Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
;) Wielka ulga, że te wszystkie fotki były cenzurowane  ;)

Ciekawe po co ;) .

Te fotki ocenzurowane na pewno wyszły super :( .

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

27

• Agnus

15

• Tomekgdz

12

• Mareczek

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
;) Wielka ulga, że te wszystkie fotki były cenzurowane ;)

Eeee nie było tak źle - chyba :(

Opublikowano
[Foty są w cenzurze, te co ją przejdą niebawem zamieszczę  !scooter .

Pozdrawiamy

Antoniaczki

EDIT: A tu fotki Klik

Fotki (te po cenzurze) obejrzane. Miło było przypomnieć sobie co nieco. !OK

Opublikowano

Abach ale fotka z ogórasem..... ;):);):):D Ja i Bobas w roli głownej , a co tam jaja musza byc :D;):):D:D:D

• Klubowicze
Opublikowano
Abach ale fotka z ogórasem..... ;):):):D:D Ja i Bobas w roli głownej , a co tam jaja musza byc ;):):D:D:D;)

bo bez jaj nie ma nic :):D;)

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.Czekałem cały tydzień i nic :blink: .A tak się starałem żeby wszystkim smakował,nie wiem co myśleć !scooter albo nie smakował,albo nikt nie miał czasu na skosztowanie,albo już sam nie wiem !vampire Tylko dla czego z TORTU został malutki kawałeczek? :lol:

Opublikowano
Siemka.Czekałem cały tydzień i nic  ;) .A tak się starałem żeby wszystkim smakował,nie wiem co myśleć  !scooter albo nie smakował,albo nikt nie miał czasu na skosztowanie,albo już sam nie wiem  :blink: Tylko dla czego z TORTU został malutki kawałeczek? !w00t

Przypuszczam, że tort musiał byc okropny, ponieważ ja się już nie załapałem nawet na mały kawałek. !USA :lol:

Z dokumentacji zdjęciowej wynika, że conajmniej połowę zjadła Ania. !vampire

• Klubowicze
Opublikowano
Siemka.Czekałem cały tydzień i nic  ;) .A tak się starałem żeby wszystkim smakował,nie wiem co myśleć  !scooter albo nie smakował,albo nikt nie miał czasu na skosztowanie,albo już sam nie wiem  !NOT Tylko dla czego z TORTU został malutki kawałeczek? :D

Przypuszczam, że tort musiał byc okropny, ponieważ ja się już nie załapałem nawet na mały kawałek. :D:(

Z dokumentacji zdjęciowej wynika, że conajmniej połowę zjadła Ania. :)

Ja podobnie jak Burgerman nie załapałem się nawet na spróbowanie,więc pewnie był wysmienity.

• Klubowicze
Opublikowano

Siemik nie trzeba było lać tyle !scooter do tortu, to by Ktoś pomiętał, że go jadł.

Ja skosztowałem i całą stanowczością stwierdzam BYŁ WYŚMIENITY tylko dlaczego potem mniałem usta niebieskie to nie pamiętam :D

• Klubowicze
Opublikowano
Siemik nie trzeba było lać tyle !scooter do tortu, to by Ktoś pomiętał, że go jadł.

Ja skosztowałem i całą stanowczością stwierdzam BYŁ WYŚMIENITY tylko dlaczego potem mniałem usta niebieskie to nie pamiętam :D

Dlatego niebieskie bo to był tort w barwach Burgamanii !NOT

• Sympatycy
Opublikowano

O...to tort był :D Chyba za dużo !scooter :D ale i tak było zaj.....cie !NOT

Opublikowano

Siemik

Ja się załapałem , tort był normalnie rewelka !happybth ,to juz chyba tradycja !tut

Opublikowano

DSCN0368.JPGDSCN0364.JPG

!happybth Zdjęcia, Zdjęcia -> KLIK !tut

• Sympatycy
Opublikowano
O...to tort był !OK Chyba za dużo  !happybth  :) ale i tak było zaj.....cie !OK

!tut ;):):D:);) !OK

Opublikowano

Tort, był ... pyszny !!

Jak dla mnie to ten chyba nawet "ciut" lepszy od tamtego wiosennego z Żabiego Dworu , nie ujmując oczywiście tamtemu który również był bardzo dobry !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Magduska.Dzięki bardzo za opinię !happybth .Następny będzie z innej i już ostatniej firmy w moim rejonie,więc znów będę czekał na opinię delikatnego podniebienia,delikatnej gdańszczanki !tut .

Opublikowano

"ciut" lepszy -> czytaj MNIEJ KREMOWY !happybth

Opublikowano

Widać, że byłem na spacerze :D jak był tort, ale kto po wsi chodzi swojej d…….e !scooter szkodzi :D

Opublikowano
Widać, że byłem na spacerze  :D jak był tort,

ludek.jpg

Ja również jak Tomek wieczorem nie zauważyłem, rano mojemu organizmowi bardziej potrzebny był żurek aniżeli słodkości. !tut

Siemik --------- „Słuchy chodzą” że myślisz o następnym torcie.:D:D Nie wiesz gdzie przywieść, jeszcze kilka dni i coś się wymyśli i poznamy odpowiednie współrzędne nowego spotkania. !tut !scooter :D

• Klubowicze
Opublikowano

Coś mi umknęło !OK

• Klubowicze
Opublikowano
Dlatego niebieskie bo to był tort w barwach Burgamanii !guns

No patrz a ja myślałem, że mi ktoś atramentu nalał do kieliszka !OK

Opublikowano

To jakie trunki tak były !w00t .

No szkoda mi tylko torta !TAZ , jak znam życie to na pewno był ...... !OKK !sciana .

• Sympatycy
Opublikowano
To jakie trunki tak były  !TAZ .

No szkoda mi tylko torta  !OKK , jak znam życie to na pewno był ...... :blink:  !sciana .

Tort podobno był !w00t ;) .

Opublikowano
Widać, że byłem na spacerze  !TAZ jak był tort,

ludek.jpg

Ja również jak Tomek wieczorem nie zauważyłem, rano mojemu organizmowi bardziej potrzebny był żurek aniżeli słodkości. ;)

Siemik --------- „Słuchy chodzą” że myślisz o następnym torcie.!w00t :blink: Nie wiesz gdzie przywieść, jeszcze kilka dni i coś się wymyśli i poznamy odpowiednie współrzędne nowego spotkania. :P !sciana :)

Dzizest Krajst!

Jeśli dobrze pamiętam, Tomek prosił, błagał wręcz o słomkę. !OKK

Tylko, że nie bardzo pamiętam, czy było to w nocy z piątku na sobotę, czy może z rana w niedzielę /całego torta chciał wciągać nosem?/. :)

Może żabę jakąś złapał i chciał odlecieć... balonem?

No, chyba, że kawę też pije się przez słomkę? :(:P;) ;)

A tak na poważnie. Siemiczku: torcik był smaczny/zjedzony/przetrawiony/wydal... :P

Nie za mdły nie, za słodki. W sam raz. Generalnie za słodkościami w tej postaci nie przepadam.

Ale widok był piękny i doceniam wysiłek piekarza.

Dzięki.