Administrator Artix Opublikowano 18 Września 2009 Administrator Opublikowano 18 Września 2009 Troche sie zastanawialem czy aby bardziej nie pasuje do kawałów, ale w sumie jest to przykre ze sa takie osoby i ktos je wreszcie zaczal pietnowac. Kazdy z nas pewnie nie raz sie wkurzyl ze jakis balwan zaparkowal tak jak hmmm no sami zobaczcie jak !piwko Pomysl mi sie na tyle spodobal ze jak zobacze takiego dekla to podesle sam jakies foty !piwko nie parkuj jak k**as
sebulba1971 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Zacna akcja !piwko od dziś nie jadę w miasto bez aparatu . !piwko
Gość stoney Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 przynajmniej od 2006 działa Nie parkuj jak łoś na moje oko, to 20% aut zaparkowanych jest niezgodnie z prawem: a to w poprzek a nie wzdłuż krawędzi jezdni, a to szerokość pozostawiona pieszym mniejsza niż 150cm, o jeździe wzdłuż chodnika czy parkowaniu na zakazach/ częściach drogi wydzielonej z ruchu nie wspomnę... !piwko
Administrator Artix Opublikowano 18 Września 2009 Autor Administrator Opublikowano 18 Września 2009 Jak Łoś chyba jest mniej dosadne. Mysle ze na tej stronie nikt nie chcialby sie znaleźć, wlasnie dlatego mi sie spodobala.
Artemis Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 W wolnym czasie zaloguję się w serwisie i wrzucę dwie fotki jak to jest hmm.. ku..sów
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2009 Zacna akcja !V od dziś nie jadę w miasto bez aparatu . !tut
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2009 Podoba mi się ta akcja, a najbardziej bo nie zamazują numerów rejestracyjnych, i o to chodzi.
Dakota Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Dla chętnych powinny być dostępne naklejki z klejem który później trudno usunąć... Jakby gościu namęczył się trochę zanim usunie taką naklejkę ze środka przedniej szyby to by trochę przemyślał to co zrobił...
Marynarz Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 to mogę podesłać troszkę zdjęć takich ku****w co to notorycznie parkują mi pod garażem i blokują wjazd, a jak się zwróci uwagę to odpowiedź brzmi : " przecież skuteremm to pan bokiem przejedzie - K***a czy ja im każę do domu wchodzić przez komin !! Tak więc jak najbardziej popieram tą zacną akcję
Patryk92 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Dla chętnych powinny być dostępne naklejki z klejem który później trudno usunąć... Jakby gościu namęczył się trochę zanim usunie taką naklejkę ze środka przedniej szyby to by trochę przemyślał to co zrobił... parkujesz - zdrapujesz Tutaj klej jakiś zwykły, ale naklejka nadcięta tak aby odklejało się ją w małych kawałkach
Rekomendowane odpowiedzi