Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Czy można tak bez zapisywania się przyjechać?Są jeszcze wolne miejsca?

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

27

• Agnus

15

• Tomekgdz

12

• Mareczek

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Krzysiek przechylasz szale na mojej wadze w kierunku przyjechania.

• Klubowicze
Opublikowano
Krzysiek przechylasz szale na mojej wadze w kierunku przyjechania.

Dzięki,wal jak w dym !sciana

• Sympatycy
Opublikowano
Czy można tak bez zapisywania się przyjechać?Są jeszcze wolne miejsca?

Miejsc w ośrodku jest ok 200 z tego w budynku ogrzewanym ok 130 reszta miejsc jest do zagospodarowania w domkach kempingowych nie ogrzewanych.Właściciel jest przygotowany na ewentualnych nie zapowiedzianych turystów !sciana .

• Klubowicze
Opublikowano

Dobra....... złamałem się - jedziemy

zybex+monika +0,5 klaudia+0,5 kinga

-proszę o wpis na listę.

Kasa jutro poleci........

a propo..... jak taki duży ośrodek to- Siemik - czyżby zapowiedź inspekcji ośrodka na Burgmanię 2010?

• Sympatycy
Opublikowano

a propo..... jak taki duży ośrodek to- Siemik - czyżby zapowiedź inspekcji ośrodka na Burgmanię 2010?

Do listy dopisałem.

Jeśli chodzi o Burgmanie to troszkę jestem za cienki !happybth do organizacji takiej imprezy,tym bardziej po tym co zobaczyłem w Rogoźnie !happybth

Opublikowano

Termin  zgłoszenia i wpłaty zaliczki na poczet zakupu żywności przez ośrodek upływa                          30 października 2009r

PRZYPOMNĘ !happybth

Jeszcze kilka dni i lista uczestników zostanie zamknięta. Jeżeli są jeszcze zainteresowani to proszę o zgłaszanie się, termin zgłoszeń nie zostanie zmieniony.

Opublikowano

Witam serdecznie,

niestety z żalem musimy z Marcinem zrezygnować z wyjazdu :)

Marcin jest w delegacji i nie ma najmniejszych szans na Jego powrót 6 listopada.

W takim razie życzymy wszystkim uczestnikom wyjazdu udanej zabawy i do zobaczenia innym razem.

Może wtedy uda się nam z Wami spotkać.

Magda

• Sympatycy
Opublikowano

M&M szkoda wielka.Cóż,nie zawsze można być wszędzie :)

Pozdrawiam.Siemik

• Klubowicze
Opublikowano

Zdecydowałem się, jutro dokonam przelewu !tut

!happybth

• Klubowicze
Opublikowano
;) !scooter !OK Przelew dokonałem rano, do zobaczenia i pozdrowienia Doktorek
  • Klubowicze
Opublikowano

No niestety mnie nie będzie i z przyczyn technicznych jak i reorganizacyjnych. Czekałem do ostatniego terminowego dnia wpłat i nie poszło po moej myśli. Przepraszam Grzesiu liczyłem że może coś się zmieni i będę mógł pojechać jednak nic nie uległo zmianie a nie mam w zwyczaju pożyczania od kogoś znajomego najmniejszej sumy pieniędzy jak nie mam pewności kiedy będę w stanie je zwrócić.

Pozdrawiam wszystkich którzy będą na spotkaniu no i do zobaczyska na przyszłorocznej imprezie obojętnie gdzie będzie organizowana.

wypijcie moje i Karoliny zdrowie co byśmy nie mieli z nim problemu ;)

:):);) !YES :) miłej zabawy wam życzę

• Sympatycy
Opublikowano

wypijcie moje i Karoliny zdrowie co byśmy nie mieli z nim problemu ;)

O to możesz być spokojny :);)

Opublikowano
No niestety mnie nie będzie i z przyczyn technicznych jak i reorganizacyjnych. Czekałem do ostatniego terminowego dnia wpłat i nie poszło po moej myśli. Przepraszam Grzesiu liczyłem że może coś się zmieni i będę mógł pojechać jednak nic nie uległo zmianie a nie mam w zwyczaju pożyczania od kogoś znajomego najmniejszej sumy pieniędzy jak nie mam pewności kiedy będę w stanie je zwrócić. 

Pozdrawiam wszystkich którzy będą na spotkaniu no i do zobaczyska na przyszłorocznej imprezie  obojętnie gdzie będzie organizowana.

wypijcie moje i Karoliny zdrowie co byśmy nie mieli z nim problemu :D

;)  :D  :unsure:  !V  :P miłej zabawy wam życzę

Jordan, nie znamy się /chyba/ ale jesteś szczery... aż do bólu.

!piwko za zdrowie Twoje i Karoliny masz ja w banku.

Szacunek!

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich którzy będą na spotkaniu no i do zobaczyska na przyszłorocznej imprezie  obojętnie gdzie będzie organizowana.

wypijcie moje i Karoliny zdrowie co byśmy nie mieli z nim problemu :)

!piwko  !YES  :D  :D  !happybth miłej zabawy wam życzę

Jordan, nie znamy się /chyba/ ale jesteś szczery... aż do bólu.

:lol: za zdrowie Twoje i Karoliny masz ja w banku.

Szacunek!

Wypijemy na pewno Wasze zdrówko :lol:

Będzieta zdrowe jak te ryby whist

• Klubowicze
Opublikowano
Wypijemy na pewno Wasze zdrówko !happybth

Będzieta zdrowe jak te ryby !piwko

szczerze mówiąc nie wiem jak Agnus pije, Bobas ma całkiem dobre picie a jak jeszcze dojdą pozostali z kujaw m. in. Tomek i Fundi, Lechu i Pidzam to ja chyba do końca życia będę zdrowy !YES whist Nawet jak nie będzie ich wszystkich to wiem że wypijecie za moje zdrowie i będzie gitara :lol:. dziękóweczka wszystkim którzy wypiją za zdrowie

zakończe na tym tak żeby nie zmieniać tematu postu, bo on tyczy się organizacji imprezy a nie mojej nieobecności :lol:

Opublikowano

Witam Dlaczego byłem wymieniony, jako pierwszy? !happybth znaczy się, o co biega !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Jordan jak wiesz to Tomek brzydzi się !happybth ale my wypijemy za wasze zdrówko napewno !happybth !happybth

Opublikowano
...

szczerze mówiąc nie wiem jak Agnus pije, Bobas ma całkiem dobre picie...

Jak pije??? Niezłe pytanie. !happybth !happybth !happybth

Odp.: jak wszyscy. Poprzez otwór gębowy. whist

Opublikowano

Panowie coś mało nas jedzie na !happybth Mierzeję, co to ma znaczyć !happybth

• Administrator
Opublikowano

Ja niestety, mimo najszczerszych chęci nie dam rady przyjechać !happybth

Udanej zabawy dla wszystkich !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
Panowie coś mało nas jedzie na !happybth Mierzeję, co to ma znaczyć !happybth

Tomek, pewnie przyjadą bez zaproszenia

Opublikowano

1. Czy przyjazd powinien nastąpić na 2oo, czy nikogo nie będzie obchodziło kto czym przyjeżdża? Jestem twardzielem (he he :D<_< ), ale jednak ... boję się pociągnąć prawie 400 km w listopadzie na moim wehikule...

2. A co się stanie, jak przyjadę (z kimś?) bez zapisywania się? Wydaje mi się, że jeśli ośrodek będzie miał wolne miejsca (a raczej będzie miał), to postara się nakarmić przybyszów. A poza Waszym / Naszym towarzystwem i jedzeniem to tam chyba nic więcej nie jest zaplanowane = zorganizowane? Co?

• Sympatycy
Opublikowano

Przyjazd nawet wskazany na 4oo żeby potem nie było że prze zemnie ktoś zachorował :D -to oczywiście żart.Można przyjechać czym się chce a miejsce dla" zbłąkanej duszyczki" zawsze się znajdzie.

Opublikowano
Przyjazd nawet wskazany na 4oo żeby potem nie było że prze zemnie ktoś zachorował  :D -to oczywiście żart.Można przyjechać czym się chce a miejsce dla" zbłąkanej duszyczki" zawsze się znajdzie.

Siemik, jaja sobie robisz? :(

Nie namawiaj :D do grzechu jazdy 4oo. <_<

Twardym trza być a nie mientkim!

Jadę rowerem! !holiday