antoniaczek Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 My się piszemy na 100%. Czyli Antoniaczki - 2szt. Prosimy o dopisanie na listę. , i mailika gdzie kase wysłac.
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2009 !happybth informuje o potwierdzeniu przybycia na Mierzeje Wiślaną. Siemik może rozwiń swoja myśl, nie wiem o co Tobie chodzi. Dyskretnie chciałem przekazać o przelaniu złotówek .
mumin Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Potwierdzam przybycie na 100% przelew wychodzi jutro z rana.
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2009 Dodaję informację z ostatniej rozmowy z właścicielem ośrodka że w razie złej pogody czyli deszczu lub śniegu, na terenie ośrodka do dyspozycji dla dzieci będą dwa pojazdy czterokołowe tzw.qady,oczywiście pod specjalny nadzorem rodziców.
Lucjan73 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Witam, czy ktoś z moich stron wybiera się na tą pijacką rozrube na Mierzei Wiślanej ? Nudno troche samemu jechać 8 godz. Rodzaj transportu jest do ustalenia. Czekam na jekieś info. Pozdrawiam
DIZEL Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Witam . Kaska wręczona dziś bezpośrednio do ręki organizatora SIEMIKA (całe 1,50zł ) . Mam tylko nadzieje że CBA nic o tym nie wie !happybth . Dzięki kolego za spotkanie , jak zawsze fajnie było pogadać. Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Przelewik zrobiony Sorki Grzesiu, że tak późno, ale z głowy mi wyleciało
antoniaczek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Kaske przelałem wczoraj
Mareczek Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 A co tam przelew zrobiłem niech Organizator kupi sobie w końcu nowy sprzęt. !piwko !w00t !YES !YES
Sympatycy siemik Opublikowano 22 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2009 A co tam przelew zrobiłem niech Organizator kupi sobie w końcu nowy sprzęt. !piwko !w00t !YES !YES No dzięki.A miałeś nikomu nie mówić .
Tomekgdz Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Panie Organizatorze pozwolę sobie wpłacić Panu osobiście może dostane bonus hi hi hi Kasę wyślę jeszcze w tym tygodniu lub przyjadę zależne od diabła !piwko wiesz jak to jest !piwko
Agnus Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam /jak zwykle/! Kasa przelana na k-to przed chwileczką. Pewnie jak w zeszłym roku tylko ja jeden na skuterze !OK Ech!!! Szkoda gadać!!! Pozdrawiam Agnus
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2009 Myślę Agnus że w tym roku nie będziesz jedyny.Jadę już w czwartek !OK a Sylwia z córką dojadą 4oo w piątek po pracy. Muszę przyzwyczaić organizm do klimatu nad morskiego .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2009 Przelew wysłany. Do zobaczenia na miejscu. !OK Wrzonio i Ewik
dr.big Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 (...)Pewnie jak w zeszłym roku tylko ja jeden na skuterze !OKEch!!! Szkoda gadać!!!(...) Agnus, nie narzekaj, masz do zrobienia tylko 150 km. Co to jest ?
Agnus Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Bigu: Te ~150 km to... pikuś. !V Urlopik już załatwiony, więc będę raczej od początku do końca. Jedną dobę na trzeźwienie trzeba mieć w zapasie. !w00t
Klubowicze bargacz Opublikowano 26 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2009 Witam Zglaszam swój udzial, czyli ja i Ela oraz zaprzyjaźniony motocyklista + 1. Razem 4 osoby. Prosimy o 2 pokoje dwuosobowe. Proszę o namiary, gdzie wyslać kasę. Do zobaczenia
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2009 Dopisuję "bargacz +3" do listy.Pokoje do wyboru na miejscu.Resztę wiadomości na PW.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 26 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2009 No to się ciekawie robi... Mam pytanie do listy uczestników 0,5 w jakim wieku dzieci jadą?
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2009 Córka moja ma 9 lat,nie bardzo orientuje się w jakim wieku są inne dzieci
Komar Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Bzzzzzz Mosquitek czyli Kuba ma siedem lat i też pyta się o wiek innych dzieci Piozdrawiam
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 26 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2009 ok- to zaczynam urabiać grunt - moje córki 7 i 8 lat. Czyli towarzystwo w podobnym wieku.
Agnus Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Listę rozpocznę od siebie:-Siemik +1+0,5 -Mareczek +1 -Tomekgdz +1 -grzegorz76 -Romeo +1 -magduska +1 -Bobas -komar +1+0,5 -Burgerman +1 -fundi600 +1 -klaf +1+0,5 -michu +1 ? -DIZEL -mumin -Abach+1=Smerfetka -Dziadek+1=Babcia -oyooyo+1+0,5 -Agnus -kilerux+0.5=? -antoniaczek+1 -Wrzonio & Ewik -bargacz+3 Witam! Mam /głupie?/ pytanko? Czy te na liście, przy ksywkach uczestników oznaczają potwierdzenie dotarcia wpłat/y/? Problemu specjalnego nie będzie, jeśli moja "nadwaga" zmieniłaby zdanie w końcowej sekwencji odliczania? Oczywiście płatność byłaby na tzw. miejscu lub "w tzw. łapę". Pozdrawiam Agnus
Mareczek Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 ok- to zaczynam urabiać grunt - moje córki 7 i 8 lat. Czyli towarzystwo w podobnym wieku. Zapowiada się wesołe spotkanie , z nami jedzie łaciata Basza 7 lat i Baks /wesoły młodzieniec 6- miesięcy.
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2009 ZYBEX, pokaż tylko zdjęcie Mareczka a zobaczysz że problemu z urabianiem nie będzie,moja córka już nie może doczekać się do spotkania z pieskiem,tylko czy psinka to wytrzyma? Agnus-tak.Jeśli chodzi o "nadwagę" !sciana ładniej by brzmiało "połóweczka" !bicz ,jeśli chodzi o wpłatę za drugą osobę to w łapę nie wezmę ale właścicielka na miejscu chętnie !bicz .
Rekomendowane odpowiedzi