Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

No coz mi tez pozostaje wam zyczyc tylko udanej imprezy, niestety ten weekend nawet nie mialem co marzyc o wspolnym biesiadowaniu

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

27

• Agnus

15

• Tomekgdz

12

• Mareczek

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i biesiada rozpoczeta. ;):lol:

• Sympatycy
Opublikowano

No to pięknie impreza się rozkręca. Życzę wszystkim dalszego miłego biesiadowania.

:lol:;)

Opublikowano

Zyczę :lol: udanej imprezy

• Sympatycy
Opublikowano

Nie jest mi dane wziąć udział w całej imprezie, mam jednak ochotę na mały niedzielny wypadzik nad Bałtyk.

Nie wiem tylko jakie są szczegółowe plany organizatorów na niedzielę, czy np. około godz. 11 zastanę jeszcze przynajmniej część uczestników.

Inna wątpliwość dotyczy tego czy w niedzielę rano da się w miarę sprawnie dojechać samochodem na mierzeję.

Pozdrawiam uczestników imprezy i życzę dobrej zabawy :lol: .

Opublikowano

Inna wątpliwość dotyczy tego czy w niedzielę rano da się w miarę sprawnie dojechać samochodem na mierzeję.

Już dawno po sezonie. :lol: Zdziwisz się jak łatwo się teraz jeździ po Mierzei !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już spakowany, rano ruszam zacną marką, proszę zarezerwować kojo.

Opublikowano

Zostali juz tylko najwytrwalsi......ale biesiada trwa..... :rolleyes:

Opublikowano

Pozazdrościć. Pozdrawiam uczestników imprezy i życzę udanej zabawy. :rolleyes:

Opublikowano

Jak brzmia slowa piosenki:

"Poranne zorze budza mnie ze snu"

Ledwo co biesiada zakonczona a powoli zaczac trza nowa.

:rolleyes: !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Nie wiem tylko jakie są szczegółowe plany organizatorów na niedzielę, czy np. około godz. 11 zastanę jeszcze przynajmniej część uczestników.

Mierzeja o tej porze roku jest wyludniona i problemów z dojazdem nie ma.

Niedziela jest dniem ostatnim jednak nie myślę że znajdzie się ktoś odważny na wyjazd przed po południem,jest to związane z płynami,które rozchodzą się dośc długo w organizmie :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano
Niedziela jest dniem ostatnim jednak nie myślę że znajdzie się ktoś odważny na wyjazd przed po południem,jest to związane z płynami,które rozchodzą się dośc długo w organizmie !OK

Trochę na to liczę i mam nadzieję, że kto jak kto ale Ty tego dopilnujesz ;):rolleyes: .

• Klubowicze
Opublikowano

kurde leciutko mnie skręca z powodu , że nie mogę tam być razem z wami :rolleyes:

Ale znając życie na wiosnę pewnikiem coś wykombinujecie i byc może wtedy m i się uda .

Pzdr i udanej zabawy do rana i nie tylko

!OK

• Sympatycy
Opublikowano

Z tym dopilnowaniem to nie tak do końca !OK ale w końcu udało mi się położyć wszystkich spać ;)

Troszkę późno ale daliśmy radę :rolleyes:

• Administrator
Opublikowano
to nie tak do końca ;) ale w końcu

To w końcu udało się czy nie? :rolleyes:;)

Dawajcie tu jakieś foty! !OK

Opublikowano

Dotarłem do domu cały i chyba zdrowy :)

Impreza udana !scooter dziękuję wszystkim za miło spędzony czas :D

Opublikowano

Dotarliśmy do domu.

Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie, a Siemikowi za organizację.

Mamy nadzieję, że do zobaczenia na rozpoczęciu sezonu. :)

Ps. T-maxowi stuknęło 1025 km i w tygodniu idzie na pierwszy przegląd. !scooter :D

Opublikowano

To pierwsze namiary na foto ze spotkania . Przy okazji chciałbym wszystkim podziękować za miłe spotkanie a w szczególności organizatorowi .

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia .

DIZEL

KLIK

Opublikowano

Witajcie

Dojechaliśmy szczęśliwie do domku

Dziękuję wszystkim , no i oczywiście organizatorowi za super imprezkę !scooter :lol::D:)

Opublikowano

Miało mnie nie być a jednak się udało !scooter

Dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie i oczywiście Siemikowi za jego organizację :lol:

Pies już odsypia jak by co najmniej balował do rana :D

Jak tylko się ogarnę to wrzucę kilka zdjęć :)

Opublikowano

Witam, ja dotarłem do domu około 16 -tej. Dziękuje wszystkim za spotkanie, szczególne podziękiwania dla organizatorów. Wielki szacun dla twardzieli którzy dojechali na spotkanie skuterami !scooter .

Opublikowano

Bzzzzz

Komary już w domu. Bardzo dziękujemy Organizatorowi jednemu i drugiemu :D za ogrom pracy jaki włożyli w przygotowanie spotkania.

Bawiliśmy się rewelacyjnie a Mosquitek jest przeszczęśliwy !scooter

Jeszcze raz bardzo dziękujemy.

Opublikowano

Jak przystało na samotnego jeźdźca Burgmani również melduję swój szczęśliwy powrót do domu ok. godz. 16:00. Podróż tym razem bez nieplanowanych przygód.

Na razie tyle, później trochę się rozpiszę !scooter

Łącznie budzik powiększył się o 393 km.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanko. Fajnie było Was znowu zobaczyć i się z Wami !scooter

Opublikowano

Od czego tu zacząć? !scooter

Siemik, Sylwia i Ania, dzięki wielkie za zorganizowanie spotkania, na każde następne piszemy się w ciemno :D

Dziękujemy wszystkim uczestnikom za mile spędzone chwile :D:D Fajnie było Was znów spotkać :)

Szacun dla tych, którzy przyjechali skuterami, przede wszystkim dla Miga, Bilety i Agnusa, którzy mieli trochę kaemów na Mierzeję.

Do zobaczenia następnym razem.

Kilka fotek: KLIK

PS Ania wisisz mi dychę :lol: