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2009 deja vu Nic nie zrobiono od poprzedniego zlotu, a w dodatku najlepszą część czyli paradę zlikwidowano !NOT Palenie gumy i niszczenie silników !NOT !NOT !NOT to nie te klimaty !NOT Kto nie był zaoszczędził 30 zł !OK na paliwo. Jedyną rekompensatą było spotkanie i rozmowy ze znajomymi oraz poznanie nowych ludzi.
Rekomendowane odpowiedzi