Gość MaciekStepol Opublikowano 10 Października 2005 Opublikowano 10 Października 2005 Szukam czesci do helixa. Kierunki, lusterka, lewe plastiki.
Gość madzia Opublikowano 10 Października 2005 Opublikowano 10 Października 2005 no to ..wiesz kierunki ma ...ale sa lekko porysane a lusterka rowniez ...odezwij sie na gg
Gość MaciekStepol Opublikowano 11 Października 2005 Opublikowano 11 Października 2005 Z nieba mi spadła? KOBIETO. Napisz mi na GG ile chcesz za te skarby.
Misiek_500V Opublikowano 14 Października 2005 Opublikowano 14 Października 2005 maciek i nie bedzie stroboskopow zamiast kieunkow?? a juz myslalem... !NOT !OKK
Gość MaciekStepol Opublikowano 14 Października 2005 Opublikowano 14 Października 2005 !OKK teraz juz sam nie wiem
Misiek_500V Opublikowano 14 Października 2005 Opublikowano 14 Października 2005 wierze w ciebie!!!! pamietaj jeszcze o napisie policja.... !OKK)))
Gość madzia Opublikowano 17 Października 2005 Opublikowano 17 Października 2005 Maciek!!!! ale podaj mi nr.gg... bo go jakos nie widze w twoim profilu !zorro
Gość MaciekStepol Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 !w00t GG: 2351412
Gość MaciekStepol Opublikowano 27 Października 2005 Opublikowano 27 Października 2005 A tak wygl?da mój Helix..he he
Sympatycy Kubo Opublikowano 27 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2005 Jaaaa stary, jeste? STRASZLIWIE podobno do... jejciu chyba nawet nie musze mówić do kogo ...(tjujkont) . A Helixik fajniu?ki...Kuba
bogumilek Opublikowano 27 Października 2005 Opublikowano 27 Października 2005 Jaaaa stary, jeste? STRASZLIWIE podobno do... jejciu chyba nawet nie musze mówić do kogo ...(tjujkont) . te mi sie rzucilo na oczy podobienstwo do...
Gość madzia Opublikowano 27 Października 2005 Opublikowano 27 Października 2005 No ładnie .... Patrzac na to zdjecie widze ze rzeczywiscie brakuje ci tylko lusterek i kierunkowskazow..jak co to tył tez posiadam hihihihi Bo teraz to Krzychu ma juz lusterka wraz z kierunkowskazami ...dlatego chetnie cie poratuje
-=Dee Jay=- Opublikowano 27 Października 2005 Opublikowano 27 Października 2005 Jaaaa stary, jeste? STRASZLIWIE podobno do... jejciu chyba nawet nie musze mówić do kogo ...(tjujkont) .A Helixik fajniu?ki...Kuba dokładnie .. władca dywanów ale rockersowego helixa ma
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 27 Października 2005 Administrator Opublikowano 27 Października 2005 Fajny naked Helix Jako, że sam założyciel w?tku podrzucił fotkę to może i ja zapodam co? ze swojego zbioru Helixowego Podwójny naked Helixowy transporter Full Helix Helix z koszem Nie ma co... legenda Helixa wci?ż trwa !OK Ps. Co do podobieństwa Maćka do pewnych osób: NO COMENT
drogowiec Opublikowano 27 Października 2005 Opublikowano 27 Października 2005 Jak to do kogo podobny?? No do mnie przecież. Tylko czapk? założył, żeby nie było widać, że on MA włosy... Pozdrówka
Gość MaciekStepol Opublikowano 28 Października 2005 Opublikowano 28 Października 2005 !OK O boże...do kogo ja jestem PODOBNY???? Prosze zdradzcie mi tę słodk? tajemnice. Domy?lam się że ta osoba nie jest osob? zbyt lubian?...?? Madzia. Napisz mi ile chcesz za te lusterka do helixa i ile za migacze???? Mam teraz klopoty finansowe(szukam pracy) i kupię od ciebie chyba tylko migacze. Licze na rozs?dek z twojej strony. Pozdrawiam wszystkich.
Sympatycy Kubo Opublikowano 28 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2005 Tylko mały pokaz podobieństwa !OK ... Pozdrówka, Kuba
dr.big Opublikowano 28 Października 2005 Opublikowano 28 Października 2005 Zdjecie zajebiste , co to jest jogging w parku czy joga ze skuterem ? A moze stetching ? Nie ma to jak opanowanie pojazdu w czasie jazdy !OK .
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 28 Października 2005 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2005 Jak to do kogo podobny?? No do mnie przecież. I tu można polemizować , a grupa UĆ ma zagadkę !OK
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Października 2005 Administrator Opublikowano 28 Października 2005 Tylko mały pokaz podobieństwa !OK ... Nie znam go?cia ale z fotki odrazu widać, że wyczuwa "sprzęt" profesjonalnie... Taka "stójka"? Na chodniku przy trawniku? To musi być jaki? kozak !!
Gość MaciekStepol Opublikowano 29 Października 2005 Opublikowano 29 Października 2005 Proszę mnie nie porównywać do tego człowieka. Znam go z widzenia i znam kilku jego byłych przyjaciól. To go?ć z skutery.net NatRunner o ile dobrze pamietam. Nie słyszłłem jeszcze dobrych opini na temat tego człowieka. Zaznaczam ze nie znam go osobiscie, ale na podstawie TEGO co słyszałem na jego TEMAT nie CHCĘ BYĆ do NIEGO porównywanym. ...he he a swoj? drog? to niezła stójka......
Gość MaciekStepol Opublikowano 30 Października 2005 Opublikowano 30 Października 2005 Spoko. Przecie idzie zima..... Temat zakończony.
Rekomendowane odpowiedzi