MARCVS Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Uzależniony to ja jestem ale od żony, a skuter, forum, i !happybth to przyjemność. AMEN !happybth
Bobas Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Chyba można. Sam wchodzę od kilku lat codziennie, a często kilka razy dziennie.
KRISTO Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Na pewno można wstaje o 2 w nocy do roboty pije kawe i Burgmania wracam z pracy jem obiad kawa i Burgmania Już sie zastanawiam nad antidotum???? !scooter
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2010 Można, ale nie trzeba. Po dwóch miesiącach na forum też tak uważałem. A teraż wiem, że można i wciąga każdego kogo te sprawy interesują. Dzień bez forum to wielka strata. Oczywiście można się zastanawić, czy uzależnienie to po wstaniu z łóżka najpierw właczenie kompa a dopiero potem sikanie (żeby nie tracić czasu na uruchomienie systemu), czy może jak jest odwrotnie to też. Ja osobiście najpierw siku, potem kawa, i dopiero włączenie kompa, więc chyba nie jest ze mną jeszcze tak źle .
dr.big Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 (...)to po wstaniu z łóżka najpierw właczenie kompa(...) Robie podobnie, pierwsze kroki rano odpalic kompa, pozniej inne "czynnosci" i kawa .
kmodzele Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Nazywam się Biolog i jestem uzależniona... Chcesz o tym porozmawiać Brawo dla obu Autorów cyctatów. Doskonałe poczucie humoru. - - - - - Ja nie jestem uzależniony, ale ... no jak to nazwać? W kazdym razie w domu mam zawsze włączone forum wraz z włączonym komputerm internetowym. W pracy .. też zaglądam.
Klubowicze Ewik Opublikowano 19 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2010 Można, ale nie trzeba. Po dwóch miesiącach na forum też tak uważałem. A teraż wiem, że można i wciąga każdego kogo te sprawy interesują. Dzień bez forum to wielka strata. Oczywiście można się zastanawić, czy uzależnienie to po wstaniu z łóżka najpierw właczenie kompa a dopiero potem sikanie (żeby nie tracić czasu na uruchomienie systemu), czy może jak jest odwrotnie to też. Ja osobiście najpierw siku, potem kawa, i dopiero włączenie kompa, więc chyba nie jest ze mną jeszcze tak źle . No Wrzonio, zaimponowałeś mi tą kolejnością, ale czy kompa nie włączasz na końcu tylko dlatego, że wstaje przed Tobą i streszczam co się dzieje na forum? Jest to na pewno przyjemna forma uzależnienia
frato Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Właśnie minął rok jak sprzedałem skuter i już raczej do płozowców nie wrócę, ale ciągle zaglądam na Burgmanie:) PS Ciekawe kiedy mnie wywalą!happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2010 Właśnie minął rok jak sprzedałem skuter i już raczej do płozowców nie wrócę, ale ciągle zaglądam na Burgmanie:)PS Ciekawe kiedy mnie wywalą!happybth No raczej nie ma opcji, dlaczego ma Cię ktoś wywalać. Nawet jak przesiądziesz się na traktor ogrodowy masz prawo być forumowiczem. !happybth
Gość Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Właśnie minął rok jak sprzedałem skuter Miałeś chłopie fajny skuter !happybth
Arkadiusz Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Uzależniony to ja jestem ale od żony, a skuter, forum, i !piwko to przyjemność. Odgrzewam kotleta, ale !winkiss Po paru miesiącach zmieniam kolejność powyższego wpisu : "Uzależniony to ja jestem, ale od skutera i forum a żona to przyjemność" :) 1
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2011 Odgrzewam kotleta, ale !winkiss Po paru miesiącach zmieniam kolejność powyższego wpisu : "Uzależniony to ja jestem, ale od skutera i forum a żona to przyjemność" Arek ale się budujesz, chyba coś przeskrobałeś !OKK
upiór Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Odgrzewam kotleta, ale !winkiss Po paru miesiącach zmieniam kolejność powyższego wpisu : "Uzależniony to ja jestem, ale od skutera i forum a żona to przyjemność" ;) Arek dobrze , że Wrzonio napisał pierwszy . A ja mam takie pytanie , czym to Kolega pomyka . Rozmawialiśmy na te tematy skuter , przyjedz do Malborka to zobaczysz !scooter i to nawet kilka ładnych . Zobacz czym Ojciec Dyrektor śmiga . Po prostu zna się Chłopina jak by nie było trochę czasu siedzi w tym temacie , i bynajmniej nie myślę tu o forum !YES . Pozdrawiam serdecznie . Dodam tylko tyle że można się uzależnić w małym stopniu od forum .Mania zawsze krzyczy . Jeszcze dobrze do domu nie wszedł i już do kompa .
czaro69 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Dodam tylko tyle że można się uzależnić w małym stopniu od forum .Mania zawsze krzyczy . Jeszcze dobrze do domu nie wszedł i już do kompa . Witek, mam podobnie.Jestem uzależniony i lubię to. Ale moja żona czasem więcej siedzi na forum niż ja. !OKK
Arkadiusz Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Arek ale się budujesz, chyba coś przeskrobałeś !OKK Oj tam, Oj tam, kiedyś pogadamy przy !piwko, na razie mnie nie zawstydzaj. Witek, mam podobnie.Jestem uzależniony i lubię to. Ale moja żona czasem więcej siedzi na forum niż ja. !OKK Czaro69, normalnie jak bym miał De ja vu, co za cholera.... 1
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2011 Oj tam, Oj tam, kiedyś pogadamy przy !piwko, na razie mnie nie zawstydzaj. Czaro69, normalnie jak bym miał De ja vu, co za cholera.... Arek dobrze , że Wrzonio napisał pierwszy . A ja mam takie pytanie , czym to Kolega pomyka . Rozmawialiśmy na te tematy skuter , przyjedz do Malborka to zobaczysz i to nawet kilka ładnych . Zobacz czym Ojciec Dyrektor śmiga . Po prostu zna się Chłopina jak by nie było trochę czasu siedzi w tym temacie , i bynajmniej nie myślę tu o forum . Arku. Czyżby drugi zacny cylinder się kroił w Duninowie? !OKK A jeśli chodzi o użależnienie to też mam podobnie, zresztą żona też.
Arkadiusz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Arku. Czyżby drugi zacny cylinder się kroił w Duninowie? !OKK No i Wrzonio wykrakałeś :angry: A teraz zimowe wieczory, ciekawe czy przybyło uzależnionych ?. Kotlet na stół
Rekomendowane odpowiedzi