Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee tam. W żadnym wypadku nie czuję się uzależniony, pomimo dość dużej ilości czasu spędzonego na forum w pracy i w domu, oraz czerpania z tego przyjemności. A nie czuje się, bo mam porównanie, prawie dwa lata byłem w hardcore'owo raidującej gildii World of Warcraft (wtajemniczeni będą wiedzieć). A teraz? Teraz siedząc na forum, mam czas zjeść obiad/kolację, posprzątać w mieszkaniu, wyprowadzić psa, mogę czytać posty i rozmawiać z żoną, mam czas pomyśleć o znajomych, wyjść z domu na spot, na trening, na spacer. To nie jest uzależnienie jakie niesie ze sobą komputer, uwierzcie mi na słowo :lol:

Opublikowano
Hahaha, dobre pytanie whist ...

Gdyby powstała sonda kto jest najbardziej uzależniony, to zapewne wygrał by ją Kolega zagraniczny. ;):lol::):)komputer.gif

A tam, nie zartuj :P , czasami potrafie nie wchodzic na forum ze 2 tygodnie :P ...

Gość Michał Kupczyk
Opublikowano

to slowo wyjasni wam wszystko:

burgMANIA

!wolf !OKK ;)

• Administrator
Opublikowano

Nie, na pewno nie mozna sie uzaleznic od forum, to nie mozliwe !scooter te 16 h dziennie zupelnie nie ma nic wspolnego od uzaleznienia, to przypadek ze strona sama sie otwiera. Taka karma :(

Ja tez potrafie sie obyc bez neta 2 tyg w roku !placz1

• Klubowicze
Opublikowano

Ja chyba nie jestem uzależniony :( , po przebudzeniu pierwsza czynność to włączenie kompa i po kolei - poczta a dopiero potem Burgmania !scooter . Teraz siedzę , piszę i czytam posty , choć padam na pysk po 12 godzinach w robocie !placz1

Opublikowano
... choć padam na pysk po 12 godzinach w robocie !placz1

Witam!

Robson, gdzie Ty w końcu pracujesz? W kopalni :(, w Polucji, w Straży Pożarnej, Granicznej, czy Miejskiej? A może w Straży Leśnej :)?

Ja od pewnego czasu nie jestem uzależniony od Forum :).

Bardziej uzależniony jestem od mojego !scooter i od pewnych pomysłów z nim związanych :).

Pozdrawiam!

Agnus

Opublikowano

uzależnia :D

a kto ma racje stawia kolacje :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja tam uzależniony nie jestem.Chyba :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jetstem z Wami od niedawna i już widzę pewne objawy choroby !tut !happybth

Opublikowano
Jetstem z Wami od niedawna i już widzę pewne objawy choroby !tut !happybth

ja też tak mam ,ale myślę że zima nas podleczy !tut !tut

• Klubowicze
Opublikowano

I ja chyba jestem chory, he he...

Opublikowano
Jetstem z Wami od niedawna i już widzę pewne objawy choroby  !tut  !happybth

ja też tak mam ,ale myślę że zima nas podleczy !tut ;)

Zimą to dopiero będziemy przesiadywać na forum....... !tut

Opublikowano

No to jak nie epidemia, to przynajmniej pandemia jakaś się tu rysuje :)

I tak trzymać !piwko

A co! :)

Opublikowano

uzależnienie od forum??? chyba nie... takie coś nie istnieje whist chociaż moja żona twierdzi inaczej ;)

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Absolutnie nie mozna

1255303951_by_victoriatus_500.jpg

• 11 miesięcy temu...
  • Klubowicze
Opublikowano
Oj można -można  w domu siedzę  zalogowany. W pracy jako Gość , gdy  mam chwile czasu co jakiś czas sprawdzam co się dzieje na Forum. Normalnie walnięty ( zakręcony na max) :lol:  :)  :)

Ja muszę stwierdzić to samo , nie siedzę na forum jak kieruję :lol: lub innym pojazdem . :D

Opublikowano

I moim zdaniem nic burgmaniakow nie cieszy tak jak wypieszczony skuter i to forum :) A Waszym kobietom nie pozostaje nic innego tylko przylaczyc sie do Was :)

Opublikowano
żona mi oznajmiła, że jestem uzależniony od forum

Wprawdzie nie żona a narzeczona też mi powtarza żę jestem uzależniony od tego forum :o Mnie się wydaje że to zdrowe uzależnienie ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Nie możemy często się spotykać na co dzień na wizji to chociaż na forum jesteśmy obecni ;)

Opublikowano
Nie możemy często się spotykać na co dzień na wizji to chociaż na forum jesteśmy obecni ;)

Święte słowa...

:o

Opublikowano

Uzależniony to ja jestem ale od żony, a skuter, forum, i :o to przyjemność. ;)

• Sympatycy
Opublikowano
Uzależniony to ja jestem ale od żony, a skuter, forum, i !happybth to przyjemność. ;)

Jest bardzo cienka granica między przyjemnością, a uzależnieniem więc czy jestem uzależniony !happybth

Opublikowano

Nazywam się Biolog i jestem uzależniona... !happybth

• Sympatycy
Opublikowano
Nazywam się Biolog i jestem uzależniona... !happybth

Chcesz o tym porozmawiać ;) !happybth