bemol77 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Zacznę temat propozycją Wawa który twierdzi że w Krynicy są najlepsze lody ( miejmy nadzieję że lepsze niż w Cieszynie ) termin do ustalenia
waw Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Zacznę temat propozycją Wawa który twierdzi że w Krynicy są najlepsze lody ( miejmy nadzieję że lepsze niż w Cieszynie ) Bez wątpienia robią tam większego loda Napewno nikt nie pożałuje A tak na poważnie myślę żę warto zorganizować taką wycieczke. Godzine wyjazdu należało by ustalić raczej wcześnie co by mieć więcej czasu na zwiedzanie np. Góra Parkowa (wyjazd kolejką), Jaworzyna Krynicka (wyjazd kolejką), pijalnie wód, lodziarnia itp. Trasa do i z nie powinna przekroczyć 450-500 km (proponuje przez: Zator, Wadowice, Sucha Beskidzka, Rabka, Limanowa, Nowy Sącz, Krynica)
winpio Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 fajny plan, proponuje wyjazd 7,00 z jaworzna ( najbliżej celu ) tylko kiedy?
vindzior Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Zacznę temat propozycją Wawa który twierdzi że w Krynicy są najlepsze lody ( miejmy nadzieję że lepsze niż w Cieszynie ) Bez wątpienia robią tam większego loda Napewno nikt nie pożałuje A tak na poważnie myślę żę warto zorganizować taką wycieczke. Godzine wyjazdu należało by ustalić raczej wcześnie co by mieć więcej czasu na zwiedzanie np. Góra Parkowa (wyjazd kolejką), Jaworzyna Krynicka (wyjazd kolejką), pijalnie wód, lodziarnia itp. Trasa do i z nie powinna przekroczyć 450-500 km (proponuje przez: Zator, Wadowice, Sucha Beskidzka, Rabka, Limanowa, Nowy Sącz, Krynica) waw zapomniałeś o czechwicach- dziedzicach
waw Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Zacznę temat propozycją Wawa który twierdzi że w Krynicy są najlepsze lody ( miejmy nadzieję że lepsze niż w Cieszynie ) Bez wątpienia robią tam większego loda Napewno nikt nie pożałuje A tak na poważnie myślę żę warto zorganizować taką wycieczke. Godzine wyjazdu należało by ustalić raczej wcześnie co by mieć więcej czasu na zwiedzanie np. Góra Parkowa (wyjazd kolejką), Jaworzyna Krynicka (wyjazd kolejką), pijalnie wód, lodziarnia itp. Trasa do i z nie powinna przekroczyć 450-500 km (proponuje przez: Zator, Wadowice, Sucha Beskidzka, Rabka, Limanowa, Nowy Sącz, Krynica) waw zapomniałeś o czechwicach- dziedzicach przepraszam zapomniałem
vindzior Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Zacznę temat propozycją Wawa który twierdzi że w Krynicy są najlepsze lody ( miejmy nadzieję że lepsze niż w Cieszynie ) Bez wątpienia robią tam większego loda Napewno nikt nie pożałuje A tak na poważnie myślę żę warto zorganizować taką wycieczke. Godzine wyjazdu należało by ustalić raczej wcześnie co by mieć więcej czasu na zwiedzanie np. Góra Parkowa (wyjazd kolejką), Jaworzyna Krynicka (wyjazd kolejką), pijalnie wód, lodziarnia itp. Trasa do i z nie powinna przekroczyć 450-500 km (proponuje przez: Zator, Wadowice, Sucha Beskidzka, Rabka, Limanowa, Nowy Sącz, Krynica) waw zapomniałeś o czechwicach- dziedzicach przepraszam zapomniałem oby ostatni raz
bemol77 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 nam pasuje tylko w tą niedzielę ewentualnie w tygodniu. inne już zaplanowane !scooter
Rekomendowane odpowiedzi