dr.big Opublikowano 10 Października 2005 Opublikowano 10 Października 2005 Szybki tescik dla kierowcow: http://autotest.onet.pl/ Musze przyznac ze mialem 24 na 30 mozliwych, zakreslane intuicyjnie . Lepiej niz sie spodziewalem .
pawko Opublikowano 10 Października 2005 Opublikowano 10 Października 2005 Dobry sprawdzian.... Ja przeleciałem ten państwowy na prawo jazdy B Na 18 pytań, 15 dobrych, trzy złe. Niby nieĽle ale egzamin oblany... PS Z powodu chwilowego braku zajęcia w firmie przeleciałem również ten duży te?cik... 28 odpowiedzi dobrych ( nie żebym się tu chwalił, ale chyba nieĽle) Polecam pozostałym ten sprawdzianik, fajna zabawa...
Administrator Artix Opublikowano 10 Października 2005 Administrator Opublikowano 10 Października 2005 Juz go rozwiazywalem mialem 30 pkt.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2005 czesc atrix troche dowaliles tymi 30pkt pozdrawiampawel883
dr.big Opublikowano 10 Października 2005 Autor Opublikowano 10 Października 2005 Jeszcze sie okaze, ze bede mial mniej od ludzi nie posiadajacych prawka . Dodam jednak, ze mam zaledwie 4 pkt w PL i 0 pkt w D . I jeszcze nigdy nie przejechalem po pieszym na pasach . Wiecej nie pamietam ...
Gość Obelix Opublikowano 10 Października 2005 Opublikowano 10 Października 2005 Gratulacje, u mnie 27, my?lałem że będzie gorzej a tu się okazuje, że jestem ?wiadomym kierowc? , mimo że na prawko zdawałem 23 lata temu Obelix
dacja Opublikowano 10 Października 2005 Opublikowano 10 Października 2005 A ja tego nie będe robiła , bo mi się nie chce Wole budować floty i za moment przeprowadzić atak na nieĽle wypasionego go?cia na Ogame )) Wszystkim tym co rozwi?zuj? test - życzę powodzenia PS- a w piekarniku już za chwilkę będe miała papryke faszerowan? buziaki
regis Opublikowano 10 Października 2005 Opublikowano 10 Października 2005 A ja podzielilem wynik Dr.Biga...24 pointy !winkiss
ciochin Opublikowano 10 Października 2005 Opublikowano 10 Października 2005 28 !winkiss chyba nie jest tak Ľle.
Rekomendowane odpowiedzi