Mareczek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Jesień na Mierzei Wiślanej 6-8 Listopada 2009 Kąty Rybackie Organizatorem Imprezy jest kolega Siemik. Właścicielami ośrodka są Jego bardzo bliscy znajomi więc wybór miejsca imprezy padł na ośrodek „PANORAMA” w Kątach Rybackich. http://www.panorama.mierzeja.pl/ Jak wiadomo miesiąc LISTOPAD nie ma w nazwie literki ® więc w ośrodku znalazł się wolny termin i odbędzie się nasza impreza „Jesień na Mierzei Wiślanej”, i zarazem zakończenie sezonu skuterowego 2009r. http://www.pieknechwile.pl/index.php?mod=spis&wnumer=186 Koszt pobytu wraz z wyżywieniem to 150zł/osobę. Zakwaterowanie w pokojach 2-u osobowych, a dla lubiących nocleg w większym towarzystwie, znajdą się pokoje 3i 4-osobowe lub w domkach przy basenie ale obecnie bez wody. Wyżywienie: Piątek - 1) obiad, 2) biesiada Sobota - 1) śniadanie, 2) obiad, 3) biesiada Niedziela - 1) śniadanie Jest możliwość pozostania w ośrodku na kolejne dni (do ustalenia z właścicielami). Zapraszam do zgłaszania swojej chęci przyjazdu oraz spędzenia weekendu nad morzem , więcej informacji otrzymacie od organizatora na (PM). Termin zgłoszenia i wpłaty zaliczki na poczet zakupu żywności przez ośrodek upływa 30 października 2009r PS. Jest możliwość wędkowania ( pomost 150m od sypialni). Pomocnik Organizatora Mareczek !OKK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 20 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2009 Ja chętny.Jeżeli będzie taka możliwość to może nawet od czwartku do niedzieli.
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2009 Witam serdecznie i zapraszam wszystkich chętnych do spędzenia wspólnie kilku dni w ośrodku położonym między zatoką gdańską a zalewem wiślanym. 150zł.jest to kwota z wyżywieniem i noclegiem za cały pobyt. Dzieci do 12tego roku 50% kwoty za dorosłą osobę. Czwartek również wchodzi w rachubę,kwestia ilości chętnych. Nocleg z czwartku na piątek płatny na miejscu i bez wyżywiania. Listę rozpocznę od siebie: -Siemik +1+0,5 -Mareczek +1 -Magduska -Tomekgdz +1 -grzegorz76 -Bobas -komar +1+0,5 -Burgerman +1 -fundi600 +1 -klaf +1+0,5 -michu +1 -DIZEL -mumin -Abach+1=Smerfetka -Dziadek+1=Babcia -oyooyo+1+0,5 -Agnus -kilerux+0.5=? -antoniaczek+1 -Wrzonio & Ewik -bargacz+3 -ZYBEX+2+(2x0.5) -przemek-1963 -Lucjan73
jack daniels Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Ja bardzo chętnie ino na rowerze troszku daleko. Rozglądnę się za ciuchcią i możliwościami lokalnych stacji dial, więc kto wie? Mam trochę czasu więc myślę że uda się znów z Wami spotkać. Pozdro J.D.
jack daniels Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 No to muszę się sprężyć mając możliwość obcowania ze słynnym PREZESEM. !OK !OK
Mareczek Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 Proszę o dopisanie Marysi i Mareczka do listy uczestników spotkania. !OK !OK
Gość Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Romeo i Gosia jak najbardziej za !OK więc proszę o dopisanie nas do listy biesiadników !OK
Tomekgdz Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 No to muszę się sprężyć mając możliwość obcowania ze słynnym PREZESEM. !piwko Bardzo dziękuje za takie lukrowanie My również chętnie się spotkamy z Wami wszystkimi !w00t Porozmawiaj z Grzesiem coś załatwi z tymi dializami !YES !YES Kujawsko –Pomorskie nie widziało, że robi się impreza !tut zapisywać się śmiało !OKK
magduska Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 magduska z Marcinkiem też się zgłaszają
Komar Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Bzzzzz Komary proszę wpisać na listę . A co, będziemy Komarka Mosquitek i Komar. Pozdrawiamy. Czyli 1+1+0.5
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2009 Pisz mnie z Sławką na listę
Gość klaf Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 To jeszcze Krzysiek i Agnieszka na liste proszę
michu Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Jeszcze nie wiem na 100% , ale chętnie byśmy się z Jolką pojawili
DIZEL Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Noooo skoro ziomale z okolic już są to ja się piszę na spotkanie . W tej chwili sztuk raz i tak chyba zostanie Pozdrawiam DIZEL
jack daniels Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Jak mówią słowa piosenki-" Znowu w życiu mi nie wyszło" W związku z tym że PKP zlikwidowało bezpośrednie połączenie z J.G. do Gdańska, niestety muszę zrezygnować z udziału w imprezie. !placz1 !placz1 Szkoda może inną razą. Pozdrowienia dla tych którym się uda J.D.
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2009 Szkoda Jacku .Będą jeszcze okazje w bardziej sprzyjających dla Ciebie miejscach. Pozdrawiam.Siemik
damianibeata Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Bardzo chętnie bym się zjawił,byłaby świetna okazja się poznać ale niestety w tym czasie mam wyjazd do poznania na targi branżowe(trzeba być w temacie) i w wziązku z tym skorzystam z innej okacji
orcio Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 orcio + 1 + 0.5 musze zabrać juniora ze sobą prosze dopisać do listy
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2009 No to jak panowie liczymy dni, bo idzie gorącz niesamowita
Komar Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Bzzzzzz Bardzo proszę dopisać Mosquitka czyli 0.5 Lista milusińskich rośnie Pozdrawiam
Klubowicze Doktorek Opublikowano 6 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2009 ciekawa propozycja ale nie stety nie mogę przyjechć ze względu na stan zdrowia, ponad 1,5 tygodnia lezałem w wyrku chory, dopadło mnie jakieś przeziębienie !tut . Pozdrawiam i ak dobrze pójdzie to spotkamy się w pszyszłym roku Doktorek !w00t
Rekomendowane odpowiedzi