Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

I ja już w domu, a ja zrobiłem 800 km. Dziękuje organizatorom, miło było znów zobaczyć was wszystkich.

katy.jpg

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

27

• Agnus

15

• Tomekgdz

12

• Mareczek

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

W końcu doszedłem do siebie i mam siłę coś napisać.

Dziękuję bardzo wszystkim za przybycie,za to ze mogliśmy się z co nie którymi poznać a z innymi odświeżyć kontakty.

Wielki SZACUN dla Miga,Bilety,Anusa,którzy mimo nie pewnej co do jazdy pogody zaszczycili nas swoją obecnością na !scooter

Nie wiem czy słowa mogą odzwierciedlić atmosferę na spotkaniu.Proszę więc wszystkich którzy mogą o wrzucanie zdjątek.

Pozdrawiamy wszystkich Siemik,Sylwia i Ania.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też już w domciu.Wielkie dzięki za wspólne imprezowanie i wielki szacun dla organizatorów.Pozdrawiam i do następnego razu !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuje Siemikowi za organizację imprezy oraz za to, że zadbał o piec, żeby nam Wszystkim było ciepło,

2.jpg

dziękuje właścicielowi ośrodka

http://lh4.ggpht.com/_IdY9oXlkHR4/Svb4iKrd...Q/s912/pano.jpg

za jedzonko

IMG_0111.JPG

IMG_0114.JPG

Dziękuje Wam Burgmaniacy za wspaniałą atmosferę

IMG_0194.JPG

IMG_0203.JPG

i chart ducha.

IMG_0207.JPG

DZIĘKI>>>>>>>WIELKIE>>>>>DZIĘKI>>>>>>

a reszta zdjęć tu KLIK

• Klubowicze
Opublikowano

Dotarłem o 18.00 !scooter wrażemia innym razem :D .

Opublikowano
Dotarłem o 18.00 !scooter wrażemia innym razem :lol: .

Szacun Migu :D:D:)

• Klubowicze
Opublikowano

Siemiczku dziękuję Ci bardzo za zorganizowanie wspaniałej imprezki. Wszystko było super :lol::D

Wszystkim współimprezowiczom dziękuję za świetną zabawę :D i wspaniałą miłą atmosferę :) i spotkanie.

Szacun dla Miga, Bilety, Burgermana, Agnusa i Siemika za przyjazd 2oo. !scooter

Czekam niecierpliwie na następne spotkanie z Wami.

Fotki tutaj

Opublikowano

Ja również przyłączam się do podziękowań dla wszystkich uczestników spotkania za wspólną zabawę. :D !scooter :):D Siemikowi szczególne podziękowanie za organizacje :) . Do domu dotarłem wiele godzin temu ale dopiero teraz znalazłem czas żeby napisać :D:lol:

Opublikowano

Ja też dziękuję Wam za miłą atmosferę, Siemikowi za organizację i tez wielki szacun dla tych na 2oo :D

Fajoskie fotki.

Do następnego razu !scooter

Opublikowano

i chart  ducha.

IMG_0207.JPG

Tego nie pamiętam. Aż tak suszyło?

Aaaaa, przypominam sobie, że kazałeś mi to zdjęcie zrobić. :)

A tak na poważnie.

DZIĘKUJĘ:

Wszystkim obecnym /również tym, wspierającym duchem/ za mile spędzone chwile. Z Wami zawsze, jak z Rodziną!

Siemikowi za całokształt! Jesteś WIELKI!!! :D:D:)

Współorganizatorom Imprezy - jesteście odrobinę mniej WIĘKSI ale też WIELCY!!! :):D !V

Kierownikowi Ośrodka Panorama i Paniom obsługujących całe Towarzystwo. !scooter

Palaczowi za ciepełko. :lol:

Specjalny Szacunek dla Miga, bo wiem jak to jest zrobić kilka 100 km o tej porze roku na 2oo! :):D:D

Kolejne Specjalne podziękowania dla blond Anioła imieniem EWIK za zaopatrzenie mojego krwawiącego, lewego łokcia.

Jeśli kogoś pominąłem, proszę o wybaczenie.

Tutaj moje nędzne fotki:

http://picasaweb.google.pl/agnus04/JesienN...ackie68112009R#

Pozdrawiam Wszystkich Burgmaniaków... i do następnego spotkania.

Agnus

• Sympatycy
Opublikowano

I ja dziękuję za spotkanie, wspólne wdychanie jodu i zbieranie burszynu :blink: .

Miło było spotkać się z Wami choć przez kilka chwil ;) .

Opublikowano

Dotarłem do domu wczoraj o 19 jednak awaria na necie pozwoliła mi dopiero o tym

zameldować. Dziękuję Siemikowi za organizację tej superaśnej imprezy. Szczególne podziękowania dla Lucjana 73 za transport a zwłaszcza za extra kursy na trasie Trzebnica - Wrocław, Wrocław - Trzebnica, Trzebnica - Wrocław, Wrocław - Trzebnica, a wszystko to wgodzinach szczytu po zakorkowanych drogach.WIELKI SZACUN J.D.

Opublikowano

No właśnie Lucjan dał się poznać jako serdeczny kolega , a było to dawno ale to dawno temu ;) !happybth , tacy koledzy to jak skarp :blink::) .

• Klubowicze
Opublikowano

No i ja się pochwale.Dzięki uprzejmości kolegi Komara dotarłem nad morze(wielkie dzięki) no i dzięki uprzejmości kolegi Antoniaczka dotarłem szczęśliwie do domu.Impreza zaje......sta,były momenty że zapomniałem że mnie noga boli :blink: Jeszcze raz wielkie dzięki organizatorowi za miłą atmoswerę. ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Były powitania, spontaniczna zabawa, piękna pogoda, miłe pożegnania i szczęśliwe powroty oraz moc podziękowań – to teraz dostanie się wam nowa świeża porcja serdeczności

Podziękowania dla Siemika za organizację, Sylwii i Marzence za pomoc w ogarnięciu tego całego zamieszania.

Słowa uznania dla Miga, Bilety, Burgermana, Agnusa i Siemika za obecność na !happybth

Nie wymienię tu wszystkich lista długa, ale przebywanie z Wami to ogromna przyjemność tak jak jazda na maxa bez trzymanki. :rolleyes: !OKK Do szybkiego zobaczenia !V

Opublikowano

Widzę ,że spotkanie się udało :rolleyes: .Nam pozostaje tylko pozazdrościć !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za udaną impreze Siemik szacun organizacja miejsce i żarło super !happybth podpisuje sie pod wszystkim co na temat imprezy napisano ( sory, że bez zapowiedzi, do wyjazdu nie wiedziałem czy się uda !happybth ). Towarzystwo przednie !happybth ( Agnus świtało już jak wróciliśmy do pokoju !OKK !happybth ) . Trasa wyjazd !happybth w czwartek tylko do Warszawy nie całe 400 km (w tym około 150 deszczu temp 2-3 stopnie !happybth) troche odtajałem w Route 66 poznałem pare osób lokal spoko tylko dlaczego nie ma bilbordu koło drogi !happybth . Orzech jak mnie zobaczył to się zlitował i udzielił mi gościny !V . Piątek start z wawy i 3,5 setki rano jak wyjechałem to był szron na trawie !happybth. Jak dojeżdzałem to około 5*C !happybth powrót 640 km i znowu 100ka deszczu ale temp. nawet 7*C !YES . Siemiczku jak znowu będziesz organizował imprezke gdzieś blisko mnie (całość około 1380km) to przyjade chętnie !happybth, a kto niebył niech żałuje.

Pozdrawiam Migu :rolleyes:

• Administrator
Opublikowano

Z tego co widze bawiliscie sie wysmienicie, no coz moze nastepnym razem,gratuluje udanej zabawy !happybth

Opublikowano

Dotarliśmy do Wawy wypoczęci i zadowoleni. Czas podróży szybko zleciał, a to zasługa Grzesia76 i Krzytra :P Bawiliśmy sie super !TAZ. Siemniczku gratulujemy organizacji, tego weekendu nie da się zapomnieć :rolleyes:.

Miejscówa super, piekne krajobrazy, doborowe towarzystwo. Oby więcej takich imprez !YES Szacun dla chłopaków, którzy dotarli za 2oo.

P.S.

Pozdrowienia dla Ani od ciotki i wujka B)

No i oczywiście czekamy na Was w Wawie. !tut

Foty są w cenzurze, te co ją przejdą niebawem zamieszczę !piwko .

Pozdrawiamy

Antoniaczki

EDIT: A tu fotki Klik

Opublikowano
( Agnus świtało już ja wróciliśmy do pokoju !TAZ  :D ) .

Pozdrawiam Migu  !piwko

Migu! Uściślij, please.

Jak wróciliśmy razem we troje, czy jak razem we dwoje? !YES

Albo ja byłem pijany albo Ty z Dizlem byliście nietrzeźwi. :D

Pamiętam, że w sobotę dość szybko poszedłem spać /byłem po prostu zmęczony/ ;). Tak mi się wydawało, chyba.

Za to raczej na pewno wstałem bardzo wcześnie rano i krążyłem po ośrodku jak wielbłąd w poszukiwaniu jakiejś życiodajnej oazy. I znalazłem... pustą salę biesiadną, za to mocno zaopatrzoną w życiodajne płyny... !tut

Tak to /chyba/ leciało. :P

Pozdrawiam i Szacunek WIELKI.

Agnus

Opublikowano

Impreza udana na koniec sezonu. Dalej tylko deszcz i zimno. Chcialem sie zjawic a wyszlo jak 50%. Pozdrawiam wszystkich uczestnikow.

• Klubowicze
Opublikowano

siemik wieeeeeeeeeelkie dzięki było super

• Klubowicze
Opublikowano

[Foty są w cenzurze, te co ją przejdą niebawem zamieszczę B) .

Pozdrawiamy

Antoniaczki

EDIT: A tu fotki Klik

Jak to jest już po cenzurze to chętnie obejrzelibyśmy to co odpadło po drodze.

(normalnie hardcore)

Ewik i Wrzonio

Opublikowano
B) Wielka ulga, że te wszystkie fotki były cenzurowane B)