Administrator Artix Opublikowano 6 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 6 Listopada 2009 No coz mi tez pozostaje wam zyczyc tylko udanej imprezy, niestety ten weekend nawet nie mialem co marzyc o wspolnym biesiadowaniu
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2009 No to pięknie impreza się rozkręca. Życzę wszystkim dalszego miłego biesiadowania.
Sympatycy Arecki Opublikowano 6 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie jest mi dane wziąć udział w całej imprezie, mam jednak ochotę na mały niedzielny wypadzik nad Bałtyk. Nie wiem tylko jakie są szczegółowe plany organizatorów na niedzielę, czy np. około godz. 11 zastanę jeszcze przynajmniej część uczestników. Inna wątpliwość dotyczy tego czy w niedzielę rano da się w miarę sprawnie dojechać samochodem na mierzeję. Pozdrawiam uczestników imprezy i życzę dobrej zabawy .
Burgerman Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Inna wątpliwość dotyczy tego czy w niedzielę rano da się w miarę sprawnie dojechać samochodem na mierzeję. Już dawno po sezonie. Zdziwisz się jak łatwo się teraz jeździ po Mierzei !OK
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja już spakowany, rano ruszam zacną marką, proszę zarezerwować kojo.
mumin Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zostali juz tylko najwytrwalsi......ale biesiada trwa.....
Poldergeist Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Pozazdrościć. Pozdrawiam uczestników imprezy i życzę udanej zabawy.
mumin Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Jak brzmia slowa piosenki: "Poranne zorze budza mnie ze snu" Ledwo co biesiada zakonczona a powoli zaczac trza nowa. !OK
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2009 Nie wiem tylko jakie są szczegółowe plany organizatorów na niedzielę, czy np. około godz. 11 zastanę jeszcze przynajmniej część uczestników. Inna wątpliwość dotyczy tego czy w niedzielę rano da się w miarę sprawnie dojechać samochodem na mierzeję. Mierzeja o tej porze roku jest wyludniona i problemów z dojazdem nie ma. Niedziela jest dniem ostatnim jednak nie myślę że znajdzie się ktoś odważny na wyjazd przed po południem,jest to związane z płynami,które rozchodzą się dośc długo w organizmie
Sympatycy Arecki Opublikowano 7 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2009 Niedziela jest dniem ostatnim jednak nie myślę że znajdzie się ktoś odważny na wyjazd przed po południem,jest to związane z płynami,które rozchodzą się dośc długo w organizmie !OK Trochę na to liczę i mam nadzieję, że kto jak kto ale Ty tego dopilnujesz .
Klubowicze Roni Opublikowano 7 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2009 kurde leciutko mnie skręca z powodu , że nie mogę tam być razem z wami Ale znając życie na wiosnę pewnikiem coś wykombinujecie i byc może wtedy m i się uda . Pzdr i udanej zabawy do rana i nie tylko !OK
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2009 Z tym dopilnowaniem to nie tak do końca !OK ale w końcu udało mi się położyć wszystkich spać Troszkę późno ale daliśmy radę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2009 to nie tak do końca ale w końcu To w końcu udało się czy nie? Dawajcie tu jakieś foty! !OK
Tomekgdz Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Dotarłem do domu cały i chyba zdrowy Impreza udana !scooter dziękuję wszystkim za miło spędzony czas
Burgerman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Dotarliśmy do domu. Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie, a Siemikowi za organizację. Mamy nadzieję, że do zobaczenia na rozpoczęciu sezonu. Ps. T-maxowi stuknęło 1025 km i w tygodniu idzie na pierwszy przegląd. !scooter
DIZEL Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 To pierwsze namiary na foto ze spotkania . Przy okazji chciałbym wszystkim podziękować za miłe spotkanie a w szczególności organizatorowi . Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia . DIZEL KLIK
michu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Witajcie Dojechaliśmy szczęśliwie do domku Dziękuję wszystkim , no i oczywiście organizatorowi za super imprezkę !scooter
magduska Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Miało mnie nie być a jednak się udało !scooter Dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie i oczywiście Siemikowi za jego organizację Pies już odsypia jak by co najmniej balował do rana Jak tylko się ogarnę to wrzucę kilka zdjęć
Lucjan73 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam, ja dotarłem do domu około 16 -tej. Dziękuje wszystkim za spotkanie, szczególne podziękiwania dla organizatorów. Wielki szacun dla twardzieli którzy dojechali na spotkanie skuterami !scooter .
Komar Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Bzzzzz Komary już w domu. Bardzo dziękujemy Organizatorowi jednemu i drugiemu za ogrom pracy jaki włożyli w przygotowanie spotkania. Bawiliśmy się rewelacyjnie a Mosquitek jest przeszczęśliwy !scooter Jeszcze raz bardzo dziękujemy.
Agnus Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Jak przystało na samotnego jeźdźca Burgmani również melduję swój szczęśliwy powrót do domu ok. godz. 16:00. Podróż tym razem bez nieplanowanych przygód. Na razie tyle, później trochę się rozpiszę !scooter Łącznie budzik powiększył się o 393 km.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzięki za miłe spotkanko. Fajnie było Was znowu zobaczyć i się z Wami !scooter
Abach Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Od czego tu zacząć? !scooter Siemik, Sylwia i Ania, dzięki wielkie za zorganizowanie spotkania, na każde następne piszemy się w ciemno Dziękujemy wszystkim uczestnikom za mile spędzone chwile Fajnie było Was znów spotkać Szacun dla tych, którzy przyjechali skuterami, przede wszystkim dla Miga, Bilety i Agnusa, którzy mieli trochę kaemów na Mierzeję. Do zobaczenia następnym razem. Kilka fotek: KLIK PS Ania wisisz mi dychę
Rekomendowane odpowiedzi