shudokan Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 czy ktoś z regionu ma blisko i może spojrzeć ile to jest warte? http://allegro.pl/item742092515_yamaha_maj...am_idealna.html
winpio Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 za te pieniądze w Jaworznie masz nowszy model 2000 rok ładniejszy przód ładniejszy tył ładniejszy licznik opony nowe a dwa kaski wchodzą pod siedzenie !piwko
jack daniels Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Ciekawi mnie nadwyżka koników prowadzonych na łańcuchu(35 wg sprzedającego). Czy to polne ,a być może rasy wielkopolskiej? Tak czy owak potrzebna Ci będzie jakowaś stajnia co by się obrońcy zwięrząt nie czepiali . A tak na poważnie... najpierw zobacz propozycję kolegi winpio. Zasada jest taka im Japoniec młodszy tym lepszy. a zostać ostatnim właścicielem kilkunastoletniego kitajca to boli. Pozdrawiam i życzę udanego wyboru J.D. P.S. Co do estetyki to mi najbardziej podoba się stara buda majki. !V
shudokan Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 jest gdzies ta oferta z Jaworzna w necie? czy to to? http://www.allegro.pl/item711410881_yamaha...del_zobacz.html znacie ten egzemplarz? Pozdrawiam Bogdan
tomwiech Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 to jest własnie ta aukcja i powiem ze warto same nowe oponki to nie maly wydatek a tu sa jeszcze pirelki
jack daniels Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Drugi wariant o wiele ciekawszy. Jest tylko jeden minus, z ogłoszenia nic nie wiadomo o cenie. Pozdro i trzymam kciuki za udany zakup.J.D.
shudokan Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 ale to jest ktos od Was? Zacie ten skuter? Pozdrawiam Bogdan
vindzior Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ja znam doskonale bo to mojego brata pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi