Skocz do zawartości
Forum Burgmania

W którym miesiącu Bieszczady 2010  

78 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie maj :D jest parcie na jazdę :D

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

6

• orzech

4

• Macek

2

• Wrzonio

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Głos na maj. Bo to taki piękny miesiąc i do tego początek nowego sezonu na 2oo.

Joaśka :D

Opublikowano

ja też jeszcze nie doświadczyłem żadnego spotkania ale maj jest dobrym pomysłem, ponieważ dni są już długie a noce ciągle krótsze :D

• Klubowicze
Opublikowano

Głosuję za wrześniem bo to super pora na Bieszczady (te kolorki), a poza tym taki trochę sentyment za jesienią w Bieszczadach, ale jak będzie w maju to będzie łatwiej się wyrwać na kilka dni. Ze mną jak z dzieckiem za rączkę i na :) Piszemy się już teraz nawet na maj, tylko nie na długi weekend.

Wrzonio i Ewik

P.S. W Bieszczady planujemy wypad już trzeci rok i nic nie wychodzi. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Głos na maj. Bardziej realne że pojade.

Opublikowano
Mamy już 1437 zarejestrowanych użytkowników

1437 użytkowników... to fajnie...

W sondzie głosów 43... Bomba... ciut ciut powyżej 3 procent...

1437 userów..

• Klubowicze
Opublikowano

Dragon troszkę optymizmu, nie wszyscy siedzą cały czas przy kompach, dajmy im szanse.

• Sympatycy
Opublikowano

1437 userów..

No niby racja ale pisuje pewnie ze 200 osób, reszta tylko czyta w celach informacyjnych.

• Klubowicze
Opublikowano

oddałam pusty głos bardzo chciałabym na własnym skuterze pojeździć po drogach bieszczadzkich ale na dziś miesiąc niewiadomy

Opublikowano
1437 użytkowników... to fajnie...

1437 userów..

Dragon masz rację, ale jak spojrzysz na większość sond czy innych spraw, gdzie musi się wypowiedzieć większość to tak zawsze jest między 3, 5, no może 10% ;)

ale to tak na marginesie, do wiosny jeszcze trochę czasu może procent urośnie :D.

Osobiście oddałem pusty głos dlatego, że znam trochę dróg Bieszczadzkich i stwierdzam, że każda pora roku jest tam piękna, może czasami upierdliwa ( sroga zima :D ), ale jak się siedzi w dobrym miejscu i z pięknymi widokami to nic nie przeszkadza.

Wracając do tematu Spotkań Bieszczadzkich na !piwko to dla mnie najlepszy okres jest kiedy nie ma tam turystów na 4oo kółkach, a są to miesiące marzec, kwiecień, październik, które nie zostały ujęte w sondzie :P w tedy można na winklach i serpentynach troszeczkę więcej poszaleć jeżeli pogoda pozwoli :D .

Pozostały okres to jazda z Sanoka do Leska wygląda jak Warszawa w godzinach szczytu, pozostałe szlaki znane są dość zatłoczone, żeby pokazać co potrafią maxi ;) , no może te drogi, gdzie trzeba w bród przejechać, ale tam !happybth będzie trudno pojeździć.

Opublikowano

Hmmm .... !sciana

Zaznaczyłem maj, może wtedy będzie więcej czasu bo jakoś z terminami jesiennymi bywa ciężko. Czerwiec też raczej odpada bo ciężko sobie często pozwolić na kilka wyjazdów w jednym miesiącu ...

Pozdrawiam

Piotr

• Użytkownicy
Opublikowano

zaznaczyłem maj może uda mi się dołączyć do :rolleyes:

Opublikowano

Skoro piszę już teraz o Bieszczadach 2010 to chciałbym poinformować, że zarówno przed jak i po złocie planujemy razem z Jackiem wyprawę na Ukrainę lub Rumunię. Wszystkie te 3 imprezy będą się zazębiały. Osoby, które będą chętne na wszystkie 3 imprezy muszą sie liczyć z 2 tyg. urlopem, ponieważ plan jest taki, aby w jeden z piątków maja (lub wrześniowych sonda trwa) zrobić przyjazd ekipy chętnych na Wyprawę Ukraińską a w sobotę już wyjazd na Ukrainę. Powrót w czwartek następnie udział w zlocie a w poniedziałek wyjazd ekipy na wyprawę Rumuńską (Ukraina zależna od chętnych) A powrót w sobotę lub niedzielę, czyli dla odważnych 2 tygodnie wspaniałej przygody. Jest czas na zaplanowanie całego wyjazdu a szczegółowy plan wraz z kosztami zamieszczę pod koniec roku lub zaraz na początku 2010. Doświadczony poprzednimi latami juz teraz zamieszczam informację na ten temat gdyż z końcem marca chciałbym zamknąć listę uczestników. Pewniacy już mogą zgłaszać swoje chęci na PM, ale bez podziału na imprezy. Ale będzie biba :) .

Smoczyca mnie chyba :rolleyes:

PS. Chciałbym zaznaczyć że są to narazie tylko plany a co będzie to się okaże.

Co do propozycji Dragona to powiem tak, że patrząc na rozmiar Zlotu Burgmani niestety ośrodki, jakie są do dyspozycji nie pomieszczą takiej ilości uczestników, jaka jest na Burgmani. A poza tym chyba nie mam do tego zdrowia żeby coś takiego organizować a tym bardziej, że z regóły do pomocy mam tylko Moją Kochaną Smoczycę.

• Klubowicze
Opublikowano

Maj - wykluczając komunię..........

Opublikowano

Jedynie raz udało mi się "wpaść na chwilę" na bieszczadzkie spotkanie, ale w tych rejonach jestem co roku na "włóczęgostwie". I do tego o róznych porach roku.

Zagłosowałem za wrześniem, ale w sumie w innych miesiącach też jest tam fajnie [poza lipcem i listopadem, kiedy ciągle pada].

Jesli mogę coś zasugerować odnośnie maja, to proponuję :

- wykluczyć pobyt w bieszczadach w trakcie tzw. długiego majowego weekendu na początku miesiąca; w tym czasie są tam tłumy, a ogrom tej "stonki" skutecznie daje się we znaki !

- wziąć pod uwagę, że często zdarza się, że drogi nie są jeszcze uprzątnięte z popiołu, żużlu i żwiru, którymi zimą obficie posypuje się asfalt [szczególnie na serpentynach]; wiadomo jak 2oo zachowują się na "zakrętowym piaseczku"...

I właśnie dlatego jestem za spotkaniem we wrześniu, a nawet w październiku, a w ostateczności w połowie maja.

pozdrawiam

Opublikowano

Oddalem 54 glos B)

a ze dawno mnie nie bylo to sie odrazu angazuje :lol:

jak idzie o termin...maj? pasuje !OK wrzesien nie ;)

czerwiec nie mam pojecia, brak planow na ten miesiac whist

Jesli mnie przyjmiecie po tak dlugiej przerwie to chetnie przyjade whist

Opublikowano

Pusty glos, argumentacja podobna do Joasi i Wiecka... Jesli dam rade, to bede. Ale raczej tylko Bieszczady.

Opublikowano

Jak wyżej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czas zamknąć sondę i podjąć decyzję.

Zdaję sobie sprawę że jest jeszcze dużo czasu na ogłaszanie terminów zlotów na przyszły rok ale w związku z tym że organizacją zlotu zajmuje się z regóły tylko ze Smoczyca i Jamochłonami oraz przy współpracy właściciela Ośrodka "Olimp" Jacka musimy wczesniej rozpocząć przygotowania do tej imprezy a tym bardziej że jest w planach organizacja imprez towarzyszących które mają odbyć się przed i po samym zlocie. Mam tez nadzieja że w organizacji pomogą mi przyłączający się Burgmaniacy z małopolski. Więcej szczegółów podam w temacie dotyczącym bezpośrtednio zlotu.

Ogłaszam co następuje :

Zlot Bieszczady 2010 odbedzie sie w dniach 6-9 .05.2010. w Ustrzykach Dolnych.

• Sympatycy
Opublikowano

Pierwszy na listę !scooter

To będą "IV Bieszczady by Pilot" !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę wpisać mnie na listę,jestem pierwszy !scooter !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
Proszę wpisać mnie na listę,jestem pierwszy !scooter

Jesteś kolego 7 minut po czasie !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

To mamy dwóch pierwszych ,ja poproszę jako trzeci !scooter !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Czwarty !scooter !scooter

Opublikowano

piąty !scooter !scooter

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...