Tomekgdz Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 ciekawa propozycja ale nie stety nie mogę przyjechć ze względu na stan zdrowia, ponad 1,5 tygodnia lezałem w wyrku chory, dopadło mnie jakieś przeziębienie . !w00t Przeczytaj dokładnie, o jaki dzień miesiąc chodzi !tut
Gość klaf Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Mała zmiana po konsultacji z Siemikiem Ja + 1 + 0,5
mumin Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Wstepnie mumin, wstepnie bo do tego czasu wiece sie moze zdazyc. !happybth
Abach Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Proszę o dopisanie: Smerfetka i Abach Proszę o info, kiedy i komu zapłacić !happybth
Mareczek Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Proszę o info, kiedy i komu zapłacić !V Za kilka dni Organizator ( Siemik) wyśle na PM do wszystkich którzy zgłosili chęć przybycia stosowną wiadomość. [ Komu i ile należy wpłacić].Na poczet Imprezy. !V
orcio Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Niestety jestem zmuszony zrezygnować ze spotkania z wami w tym samym terminie mam szkolenie przedaźowe Siemik kolego proszę wykreśl mie z listy przepraszam za kłopot !YES !OK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2009 w tym samym terminie mam szkolenie przedaźowe Takie szkolenie to możesz przesunąć na inny termin, wiec nie becz i przyjeżdżaj
Tomekgdz Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No dobra ,Pan prezes dzisiaj jest zmęczony, pisze jego córka. Z oficjalnych zdarzeń ,tato proponował umieścić Pana Sławka (oyooyo) na liście przyjeżdżających na Mierzeje Wiślaną. On +1+0,5
orcio Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 fundi kolego nie dam rady !w00t
Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2009 A miało być tak fajnie !w00t
Agnus Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Witam! Orcio się wyłamuje, ja się dopisuję! Wprawdzie mój grafik i pogoda na listopad jest wielką niewiadomą, więc na razie wstępnie proszę mnie dopisać do listy. Tylko mnie, ponieważ Marta mówi "NO" (w sumie nie wiem co to ma oznaczać). Wnioskując z wyrazu Jej twarzy jednak raczej oznacza to "NIE". Wstępnie na jedną noc. Jeśli się coś zmieni, dam znać przed końcem bieżącego m-ca. Pozdrawiam Agnus P.S. Mój 3setny post, więc sam sobie pozwalam odtrąbić: !w00t !czary Ku Chwale Burgmanii!
Bobas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Niestety jestem zmuszony zrezygnować ze spotkania z wami w tym samym terminie mam szkolenie przedaźowe Siemik kolego proszę wykreśl mie z listy przepraszam za kłopot !w00t !czary Nie żebym się czepiał, ale co to jest szkolenie przedażowe ? Jeśli chodziło o sprzedażowe to mogę przeszkolić Cię na spotkaniu
Abach Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ....[Komu i ile należy wpłacić]... Komu już wiadomo, ale ile? Termin zgłoszenia i wpłaty zaliczki na poczet zakupu żywności przez ośrodek upływa 30 października 2009r Takie pytanie techniczne: wpłacamy w końcu zaliczkę czy całość? Jeżeli zaliczkę, to w jakiej wysokości? Grzesiu wiem, że w tej roli wcale nie jest łatwo !w00t
Gość kilerux Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ja razem z synem prawdopodobnie jade !w00t !czary
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 Dla wyjaśnienia. Z kierownictwem ośrodka ustaliłem że wystarczy zaliczka w wysokości 100 zł.od osoby nie licząc dzieci,dzieci płatne na miejscu. Patrząc jednak na nie wielką różnice między całością,można wpłacić całość.
Klubowicze dziadek Opublikowano 14 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2009 Zgłaszam swoje uczestnictwo na 100 % Pieniądze już przelałem. Zakładam pogodę listopadową jadę na czterech kołach zabieram Babcie i ciepłe ubranka. Sztormowa pogoda wyrzuci wypłukane kamyczki bursztynu na plażę a wilgoć i zmiany temperatury wyrzucą w lasku grzyby, dla każdego będzie coś A czyste powietrze przeczyści mieszczuchom płuca Do zobaczenia na spacerach po mierzei. Pozdrawiam Dziadek
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 Siemik,kaska poszła dzisiaj.Do zobaczyska !YES
Agnus Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ja razem z synem prawdopodobnie jade !piwko !piwko Witam! To miło by było śmignąć razem. Jeśli tak, to poproszę o numer tel. na PM. Skontaktujemy się przed wyjazdem i ustalimy spotkanie w Lęborku. Pozdrawiam Agnus z Łeby
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2009 informuje o potwierdzeniu przybycia na Mierzeje Wiślaną.
Mareczek Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 informuje o potwierdzeniu przybycia na Mierzeje Wiślaną. Siemik może rozwiń swoja myśl, nie wiem o co Tobie chodzi. !OKK
Komar Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 informuje o potwierdzeniu przybycia na Mierzeje Wiślaną. Bzzzzzzz Nie widzę inaczej. Impreza bez organizatora to nie impreza !scooter . Chyba, że trzeba potwierdzać przybycie !holiday . Jeśli tak to ja potwierdzam - przybywamy: Komarka Mosquitek i Komar !scooter . Będziemy koło 14:00 - jeśli koledzy Siemika nie popsują nam planów na 7-ce !holiday Pozdrawiamy
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2009 No nie, komary w listopadzie nad morzem ? !scooter !scooter
Komar Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 No nie, komary w listopadzie nad morzem ? !happybth Bzzzzz A wolisz w górach !happybth , czy może na Mazurach , a może chodzi o listopad !holiday . Na Komary zawsze jest dobra pora. A tak na serio - będziesz????? !scooter !scooter !holiday Pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2009 Komarku, bardzo bym chciał. Mam nadzieję, że się uda. !scooter
Komar Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Komarku, bardzo bym chciał. Mam nadzieję, że się uda. !scooter Bzzzzz Moja Komarka mówi, że chcieć to móc !holiday . Niech moc będzie z Tobą !scooter Pozdrawiam PS wiadomość na PM
Rekomendowane odpowiedzi