vindzior Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 dziś udało mi się załapać na kawę u Joasi70 "przepyszna" fajne miejsce fajna chata nie to co moje 42m3 p.s. skut świetnie wygląda:) pozdrawiam:*
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2010 dziś udało mi się załapać na kawę u Joasi70 "przepyszna" p.s. skut świetnie wygląda:) pozdrawiam:* hmmm "przepyszna" ??? czyżby Ci nie smakowała???? hihihi a maleństwo moje śliczności , prawda ?? !guns pozdrawiam i zapraszam na tą "niedobrą" kawę !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2010 a dziś odwiedził mnie Winpio :) wypił dwie kawy, zjadł lody i sprawił, że moje maleństwo jest teraz zabezpieczone przed złymi ludźmi :) !scooter hihihi dzięki bardzo dobry człowieku :)
Klubowicze Roni Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Troszkę bym się zdziwił gdyby odwiedził Cię ktoś inny niż Winpio hi,hi,hi. !scooter A z tym maleństwem to różne domysły można snuć???? co to może być??? ps. podziękowania w imieniu mojej Andzi: - za przyjazd miłych gości - za prezent i urodzinowe kwiaty ( przywiezione pod siedzeniem ) - za mile spędzone chwile thx.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Troszkę bym się zdziwił gdyby odwiedził Cię ktoś inny niż Winpio hi,hi,hi. A z tym maleństwem to różne domysły można snuć???? co to może być??? ps. podziękowania w imieniu mojej Andzi: - za przyjazd miłych gości - za prezent i urodzinowe kwiaty ( przywiezione pod siedzeniem ) - za mile spędzone chwile thx. Roni zamiast się dziwić bierz Anię na "rumaka" i przybywajcie ... kawy i lodów starczy i dla Was !scooter:) domysły ??? ... a pozostawiam to Waszej wyobraźni a ja dziekuję Ani i Tobie za miłe przyjęcia i napełnienie brzuszka ... mniam mniam
winpio Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Troszkę bym się zdziwił gdyby odwiedził Cię ktoś inny niż Winpio hi,hi,hi. aaa natrętny jestem znaczy się !w00t no wiem ,ale obiecuje poprawę
Bafka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 W dniu dzisiejszym byłam u wawa nie dość że poczęstował super herbatą to jeszcze wykonał kawał dobrej roboty przy mojej Majesty !sciana za co wielki szacun dla niego !bicz
windzior Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Witam serdecznie śląskich skuterowców, dzisiaj załapałem się na kawę u brata "vindziora" i zostałem nagrodzony trzema kwiatami doniczkowymi. Radość nie do opisania !scooter
Rekomendowane odpowiedzi