Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Uzależniony to ja jestem ale od żony, a skuter, forum, i !happybth to przyjemność. ;)

AMEN !happybth

Opublikowano

Chyba można.

Sam wchodzę od kilku lat codziennie, a często kilka razy dziennie.

Opublikowano

Na pewno można wstaje o 2 w nocy do roboty pije kawe i Burgmania

wracam z pracy jem obiad kawa i Burgmania

Już sie zastanawiam nad antidotum???? :D;):) !scooter

• Klubowicze
Opublikowano
Można, ale nie trzeba.

Po dwóch miesiącach na forum też tak uważałem. A teraż wiem, że można i wciąga każdego kogo te sprawy interesują. Dzień bez forum to wielka strata. Oczywiście można się zastanawić, czy uzależnienie to po wstaniu z łóżka najpierw właczenie kompa a dopiero potem sikanie (żeby nie tracić czasu na uruchomienie systemu), czy może jak jest odwrotnie to też. Ja osobiście najpierw siku, potem kawa, i dopiero włączenie kompa, więc chyba nie jest ze mną jeszcze tak źle :D .

Opublikowano
(...)to po wstaniu z łóżka najpierw właczenie kompa(...)

Robie podobnie, pierwsze kroki rano odpalic kompa, pozniej inne "czynnosci" i kawa :D .

Opublikowano
Nazywam się Biolog i jestem uzależniona... :D

Chcesz o tym porozmawiać :);)

Brawo dla obu Autorów cyctatów. Doskonałe poczucie humoru.

- - - - -

Ja nie jestem uzależniony, ale ... no jak to nazwać?

W kazdym razie w domu mam zawsze włączone forum wraz z włączonym komputerm internetowym. W pracy .. też zaglądam.

• Klubowicze
Opublikowano
Można, ale nie trzeba.

Po dwóch miesiącach na forum też tak uważałem. A teraż wiem, że można i wciąga każdego kogo te sprawy interesują. Dzień bez forum to wielka strata. Oczywiście można się zastanawić, czy uzależnienie to po wstaniu z łóżka najpierw właczenie kompa a dopiero potem sikanie (żeby nie tracić czasu na uruchomienie systemu), czy może jak jest odwrotnie to też. Ja osobiście najpierw siku, potem kawa, i dopiero włączenie kompa, więc chyba nie jest ze mną jeszcze tak źle :( .

No Wrzonio, zaimponowałeś mi tą kolejnością, ale czy kompa nie włączasz na końcu tylko dlatego, że wstaje przed Tobą i streszczam co się dzieje na forum? :angry:

Jest to na pewno przyjemna forma uzależnienia :(

Opublikowano

Właśnie minął rok jak sprzedałem skuter i już raczej do płozowców nie wrócę, ale ciągle zaglądam na Burgmanie:)

PS

Ciekawe kiedy mnie wywalą!happybth

• Sympatycy
Opublikowano
Właśnie minął rok jak sprzedałem skuter i już raczej do płozowców nie wrócę, ale ciągle zaglądam na Burgmanie:)

PS

Ciekawe kiedy mnie wywalą!happybth

No raczej nie ma opcji, dlaczego ma Cię ktoś wywalać. Nawet jak przesiądziesz się na traktor ogrodowy masz prawo być forumowiczem. !happybth

Opublikowano
Właśnie minął rok jak sprzedałem skuter

Miałeś chłopie fajny skuter !happybth

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Uzależniony to ja jestem ale od żony, a skuter, forum, i !piwko to przyjemność. ;)

Odgrzewam kotleta, ale !winkiss

Po paru miesiącach zmieniam kolejność powyższego wpisu :

"Uzależniony to ja jestem, ale od skutera i forum :o a żona to przyjemność" :) :) :)

• Klubowicze
Opublikowano

"Uzależniony to ja jestem, ale od skutera i forum :) a żona to przyjemność" ;):P;)

Arek ale się budujesz, chyba coś przeskrobałeś !OKK ;):P

Opublikowano

"Uzależniony to ja jestem, ale od skutera i forum :) a żona to przyjemność" :P;) ;)

Arek dobrze , że Wrzonio napisał pierwszy .

A ja mam takie pytanie , czym to Kolega pomyka ;) .

Rozmawialiśmy na te tematy skuter :P , przyjedz do Malborka to zobaczysz !scooter i to nawet kilka ładnych :P . Zobacz czym Ojciec Dyrektor śmiga .

Po prostu zna się Chłopina jak by nie było trochę czasu siedzi w tym temacie , i bynajmniej nie myślę tu o forum !YES .

Pozdrawiam serdecznie .

Dodam tylko tyle że można się uzależnić w małym stopniu od forum .Mania zawsze krzyczy .

Jeszcze dobrze do domu nie wszedł i już do kompa .

Opublikowano

Dodam tylko tyle że można się uzależnić w małym stopniu od forum .Mania zawsze krzyczy .

Jeszcze dobrze do domu nie wszedł i już do kompa .

Witek, mam podobnie.Jestem uzależniony i lubię to. Ale moja żona czasem więcej siedzi na forum niż ja. !OKK

Opublikowano

Arek ale się budujesz, chyba coś przeskrobałeś !OKK ;):P

Oj tam, Oj tam, kiedyś pogadamy przy !piwko, na razie mnie nie zawstydzaj.

Witek, mam podobnie.Jestem uzależniony i lubię to. Ale moja żona czasem więcej siedzi na forum niż ja. !OKK

Czaro69, normalnie jak bym miał De ja vu, co za cholera....

• Klubowicze
Opublikowano

Oj tam, Oj tam, kiedyś pogadamy przy !piwko, na razie mnie nie zawstydzaj.

Czaro69, normalnie jak bym miał De ja vu, co za cholera....

Arek dobrze , że Wrzonio napisał pierwszy .

A ja mam takie pytanie , czym to Kolega pomyka .

Rozmawialiśmy na te tematy skuter , przyjedz do Malborka to zobaczysz i to nawet kilka ładnych . Zobacz czym Ojciec Dyrektor śmiga .

Po prostu zna się Chłopina jak by nie było trochę czasu siedzi w tym temacie , i bynajmniej nie myślę tu o forum .

Arku. Czyżby drugi zacny cylinder się kroił w Duninowie? !OKK

A jeśli chodzi o użależnienie to też mam podobnie, zresztą żona też. ;):P;);)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Arku. Czyżby drugi zacny cylinder się kroił w Duninowie? !OKK

No i Wrzonio wykrakałeś :angry: :angry:

A teraz zimowe wieczory, ciekawe czy przybyło uzależnionych ?.

Kotlet na stół :P