Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 oto moja propozycja na hymn klubu geriatyka, który ma szansę powstać na tym szacownym portalu :) hymn wprawdzie kochani koledzy wg mojej oceny macie jeszcze trochę czasu na zakładanie klubu i wybieranie hymnu ... no ale ....
KAZI Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Hymn mi się podoba, jak zaniemogę i zapiszę się do klubu to nawet mogę się nauczyć odśpiewać
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 Hymn fajny ale Joasiu to nie ma być o starszym panu (co wcale nie chce narzekać- to picie młodego wina zamiast wody), a o młodym geriatryku (hipochondryku). !tut
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 Wrzono ja wierzę, że nasz klub geriatyka będzie jednak dążył do wzoru przedstawionego przez Nohawicę !tut:)
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 Być może masz racje Joasiu . Ale burgmania tak bardzo się nie starzeje, bo wciąż młodych użytkowników na forum przybywa, wystarczy spojrzeć na powitania.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 a to chyba dobrze, że się nie starzejemy ? ( bo jak burgmania nie to i my nie ? )
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 Na wieki wieków A
Rekomendowane odpowiedzi