Pollacco Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Zapraszam wszystkich Burgmaniakow do bicia rekordow:) pozdr.pollacco http://www.clearspring.com/widgets/4a96adc0c522db61
Marynarz Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 mała rzecz a cieszy... widget do Visty już pobrany i trenuję ostro !piwko Pozdro Jarku.
Kordian Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 No rozpoczynam treningi... Trzeba troszkę nauczyć się skakać Przyjemna nuta Sidneya !V
Administrator Artix Opublikowano 17 Września 2009 Administrator Opublikowano 17 Września 2009 Gram w to juz od tygodnia ale wiecej jak 2 tys punktow nie udalo mi sie ugrac !V
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2009 Gram w to juz od tygodnia !V ale wiecej jak 2 tys punktow nie udalo mi sie ugrac Art, właśnie zauważyłem jakiś mniejszy ruch przy budowie autostrady Konotopa. Już z wami nie gadam, bo na Śląsk spadam. Jak wrócę spróbuję szczęścia w tej grze.
Rekomendowane odpowiedzi