dr.big Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zycze Wam wszystkim udanej zabawy . Ja niestety nie dam rady .
Abach Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Wyżywienie: Piątek - 1) obiad, 2) biesiada Impreza coraz bliżej !V Tak dla formalności, co by nie spóźnić się na obiad o której jest planowany i o której biesiada? !OKK
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2009 Piątek - obiad ok.17-18tej.Następnie stół biesiadny,dla wytrzymałych do śniadania !OKK
Abach Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 obiad ok.17-18tej OK, damy radę, dziekuję za informację Co do biesiady do rana !OKK nie wiem czy damy radę, ale będziemy się starać !V
Agnus Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zycze Wam wszystkim udanej zabawy !OKK . Ja niestety nie dam rady !V . Bigu! Jak to nie dasz rady? Żagiel z tyłu i jazda! Podobno wiatry mają sprzyjać tym z zachodu.
jack daniels Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 To już tylko dwa dni, a bidnemu żal d..ę ściska że miałem być a niebędę. Życzę Wszyskim szampańskiej zabawy, oraz bezpiecznych dojazdów i powrotów. !OK Pozdrawiam Wszystkich co będą !scooter !scooter !scooter w Kątach J.D.
damianibeata Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 My również życzymy wszystkim miłej zabawy.Czekamy na foto-relację. !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2009 Za godzinkę startujmy c córką ,pogoda !sciana humory również.Do zobaczenia na miejscu.
Bobas Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja jutro z Michem i Jolką startujemy z Chojnic ok. 13-stej !sciana
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2009 Siemka.Jesteśmy już na miejscu pogada dopisuje,sala biesiadna przygotowana dzięki pomocy państwa z Grudziądza.Teraz niestety muszę kończyć bo mnie Prezes gania do Życzę wszystkim dojeżdżającym szerokiej drogi. Do zobaczenia jutro !sciana
Klubowicze robson Opublikowano 5 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2009 Bawcie się dobrze i wypijcie za mnie i za moją zacną ( wiem , wiem - nie ominie mnie !sciana ) , do zobaczenia może następnym razem
Bobas Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Bawcie się dobrze i wypijcie za mnie i za moją zacną ( wiem , wiem - nie ominie mnie !piwko ) , do zobaczenia może następnym razem !OK No masz ci los- następny nie jedzie !NOT
orcio Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 miłej zabawy dla wszystkich pozdrowienia dla imprezowiczów
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2009 Udanej zabawy, wypijcie moje zdrowie
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 5 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2009 w południe startuje - do zobaczenia!!
Klubowicze Doktorek Opublikowano 5 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2009 !NOT ok. g. 11 ruszam do Olsztyna, do zobaczenia !piwko w Kątach
Agnus Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam! Też startuję dzisiaj ok. 12:00 /na pewno przed 13:00! !piwko/. Niestety sam jak palec. Kilerux z synem (z Lęborka) raczej dzisiaj nie dojedzie /ma inne sprawy - ważne/ a w sobotę być może dołączy, o ile wiatry będą powyżej 6 w skali B. Ciekawe, nie? Pozdrawiam i już nie mogę się doczekać. Agnus
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie ważne czym,nie ważne jak,ważne aby dojechać szczęśliwie. Pozdrawiam Siemik
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2009 Właśnie w tej chwili dojechał Jack Daniels i Lucjan73 i zaczynamy "party" !NOT Niech żałują ci którzy nie mogą !piwko .
Tomekgdz Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Piję z kolegami jak ludź czekamy na Mareczka...
Lucjan73 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Piję z kolegami jak ludź czekamy na Mareczka... Pijemy wcześniej rano w zacnym towarzystwie !piwko czekamy na reszte .....
Bobas Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Właśnie w tej chwili dojechał Jack Daniels i Lucjan73 i zaczynamy "party" !OK Niech żałują ci którzy nie mogą !NOT . Jack Daniels ????? Co za miła niespodzianka !piwko
Klubowicze Profesor Opublikowano 6 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2009 Życzę udanej imprezki.
mumin Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 No i dojechane: Dziadek+ babcia tez
upiór Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Witam . Pić tańcować nie żałować . Ten z dolnej Polski dojechał i Lucjan łał tam się będzie działo . Ja nie mogłem mam 18 u syna i mało tego jeszcze ostre zapalenie oskrzeli lekarka chciała wewalić mnie do szpitala na kilka dni . Przepraszam ale ale jakoś nie mam sily na pisanie . Raz jeszcze miłej imprezy i Wasze zdrowie , pozdrawiam serdecznie wszystkich i każdego z osobna , a Tego gościa z malborka to goraco pozdrawiam bo to jego pierwsza impreza jako , Grześ naj naj . P.S Prezesie , wszystko czyli postawa Kujawsko Pomorska w Twoich rękach .
Rekomendowane odpowiedzi